Theo W. Verboom - Het hart van Vaderschap

Het mandaat van de man


'Hij zal het hart van de vaders tot de kinderen terugbrengen, en het hart van de kinderen tot hun vaders...' (Maleachi 4:6a)

Het gebed en verlangen van Mandaat7 is dat vaders actief betrokken zijn bij hun kinderen en dat kinderen ontvangen waar zij het meest naar hunkeren - een betrokken vaderhart. Dit boek dient ter ondersteuning van het

programma van Mandaat7. Je hebt als man, als echtgenoot en ook als vader een opdracht, een mandaat. Bij Mandaat7 word je uitgedaagd om je mandaat serieus te nemen. Wij mannen zijn geneigd om het allemaal alleen te doen, maar de kracht ligt juist in het verbonden zijn. Verbonden met elkaar en met de hemelse Vader.

In 'Het hart van vaderschap' komen 7 thema's aan bod, die tijdens

Mandaat7 uitgebreid besproken en gedeeld worden met elkaar.

Deze thema's zijn: Het hart van een man, Jouw vader, Betrokken vaderschap, Moedig vaderschap, Jij en je vrouw, Time-out, Omzien.

Dit boek moedigt je van harte aan vooral ook mee te doen met Mandaat7. Kijk op de website voormeer info: www.mandaat7.nl


Het boek het hart van vaderschap van Theo W. Verboom is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Theo W. Verboom boeken - Het hart van Vaderschap
ISBN 9789079859498
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 06-09-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Scholten Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel