Suzy Wengel - Het Scandi Sense dieet

Het eenvoudigste dieet ter wereld


Het Scandi Sense Dieet van Suzy Wengel, dé voedingssensatie uit Denemarken, is het makkelijkste dieet ter wereld waarbij je hand de maat voor eten aangeeft. Afvallen was nog nooit zo simpel. Zonder wegen. Zonder calorieën tellen. Zonder sport. Je hand is de maat. Het Scandi Sense Dieet van Suzy Wengel, dé voedingssensatie uit Denemarken, is het makkelijkste dieet ter wereld waarbij je hand de maat voor eten aangeeft. Afvallen was nog nooit zo simpel. Zonder wegen. Zonder calorieën tellen. Zonder sport. Je hand is de maat.

De Deense diëtiste Suzy Wengel heeft het Scandi Sense Dieet ontwikkeld na een jarenlange persoonlijke zoektocht. Het uitgangspunt is om verstandige keuzes te maken; ‘sense’. De handpalm is het meetinstrument, die bepaalt de hoeveelheid ingrediënten van de maaltijden. Geen calorieën tellen! Vier handpalmen zijn de basis per maaltijd. Met een 9-dagenplan voor mannen en voor vrouwen eindigt het jojo-diëten en eet je 3 bevredigende maaltijden per dag. Het Scandi Sense Dieet staat vol eenvoudige, heerlijke recepten, van een kleurrijke Buddha bowl tot een wrap met kip, makkelijke lunchgerechten en snacks.


Het boek het scandi sense dieet van Suzy Wengel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Suzy Wengel boeken - Het Scandi Sense dieet
ISBN 9789024583898
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 10-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Luitingh Sijthoff
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel