Suze Sanders - Vioolties an zee

Nao heur debuut in 1992 is Suze Sanders (Goes, 1953) niet meer weg te dèenken oet de Drentse schrieverij. Met de veurige bundel Veenbraand (2013) wun zij de Streektaolpries van het Dagblad van het Noorden. De jury over Veenbraand: Suze Sanders kijkt, noteert, beschrijft wat zich op enig moment aan haar voordoet. Haar poëzie gaat over het korte menselijke bestaan met melancholie en weemoed. Haar gedichten geven blijk van een grote betrokkenheid bij de onontkoombare natuur met een ondergeschikte rol voor de mens [...] Suze Sanders hoort tot de top in Drenthe.

Vief jaor laoter prissenteert Suze Sanders heur neie poëziebundel Vioolties an zee. Hierin bint naost de veurnaomelijk Drentse gedichten ok acht Nederlandstaolige gedichten te lezen. Poëtische beelden en persoonlijke indrukken wordt deur gedegen vakmanschap boetseerd tot pure gedichten die oetneudigt tot lezen en herlezen.


Het boek vioolties an zee van Suze Sanders is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Suze Sanders boeken - Vioolties an zee
ISBN 9789065090799
PAGINA’S 50
VERSCHENEN 08-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Het Drentse Boek
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel