T. van Gelder, F. de Vos - De kunst van het leven

Lessen in zijn en doen


Ton van Gelder & Fiona de Vos

De Kunst van het Leven

Lessen in zijn en doen

illustraties: zwart/wit

omvang: 232 blz.

formaat: 14 x 21,5 cm

bindwijze: Paperback

Prijs: 13,50

ISBN: 978 90 6378 519 2

Bij Ton van Gelder zijn spiritualiteit en alternatieve geneeskunst geen 'zware kost', maar lichtvoetig en vol humor. De kracht van Ton van Gelder is dat hij je diep kan raken op een vanzelfsprekende manier, soms hilarisch, soms aangrijpend. Hij bezit de gave om je aan te spreken op dat wat je werkelijk bent, ontdaan van alle franje en tierlantijnen. Het is alsof hij zich rechtstreeks tot jou wendt, alsof de teksten alleen voor jou bestemd zijn, bijzonder voor jou geschreven. En dat is ook zo.

Sind 1997 schrijft Ton van Gelder wekelijks een column in het Rotterdams Dagblad over zijn inzichten en ervaringen als leraar en als arts over spiritualiteit en alternatieve geneeskunst. Vanaf het begin van verschijnen zijn deze colums uitgeknipt, ingeplakt, verzameld, besproken enz. in diverse centra en clubs, door huisartsen en hulpverleners aan patiënten en cliënten meegegeven, en door 'fans' naar familieleden en lezers over de hele wereld gestuurd.

Dit boek bevat een selectie van columns die zijn verschenen in de periode 1997-1998.

Van Ton van Gelder verschenen reeds eerder Energetische Meditatie en De Lachende Boeddha, in samenwerking met Fiona de Vos. Beide titels werden reeds meerdere malen herdrukt.


Het boek de kunst van het leven van T. van Gelder, F. de Vos is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


T. van Gelder, F. de Vos boeken - De kunst van het leven
ISBN 9789063785192
PAGINA’S 232
VERSCHENEN 03-05-2002
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Schors V.O.F.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,50
Bestel

Andere boeken van T. van Gelder, F. de Vos