T.R. Bleeker, M.C.C. van Overbeek, O.E.S. Dusée, M. van der Linden, J. Winkels, M.J. Hornman, M.M.W. van Gils - Sanctionering van ondernemingen en bestuurders in het bestuursstrafrecht

Samen werken is samen de klos?


De Jonge VAR 2018 stond in het teken van feitelijk leidinggeven en bestraffende sancties in het bestuursrecht bij samenwerkingsverbanden. Wanneer is een leidinggevende bijvoorbeeld persoonlijk aansprakelijk voor gedragingen van ‘zijn’ rechtspersoon en wanneer kan een moedermaatschappij worden aangesproken op door haar dochteronderneming begane overtredingen? Kort en goed: betekent samen werken ook samen de klos zijn? Deze en andere vragen komen aan de orde in de preadviezen die hierna zijn opgenomen en die tijdens een drukbezochte vergadering op 9 november 2018 ten kantore van Stibbe geanimeerd zijn besproken.

De preadviezen beogen het thema vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en zijn ook geschreven door auteurs met verschillende professionele achtergronden.


Het boek sanctionering van ondernemingen en bestuurders in het bestuursstrafrecht van T.R. Bleeker, M.C.C. van Overbeek, O.E.S. Dusée, M. van der Linden, J. Winkels, M.J. Hornman, M.M.W. van Gils is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 39,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


T.R. Bleeker, M.C.C. van Overbeek, O.E.S. Dusée, M. van der Linden, J. Winkels, M.J. Hornman, M.M.W. van Gils boeken - Sanctionering van ondernemingen en bestuurders in het bestuursstrafrecht
ISBN 9789462906075
VERSCHENEN 05-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom Juridische uitgevers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
39,00
Bestel