- Taalverzorging en Spelling geschikt voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Cito Eindtoets (E8

Deze Taalverzorging en Spelling Oefenboeken zijn

zeer geschikt om te oefenen voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Centrale Eindtoets (E8) van het Cito.

De beste voorbereiding op de LVS-toets 3.0 (M8) en Cito Eindtoets (E8)

Een tekst foutloos en duidelijk kunnen schrijven is een belangrijke basisvaardigheid. Daarom vormenspelling, grammatica en Interpunctie een belangrijk onderdeel in de referentie Nederlandse taal.

Dit Taalverzorging en Spelling Oefenboek is het eerste deel van een set van twee. Beide oefenboeken zijnzeer geschikt om te oefenen voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Centrale Eindtoets (E8) van het Cito.Taalverzorging en Spelling zijn belangrijke onderdelen voor de LVS-toets en de Centrale Eindtoets. Ze zijnmedebepalend voor het schooladvies. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat eenleerling aan het eind van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten.

Er worden twee aparte LVS-toetsen aangeboden door het Cito: Taalverzorging en Spelling 3.0. Alleonderdelen die getoetst worden in de LVS-toets Taalverzorging komen ook terug in de CentraleEindtoets. Ook bevat de Eindtoets het onderdeel Schrijven. Bij dit onderdeel wordt er gekeken of deleerlingen fouten in teksten kunnen herkennen en verbeteren.

Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein heeft ook een uitgebreide onlineoefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.www.junioreinstein.nl


Het boek taalverzorging en spelling geschikt voor de lvs-toets 3.0 (m8) en de cito eindtoets (e8 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Taalverzorging en Spelling geschikt voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Cito Eindtoets (E8
ISBN 9789493128071
PAGINA’S 52
VERSCHENEN 11-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel