Suzanne van Assenbergh - Omgaan met hooggevoeligheid op school

Er is veel te doen rond het thema hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Dat is niet voor niets. Het komt namelijk vaker voor dan je denkt: een op de vijf mensen blijkt hooggevoelig. Als leerkracht krijg je hier dus geregeld mee te maken. Daarom is het nodig om meer over hooggevoeligheid te weten en vooral: weten hoe je ermee om kunt gaan. Wat betekent het voor je handelen in de klas? Met welke interventies of aanpassingen maak jij het verschil voor deze kinderen?

In deze publicatie laat de schrijver zien wat nodig is om hooggevoelige kinderen te herkennen en te erkennen in wat zij nodig hebben op school. Aan de hand van praktische tools en voorbeelden leren leerkrachten, intern begeleiders en ouders hoe je deze kinderen het best kunt onderwijzen, begeleiden en ondersteunen. Theoretische en praktische kennis over hooggevoeligheid komt erin samen.

Suzanne van Assenbergh is eigenaar van Be2thepoint, coaching- en mediationbureau voor het onderwijs. Als jonge kind-specialist adviseert ze scholen en coacht ze leerkrachten en ouders mede op het gebied van hooggevoeligheid.


Het boek omgaan met hooggevoeligheid op school van Suzanne van Assenbergh is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Suzanne van Assenbergh boeken - Omgaan met hooggevoeligheid op school
ISBN 9789463171472
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 16-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Instondo
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel