Sytze de Boer - Het Amsterdam van Johan Cruijff

Waar in Amsterdam werd Johan Cruijff geboren? Waar ging hij naar school? In welke Amsterdamse huizen woonde hij? Waar leerde hij zijn grote liefde Danny kennen? Het Amsterdam van Johan Cruijff is een rijk geïllustreerd boek vol interessante verhalen en anekdotes over de Amsterdamse jaren van Johan Cruijff. Met Johan gaan we terug naar de jaren vijftig in Amsterdam-Oost, de swinging sixties rond het Leidseplein en de historische voetbalgrond die nog steeds in het Olympisch Stadion ligt.

Het Amsterdam van Johan Cruijff voert ons van Betondorp naar het centrum van de stad, van de Jordaan naar Amsterdam-Zuid, en we maken ook nog een uitstapje naar Vinkeveen. Uiteraard brengt het boek ons in de Amsterdam ArenA, die vanaf medio 2018 als eerbetoon aan de bekendste Amsterdammer een nieuwe, trotse naam draagt: Johan Cruijff ArenA.


Het boek het amsterdam van johan cruijff van Sytze de Boer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sytze de Boer boeken - Het Amsterdam van Johan Cruijff
ISBN 9789046823361
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 30-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Nieuw Amsterdam
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Sytze de Boer