Susan Marletta Hart - Hooggevoeligheid en stress

In 'Hooggevoeligheid en stress' laat Susan Marletta Hart zien hoe je als hooggevoelige goed met stress om kan gaan. Susan Marletta Hart is dé expert op het gebied van hooggevoeligheid. Van haar eerdere boeken, waaronder 'Aandachtig leven met hooggevoeligheid' en 'Leven met hooggevoeligheid' werden in totaal meer dan 75.000 exemplaren verkocht.

Stress heeft ingrijpende lichamelijke gevolgen, zeker voor hooggevoelige mensen. Onderzoek toont een verband aan tussen chronische stress en aandoeningen als fibromyalgie, chronische vermoeidheid, bijnieruitputting en diabetes.

Susan Marletta Hart definieert in 'Hooggevoeligheid en stress' de oorzaken van chronische stress. Ook beschrijft ze hoe een hooggevoelige ermee kan leren omgaan. De aandacht gaat ook uit naar vroegkinderlijke stress, hormoonhuishouding en chakra's. Praktijkvoorbeelden completeren dit toegankelijke boek.


Het boek hooggevoeligheid en stress van Susan Marletta Hart is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Susan Marletta Hart boeken - Hooggevoeligheid en stress
ISBN 9789025905651
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 12-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Ten Have
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Susan Marletta Hart