T. Vreugdenhil - Overstag

Het evangelie volgens Petrus


In een serie pakkende bijbelstudies volgt u het levensverhaal van Simon Petrus. Petrus wordt vaak ééndimensionaal geportretteerd: als de onstuimige brokkenpiloot of als de rotsvaste gelovige. De bijbel beschrijft echter een bijzondere ontwikkeling in zijn karakter en leiderschap, juist door een jarenlang intensief contact met Jezus. De weg van Petrus is een eerlijk verslag van een mens die met vallen en opstaan leert hoe Jezus je helpt om het in allerlei facetten van je leven over een andere boeg te gooien.

In twaalf hoofdstukken biedt de schrijver een deskundige en tegelijk toegankelijke introductie op de bijbelse teksten. Daarnaast weet hij op overtuigende wijze de bijbel in gesprek te brengen met onze tijd en cultuur. Zo wordt de lezer uitgedaagd op stap te gaan met Jezus om tenslotte - opnieuw of voor het eerst - net als Petrus overstag te gaan.

Tim Vreugdenhil (1975) is theoloog en voormalig predikant van Stadshartkerk in Amstelveen.


Het boek overstag van T. Vreugdenhil is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


T. Vreugdenhil boeken - Overstag
ISBN 9789051943351
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 03-07-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Van Wijnen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel