Studieboeken

 • Michaël Van Droogenbroeck boeken
  E-book
  Michaël Van Droogenbroeck - Michaël maakt de rekening

  VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck is al jarenlang op televisie dé autoriteit als het gaat om geld en economie. Daarom ook vroeg Het Laatste Nieuws hem om elke week een bijdrage te schrijven over de meest courante vragen die mensen stellen over geld.… (E-book)

  Lees meer...
  17,95
 • Rob de Jong, Kim de Jong boeken
  E-book
  Rob de Jong, Kim de Jong - De zoektocht naar het didactisch DNA

  De zoektocht naar het didactisch DNA Leerkrachten willen meer variëren in didactische activiteiten. Men is zich echter niet altijd bewust van welke variaties in didactische activiteiten mogelijk zijn, welke activiteiten men vaak of juist minder vaak gebruikt… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Kees Crone boeken
  E-book
  Kees Crone - Arnhem Dubbelstad

  Niet-inwoners van Arnhem denken bij deze stad-aan-de-Rijn dikwijls aan groene parken, Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum, alle gelegen in het noordelijk stadsdeel. Een begrijpelijke gedachte aangezien deze plaats eeuwen geleden ontstond aan de voet van de… (E-book)

  Lees meer...
    2,50
 • Paulien Timmer boeken
  E-book
  Paulien Timmer - Lang + gelukkig

  Sprookjes eindigen op het moment dat het gelukkige stel samen hun toekomst tegemoet gaat. Maar in de realiteit begint hier het routineuze leven van alledag, dat niet zelden te maken krijgt met sleur, ruzie en overspel. Negatieve verhalen over het huwelijk zijn… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Maurice de van der Schueren boeken
  E-book
  Maurice de van der Schueren - Stageverslag Arbodienst West 1997-1998

  In dit boek wordt verslag gedaan van een derdejaars stage van de Hogere Beroeps Opleiding Personeel en Arbeid voltijd aan de Haagse Hogeschool in het studiejaar 1997-1998. De tien maanden durende stage werd gelopen bij de Arbodienst West te Rijswijk (ZH). Deze… (E-book)

  Lees meer...
    6,22
 • Sevdeger Ezersöz boeken
  E-book
  Sevdeger Ezersöz - SIMPLY SEV! ART BY SEVDEGER EZERSöZ

  ‘Simply Sev Art by Sevdeger Ezersöz’ Een werkelijk schitterende collectie kunst van Sevdeger Ezersöz, met veel zorg samengesteld door auteur Serhan Hakan Yalciner. Met dit e-book kunt u ruim 200 kunst-objecten van Sevdeger Ezersöz bewonderen op uw PC,… (E-book)

  Lees meer...
  12,50
 • Reinier van Markus boeken
  E-book
  Reinier van Markus - Adopteren volgens Murphy

  Na bijna acht jaar in een adoptieprocedure te hebben gezeten, konden Reinier van Markus en zijn vrouw aan het einde van 2015 eindelijk hun adoptiezoon uit Slowakije in de armen sluiten. Zijn persoonlijke ervaringen met het gehele adoptieproces heeft hij… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones boeken
  E-book
  Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 1 & 2

  We kennen allemaal de opluchting van het ontwaken uit een nachtmerrie. Het besef dat het maar een droom was, neemt meteen de pijn weg van de beproeving die zo reëel leek. Het moment dat we beseffen wie we werkelijk zijn, is als een ontwaken. We worden dan… (E-book)

  Lees meer...
  22,50
 • Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones boeken
  E-book
  Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 2

  We kennen allemaal de opluchting van het ontwaken uit een nachtmerrie. Het besef dat het maar een droom was, neemt meteen de pijn weg van de beproeving die zo reëel leek. Het moment dat we beseffen wie we werkelijk zijn, is als een ontwaken. We worden dan… (E-book)

  Lees meer...
  13,50
 • Mansukh Patel boeken
  E-book
  Mansukh Patel - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 1

  De wijsheid van de Bhagavad Gita, de nectar van de Upanishads, is tijdloos en universeel. Ze is evenzeer van toepassing in onze tijd als duizenden jaren geleden, toen de wijze Veda Vyasa haar samenstelde. Op weg met de Bhagavad Gita reconstrueert op unieke… (E-book)

  Lees meer...
  13,50
 • Kelvin Korteweg boeken
  E-book
  Kelvin Korteweg - Abrikozen op honing

  'Abrikozen op honing' biedt een heldere introductie tot de basisbeginselen van de structuur van mainstream film. Dit boekje zet de belangrijkste regels en gewoonten op een rij die filmmakers hanteren sinds het prilste begin van onze moderne films en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bart Somers boeken
  E-book
  Bart Somers - Samen leven

  We leven in tijden van angst. Wat kunnen we doen om IS te stoppen? Hoe voorkomen we dat ze jongeren indoctrineren en rekruteren? Hoe verdedigen we onze samenleving? Met verwijten en simplistische oorlogstaal komen we er niet. Deze tijd verdraagt geen… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Jerome Groopmnan boeken
  E-book
  Jerome Groopmnan - Hoe dokters denken

