Thur Breukers - De augurschool

Peter Taylor is anders dan andere kinderen, Als hij veertien jaar is mag hij toelatingsexamen doen voor de augurschool in het Glazen Huis. Augurs hebben speciale gaven waarmee zij de maatschappij beschermen en het geluk van mensen bevorderen. Peters gave is dat hij uit zijn lichaam kan treden en zo naar andere plaatsen kan gaan.

In het Glazen Huis ontmoet Peter Anya, een meisje uit India dat hij in gedachten lange tijd heeft gadegeslagen. Hoewel Anya hem niet kent, vertelt haar waarheidszin haar dat dit waar is. Anya kan verder heel goed gedachten lezen.

Meesteraugur Lucius herkent nog iets speciaals aan Peter en Anya: ze kunnen het leven op aarde positief beïnvloeden via parallelle werelden. Daar beleeft het tweetal avonturen die op de een of andere manier effect hebben op de gewone wereld.

Helaas zijn er ook begaafden met slechte bedoelingen. Grey en zijn groep streven naar het vestigen van een nieuwe wereldorde waarin zij de heersers zijn. Het is Grey er alles aan gelegen om de gave van Peter te doorgronden en over te nemen.

Thur Breukers neemt je mee naar De augurschool, een avontuurlijk verhaal dat zich in de toekomst afspeelt. Veel is daar ten goede veranderd, maar zeker niet alles!


Het boek de augurschool van Thur Breukers is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "De augurschool"

Thur Breukers boeken - De augurschool
ISBN 9789491300929
PAGINA’S 300
VERSCHENEN 01-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Celtica Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,50
Bestel

Andere boeken van Thur Breukers