Therese Van Lisieux - Mijn levensverhaal

Mystici boeien. Hun getuigenis is grensverleggend. Waar God aanwezig komt, daar is hoop. Het Levensverhaal dat kerklerares Thérèse van Lisieux schreef, is overtuigend omdat het diep humaan is en eerlijk zoekend. Geschat wordt dat, over de hele wereld, een half miljard mensen haar "Histoire d'une âme" gelezen hebben. Deze jonge vrouw, door het leven gelouterd en door God begenadigd, heeft het spirituele landschap van onze tijd hertekend door haar evangelische ervaring van de zo barmhartig liefhebbende God. Waarom zou Hij niet joùw God kunnen zijn, vraagt Thérèse ?

Dr. Koen De Meester, specialist ter zake, publiceerde na langdurig onderzoek, een nieuwe Franse kritische editie van de 3 grote manuscripten van Thérèses "Histoire d'une âme". Hij redigeerde ook de aangepaste inleidingen, aantekeningen en de twaalf thematische overzichten van dit boek.

Op deze basis brengt Pauline Kortekaas (Leiden) deze nieuwe vertaling van Thérèses Levensverhaal. Kardinaal Godfried Danneels schreef het Woord vooraf.


Het boek mijn levensverhaal van Therese Van Lisieux is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 26,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Therese Van Lisieux boeken - Mijn levensverhaal
ISBN 9789492434074
VERSCHENEN 12-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Carmelitana Vzw, Uitgeverij
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
26,95
Bestel