  Hoe dokters denken biedt een inkijk in het brein van de arts en legt op inzichtelijke wijze de immer belangrijke relatie tussen arts en patiÎnt onder de loep. Jerome Groopman haalt de dokter uit het godenrijk en geeft hem weer een menselijk gezicht. Hij… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Piet Verschuren boeken
  E-book
  Piet Verschuren - Kernthema's in de methodologie

  Anno 2017 staat het sociaalwetenschappelijk onderzoek onder druk. Er zijn twijfels over de vooruitgang die het boekt en over de kwaliteit van de resultaten. Achtergronden hiervan zijn niet alleen publicatiedruk en belangenverstrengeling van wetenschappers. Ook… (E-book)

  Lees meer...
  33,99
 • Willem de Kleynen boeken
  E-book
  Willem de Kleynen - Je toekomst... is gevaarlijker dan je denkt.

  Méér mensen, méér spullen, méér afval. Méér regels, méér toezicht, méér controle. Voller, drukker, ingewikkelder, conflicten. Hoeveel méér van alles wordt het nog? Er is wel een grens. En een afgrond. De toekomst van onze samenleving?… (E-book)

  Lees meer...
  36,00
 • Xiomara Frans-Muller boeken
  E-book
  Xiomara Frans-Muller - Papia papiamentu ku mi 2

  "Na het eerste deel nu een prachtig vervolg. Als je de basis van Papiamentu beheerst, is het een fantastisch instrument om de taal nog verder onder de knie te krijgen. Een aanrader voor iedereen die langer in Caribisch Nederland wil verblijven". Marleen… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Fleur Mommersteeg boeken
  E-book
  Fleur Mommersteeg - Hoe erg kan het zijn?

  Lesgeven is topsport. Leerkrachten zijn helden. Hoe ik dit weet? Ik heb het gezien. Een jaar lang stond ik voor de klas en heb ik mogen ervaren hoe ingewikkeld, fantastisch en bijzonder dit beroep is. De verhalen in dit boek zijn grotendeels mijn eigen… (E-book)

  Lees meer...
    5,51
 • Theodore Dalrymple boeken
  E-book
  Theodore Dalrymple - Het mes ging erin

  In dit scherpzinnige boek vol droge humor dringt Theodore Dalrymple diep door in het gedachteleven van moordenaars om te ontdekken waarin ze verschillen van de rest van de mensheid. Als gevangenispsychiater en arts, eerst in Oost-Londen en later in het centrum… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Dave Ensberg-Kleijkers boeken
  E-book
  Dave Ensberg-Kleijkers - Bezielde beschaving

  In zijn schrijfdebuut deelt Dave Ensberg-Kleijkers (1984) zijn opmerkelijke levensverhaal met de wereld. Een verhaal dat begint in de jonge republiek Suriname, het land dat zijn ouders ontvluchtten op zoek naar een veilige toekomst voor hun kinderen. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
    8,95
 • Marga Hoek boeken
  E-book
  Marga Hoek - Zakendoen in de Nieuwe Economie NextGen

  Ondernemers in alle uithoeken van de wereld verkennen de frontlinie van de nieuwe economie, de economie van morgen. - Hoe schaar je je als ondernemer bij de koplopers? - Hoe innoveer je? - Hoe smeed je businesscases? - Hoe vind je er financiering voor? - En… (E-book)

  Lees meer...
  19,95
 • Irene van Staveren boeken
  E-book
  Irene van Staveren - Wat wij kunnen leren van economen die (bijna) niemand meer leest

  Na de Koude Oorlog leek de enige relevante theorie om de economie te begrijpen en te beïnvloeden de neoklassieke. Economen die anders dachten, werden afgedaan als naïef, of nog erger, als dom. De financiële crisis heeft op pijnlijke wijze laten zien dat… (E-book)

  Lees meer...
  12,50
 • Hans Mantel boeken
  E-book
  Hans Mantel - Nuchter bekeken

  Na zijn succesvolle thriller De onthoofde stad (bekroond met de eReader Award 2011 voor het best verkochte eBook van Nederland), verraste auteur Hans Mantel zijn lezers met een aantal veelgelezen Science-Fiction verhalen. Dat Mantel een veelzijdig schrijver is… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Xiomara Frans-Muller boeken
  E-book
  Xiomara Frans-Muller - Papia papiamentu ku mi 1

  Henk Kamp: eerste commissaris van de BES eilanden. "Het was een genoegen gedurende een korte periode Papiamentu-lessen van lady Xiomara te hebben gekregen. De lessen waren steeds goed voorbereid en werden op een prettige wijze gegeven. Ik vond het jammer weer… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Robert Heiligers boeken
  E-book
  Robert Heiligers - Europa, vredesproject of genadeloze geldmachine?

  Regeringen blijken niet in staat om de groeiende onrust en onzekerheid bij de bevolking weg te nemen. De sterke opkomst van populistische bewegingen in Europa en de recente Brexit zijn een symptoom van het snel toenemende gevoel van onbehagen. De oplossing… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Wim Kweekel boeken
  14,95