T.M. Logan - Leugens

TM Logan – Leugens

Kun je je partner werkelijk vertrouwen?

Joe Lynch is gelukkig gehuwd met Mel en ze hebben een zoon van vier, William. Op een middag rijden Joe en William samen in een auto, en zien Mel rijden. In een seconde besluit Joe de auto te volgen om haar te verrassen.

Even later ziet Joe dat Mel een enorme ruzie heeft met een vriend van hen, en dat is de eerste aanwijzing dat Mel een geheim heeft. Joe kan alleen nog niet bevatten hoe groot dat geheim is.

Een sensatie vanaf de eerste pagina, dit boek leg je pas neer als je het uit hebt!

‘Een zenuwslopende thriller.’ – BA Paris


Het boek leugens van T.M. Logan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


T.M. Logan boeken - Leugens
ISBN 9789026342219
VERSCHENEN 10-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Ambo|Anthos
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,99
Bestel

Andere boeken van T.M. Logan

 • T.M. Logan - Leugens
  T.M. Logan - Leugens

  dwarsligger 575 T.M. Logan Leugens Joe Lynch is gelukkig getrouwd met Mel en ze hebben een zoon van vier, William. Op een middag zitten Joe en William samen in de auto als ze Mel zien rijden. In een opwelling besluit Joe haar te volgen om haar te verrassen. Even later ziet hij…

  Lees meer...
  17,99
 • T.M. Logan - Leugens
  T.M. Logan - Leugens

  TM Logan – Leugens Kun je je partner werkelijk vertrouwen? Joe Lynch is gelukkig getrouwd met Mel en ze hebben een zoon van vier, William. Op een middag rijden Joe en William samen in een auto, en zien Mel rijden. In een seconde besluit Joe de auto te volgen om haar te…

  Lees meer...
  12,99