Sylvie Verleye - Stilte, ik spreek!

Presentatie-ervaringen van 30 vrouwen aan de top


Sylvie Verleye startte haar professionele carrière in 2000. Met dit boek deelt ze niet alleen haar inzichten als Presentatie Coach, maar ook haar ervaringen als spreker en ?Toastmaster?. Als research voor dit boek interviewde ze dertig vrouwen aan de top in België. Hoe belangrijk was presenteren voor hun carrière? Wat zijn volgens hen sterke presentaties? Hoe presenteren zij en wat werkt bij een presentatie? Sylvie schreef dit boek als praktische presentatiegids voor iedereen die impact wil hebben met zijn of haar presentaties.

De vrouwen die ze interviewde krijgen in het boek niet alleen een stem maar ook een gezicht. Ze werkte samen met een fotograaf waarvan ze wist dat hij de sterke verhalen kon ondersteunen met sterke beelden. Kris Vandamme woont en werkt in Gent. Hij studeerde fotografie aan de Academie voor Beeldende Kunst. Sinds enkele jaren werkt hij als zelfstandig fotograaf voor musea, lifestylemagazines, modeontwerpers en architectenbureaus in binnen- en buitenland. Hij combineert zijn gedrevenheid voor fotografie met zijn werk als creatief beeldend therapeut in een psychiatrisch centrum. Zijn interesse voor de mens achter het beeld, de persoon achter het personage, is wat hem begeestert en boeit in de portretfotografie.

Wat je leest in dit boek zijn vooral verhalen, persoonlijke en eerlijke verhalen. Je ontdekt een schat aan presentatie-ervaringen. Experimenteer met de tips uit dit boek en verras jezelf en je publiek!


Het boek stilte, ik spreek! van Sylvie Verleye is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sylvie Verleye boeken - Stilte, ik spreek!
ISBN 9789081038744
PAGINA’S 134
VERSCHENEN 02-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER AGORA / YIN BOOKS
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel