Studieboeken

 • Collectief Circulaire Economie boeken
  E-book
  Collectief Circulaire Economie - 4’33” Time for a Circular Economy

  John Cage wrote 4'33" as a modern music work (1953). It is not played by performers using instruments, but tacet: instruments are not used at all. This does not mean it is a silent work. It is a creation built up of ambient sounds, of that which is present in… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Ali Rizvi boeken
  E-book
  Ali Rizvi - De atheïstische moslim

  In de worsteling om de wereld waarin hij als wetenschapper en arts leefde te verzoenen met de religie waarmee hij was opgevoed, verliest Ali Rizvi uiteindelijk zijn geloof. Hij neemt zich voor om de stem te zijn van hen die gewoonlijk al tot zwijgen worden… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Galen van Frans, Annette Markusse boeken
  35,50
 • Arjet Borger boeken
  E-book
  Arjet Borger - Seks voor iedereen

  Nederland en seks. Het lijkt zo'n gelukkige combinatie. We hebben de seksuele revolutie al ver achter ons liggen en er zijn genoeg redenen om te denken dat we de goede kant op gaan. Maar is dat ook echt zo? Hoe praten we eigenlijk met kinderen, tieners en… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Yvonne Zonderop boeken
  E-book
  Yvonne Zonderop - Ongelofelijk

  In de tweede helft van de vorige eeuw rukten veel Nederlanders zich los van een knellend godsdienstig verband. Geloof verdween tot achter de voordeur. Seculier werd de norm. Maar religie laat zich niet zomaar wegpoetsen. Als stelsel van zingeving kent het… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Leïla Slimani boeken
  E-book
  Leïla Slimani - Seks en leugens

  Na de publicatie van haar controversiële debuutroman In de tuin van het beest ontving de Frans-Marokkaanse Leïla Slimani veel reacties van Islamitische vrouwen. Ze besloot naar Marokko te gaan om met vrouwen in verschillendesteden en dorpen te praten over… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jaap Tielbeke boeken
  E-book
  Jaap Tielbeke - 18 klassiekers om het heden te begrijpen

  'DAN WIL JE ZEKER LERAAR WORDEN?' 'MAAR DAAR IS TOCH GEEN WERK IN TE VINDEN?' Dat is wat geschiedenisstudenten en alumni vaak te horen krijgen over hun studiekeuze. Kayleigh Goudsmit laat in Gezocht: Historicus zien dat dit onterecht is. Historici zijn volop… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Dave Ensberg-Kleijkers boeken
  E-book
  Dave Ensberg-Kleijkers - Bezielde beschaving

  In zijn schrijfdebuut deelt Dave Ensberg-Kleijkers (1984) zijn opmerkelijke levensverhaal met de wereld. Een verhaal dat begint in de jonge republiek Suriname, het land dat zijn ouders ontvluchtten op zoek naar een veilige toekomst voor hun kinderen. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
    8,95
 • Fleur Mommersteeg boeken
  E-book
  Fleur Mommersteeg - Hoe erg kan het zijn?

  Lesgeven is topsport. Leerkrachten zijn helden. Hoe ik dit weet? Ik heb het gezien. Een jaar lang stond ik voor de klas en heb ik mogen ervaren hoe ingewikkeld, fantastisch en bijzonder dit beroep is. De verhalen in dit boek zijn grotendeels mijn eigen… (E-book)

  Lees meer...
    5,51
 • Piet Verschuren boeken
  E-book
  Piet Verschuren - Kernthema's in de methodologie

  Anno 2017 staat het sociaalwetenschappelijk onderzoek onder druk. Er zijn twijfels over de vooruitgang die het boekt en over de kwaliteit van de resultaten. Achtergronden hiervan zijn niet alleen publicatiedruk en belangenverstrengeling van wetenschappers. Ook… (E-book)

  Lees meer...
  33,99
 • Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones boeken
  E-book
  Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 1 & 2

  We kennen allemaal de opluchting van het ontwaken uit een nachtmerrie. Het besef dat het maar een droom was, neemt meteen de pijn weg van de beproeving die zo reëel leek. Het moment dat we beseffen wie we werkelijk zijn, is als een ontwaken. We worden dan… (E-book)

  Lees meer...
  22,50
 • Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones boeken
  E-book
  Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 2

  We kennen allemaal de opluchting van het ontwaken uit een nachtmerrie. Het besef dat het maar een droom was, neemt meteen de pijn weg van de beproeving die zo reëel leek. Het moment dat we beseffen wie we werkelijk zijn, is als een ontwaken. We worden dan… (E-book)

  Lees meer...
  13,50
 • Mansukh Patel boeken
  E-book
  Mansukh Patel - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 1

  De wijsheid van de Bhagavad Gita, de nectar van de Upanishads, is tijdloos en universeel. Ze is evenzeer van toepassing in onze tijd als duizenden jaren geleden, toen de wijze Veda Vyasa haar samenstelde. Op weg met de Bhagavad Gita reconstrueert op unieke… (E-book)

  Lees meer...
  13,50
 • Kelvin Korteweg boeken
  E-book
  Kelvin Korteweg - Abrikozen op honing

  'Abrikozen op honing' biedt een heldere introductie tot de basisbeginselen van de structuur van mainstream film. Dit boekje zet de belangrijkste regels en gewoonten op een rij die filmmakers hanteren sinds het prilste begin van onze moderne films en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Theodore Dalrymple boeken
  E-book
  Theodore Dalrymple - Het mes ging erin

  In dit scherpzinnige boek vol droge humor dringt Theodore Dalrymple diep door in het gedachteleven van moordenaars om te ontdekken waarin ze verschillen van de rest van de mensheid. Als gevangenispsychiater en arts, eerst in Oost-Londen en later in het centrum… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Hans Mantel boeken
  E-book
  Hans Mantel - Nuchter bekeken

  Na zijn succesvolle thriller De onthoofde stad (bekroond met de eReader Award 2011 voor het best verkochte eBook van Nederland), verraste auteur Hans Mantel zijn lezers met een aantal veelgelezen Science-Fiction verhalen. Dat Mantel een veelzijdig schrijver is… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Maarten Vergucht boeken
  E-book
  Maarten Vergucht - Hypnose in alledaagse gesprekken

  Dit boekje geeft een model met specifieke technieken uit de hypnose waardoor hypnose bruikbaar wordt in een gewone alledaagse omgang met iemand. Zonder dat de persoon er zich bewust van is dat er hypnosetechnieken gebruikt worden, kan je er subtiel mee aan de… (E-book)

  Lees meer...
  18,00
 • Lydia Janssen boeken
  E-book
  Lydia Janssen - Arbeidsrecht en sociale zekerheid

  Deze nieuwe druk van Sociale zekerheid is, op verzoek van docenten, uitgebreid met een blok Arbeidsrecht. Vandaar ook de nieuwe titel Arbeidsrecht en sociale zekerheid. Het blok Arbeidsrecht beschrijft na een korte verkenning van de verschillende… (E-book)

  Lees meer...
  26,99
 • Addie Meindertsma boeken
  E-book
  Addie Meindertsma - Financieel beleid en beheer bij de overheid

  Het Rijk hanteert een ander begrotingsstelsel dan de lagere overheden. De begrotingsnormen verschillen daarom ook van elkaar. Deze verschillen komen in het algemene deel, deel 1 van Financieel beleid en beheer bij de overheid aan de orde. De regels voor het… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Herma Dijkgraaf boeken
  E-book
  Herma Dijkgraaf - Organisatie van gemeenten en provincies

  Nederland is een gedecentraliseerde eenheidsstaat waarin drie bestuurslagen aanwezig zijn: het rijk, de provincies en de gemeenten. Twee van deze bestuurslagen, de provincies en de gemeenten, zullen in Organisatie van gemeenten en provincies nader belicht… (E-book)

  Lees meer...
  18,99
 • Jeje Groot, Hans Tiessen boeken
  E-book
  Jeje Groot, Hans Tiessen - Statistiek en demografie

  Dit studieboek over statistiek en demografie sluit aan bij de competentiegerichte kwalificatiestructuur voor de juridische uitstroomrichtingen 2008-2009 zoals deze is ontwikkeld door het kenniscentrum ECABO. Het deel over statistiek is eveneens van belang voor… (E-book)

  Lees meer...
  18,99
 • Jos de Bruin, Brigitte Herz boeken
  E-book
  Jos de Bruin, Brigitte Herz - Klaar in vier jaar

  Slechts een klein percentage promovendi lukt het om hun proefschrift op tijd af te ronden. Hoe kun je het promotietraject zo plannen, zodat je het kunt afronden binnen de vastgestelde termijn? Klaar in vier jaar laat zien dat je een promotietraject, hoe… (E-book)

  Lees meer...
  15,00
 • Jacques Vriens boeken
  E-book
  Jacques Vriens - Een stelletje mooie vrienden

  Een stelletje mooie vrienden van Jacques Vriens Schoolroman in een nieuw jasje Bij David thuis wordt ingebroken. David, zijn vrienden Appie, Renie en Ida zijn verontwaardigd. Davids vader schakelt de politie in, maar Appie heeft daar weinig vertrouwen in. Hij… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Evy Gruyaert boeken
  E-book
  Evy Gruyaert - Start to run - Nieuwe editie

  Gloednieuwe editie van dé handleiding voor elke beginnende loper. Start to run met Evy Gruyaert is een hippe en overzichtelijke leidraad met eenvoudige oefeningen, heldere loopschema's, nuttige gezondheidstips en nieuwe heerlijke recepten. Een uitgelezen team… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Boris Bouricius boeken
  E-book
  Boris Bouricius - De nieuwe medicijnman

  `Uitgedokterd zijn bestaat niet. Evenmin als uitbehandeld zijn. De moderne arts - specialist heeft gewoon zijn werk gedaan, en nu is zijn trukendoos leeg. `Vanaf nu moet u maar met uw ziekte leren leven, wordt dan gelaten aan de patiënt gemeld. Onzin, zegt de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99