Susin Nielsen - Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen

Henry moet een nieuw leven op zien te bouwen. In een nieuwe stad waar niemand weet wat er gebeurd is. Op aanraden van zijn therapeut begint hij een dagboek. Een ongemakkelijk dagboek. Vol zwarte humor en keiharde eerlijkheid. 

Henry en zijn vader proberen hun nieuwe leven vorm te geven en worden daarin geholpen door Henry's geweldige nieuwe vriend Farley, hun nieuwsgierige Indiase buurman die ze maar curry blijft brengen en Karen, de vrouw die in hetzelfde gebouw woont en wel héél geïnteresseerd is in Henry's vader. Maar wat zal er gebeuren als ze het ontdekken?Susin Nielsen is een ster in het verwoorden van de dromen, zorgen en gedachten van tieners. Dat bewees ze al in haar lovend ontvangen jeugdromans, Wij zijn allemaal moleculen, Optimisme is dodelijk en Woordnerd. Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen is haar rauwste, pijnlijkste boek tot nu toe - en misschien daarom wel het mooiste. En gelukkig is haar relativerende humor nooit ver weg.Winnaar van de prestigieuze Canadese Goveror's General Award for Children's LiteratureDe pers over Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen:'Een zeer emotioneel verhaal over gezinsleden die elkaar én zichzelf de schuld geven van een onvoorstelbare tragedie. Nielsen balans tussen humor en dramatiek is zeer verfijnd, waardoor dit een verrassend luchtig boek is over zo'n zwaar onderwerp.' - Booklist


Het boek het ongemakkelijke dagboek van henry k. larsen van Susin Nielsen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen"

Susin Nielsen boeken - Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen
ISBN 9789047710097
VERSCHENEN 31-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Susin Nielsen