T. Greenwood - De verdwijning van Sally Horner

‘De verdwijning van Sally Horner’ (Rust and Stardust) van de Amerikaanse schrijver T. Greenwood is een spannende roman over een zaak die Amerika jarenlang in de greep hield.

New Jersey, 1948. De 11-jarige Sally Horner steelt een schriftje in de plaatselijke supermarkt. Ze wordt erop aangesproken door de 52-jarige Frank La Salle die zich voordoet als fbi-agent. Hij overtuigt haar ervan dat ze gearresteerd zal worden, tenzij ze doet wat hij zegt. Dit is het begin van een ontvoering die ruim twee jaar zal duren en waarin Frank met Sally het hele land doorkruist om uit handen van de politie te blijven. Sally wordt misbruikt en gedwongen te liegen tegen de mensen die ze op hun weg tegenkomen.

De vermissing van Sally Horner domineerde eind jaren 40 het nieuws in Amerika. Dit is haar verhaal.

‘De zaak Sally Horner’ inspireerde Nabokov tot het schrijven van zijn iconische en controversiële roman ‘Lolita’.

T. Greenwood woont met haar gezin in Californië. ‘De verdwijning van Sally Horner’ is het eerste boek van haar hand dat in het Nederlands verschijnt. Ze heeft het ware verhaal van Sally Horner gefictionaliseerd en vertelt het vanuit meerdere perspectieven, wat het boek veel vaart en diepgang geeft.


Het boek de verdwijning van sally horner van T. Greenwood is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


T. Greenwood boeken - De verdwijning van Sally Horner
ISBN 9789026145889
PAGINA’S 384
VERSCHENEN 04-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER De Fontein Romans & Spanning
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,99
Bestel

Andere boeken van T. Greenwood