Studieboeken

 • Collectief Circulaire Economie boeken
  E-book
  Collectief Circulaire Economie - 4’33” Time for a Circular Economy

  John Cage wrote 4'33" as a modern music work (1953). It is not played by performers using instruments, but tacet: instruments are not used at all. This does not mean it is a silent work. It is a creation built up of ambient sounds, of that which is present in… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Ali Rizvi boeken
  E-book
  Ali Rizvi - De atheïstische moslim

  In de worsteling om de wereld waarin hij als wetenschapper en arts leefde te verzoenen met de religie waarmee hij was opgevoed, verliest Ali Rizvi uiteindelijk zijn geloof. Hij neemt zich voor om de stem te zijn van hen die gewoonlijk al tot zwijgen worden… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Dave Ensberg-Kleijkers boeken
  E-book
  Dave Ensberg-Kleijkers - Bezielde beschaving

  In zijn schrijfdebuut deelt Dave Ensberg-Kleijkers (1984) zijn opmerkelijke levensverhaal met de wereld. Een verhaal dat begint in de jonge republiek Suriname, het land dat zijn ouders ontvluchtten op zoek naar een veilige toekomst voor hun kinderen. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
    8,95
 • Theodore Dalrymple boeken
  E-book
  Theodore Dalrymple - Het mes ging erin

  In dit scherpzinnige boek vol droge humor dringt Theodore Dalrymple diep door in het gedachteleven van moordenaars om te ontdekken waarin ze verschillen van de rest van de mensheid. Als gevangenispsychiater en arts, eerst in Oost-Londen en later in het centrum… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Fleur Mommersteeg boeken
  E-book
  Fleur Mommersteeg - Hoe erg kan het zijn?

  Lesgeven is topsport. Leerkrachten zijn helden. Hoe ik dit weet? Ik heb het gezien. Een jaar lang stond ik voor de klas en heb ik mogen ervaren hoe ingewikkeld, fantastisch en bijzonder dit beroep is. De verhalen in dit boek zijn grotendeels mijn eigen… (E-book)

  Lees meer...
    5,51
 • Piet Verschuren boeken
  E-book
  Piet Verschuren - Kernthema's in de methodologie

  Anno 2017 staat het sociaalwetenschappelijk onderzoek onder druk. Er zijn twijfels over de vooruitgang die het boekt en over de kwaliteit van de resultaten. Achtergronden hiervan zijn niet alleen publicatiedruk en belangenverstrengeling van wetenschappers. Ook… (E-book)

  Lees meer...
  33,99
 • Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones boeken
  E-book
  Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 1 & 2

  We kennen allemaal de opluchting van het ontwaken uit een nachtmerrie. Het besef dat het maar een droom was, neemt meteen de pijn weg van de beproeving die zo reëel leek. Het moment dat we beseffen wie we werkelijk zijn, is als een ontwaken. We worden dan… (E-book)

  Lees meer...
  22,50
 • Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones boeken
  E-book
  Mansukh Patel, Chris Barrington, Savitri MacCuish, John Jones - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 2

  We kennen allemaal de opluchting van het ontwaken uit een nachtmerrie. Het besef dat het maar een droom was, neemt meteen de pijn weg van de beproeving die zo reëel leek. Het moment dat we beseffen wie we werkelijk zijn, is als een ontwaken. We worden dan… (E-book)

  Lees meer...
  13,50
 • Mansukh Patel boeken
  E-book
  Mansukh Patel - Op weg met de Bhagavad Gita - deel 1

  De wijsheid van de Bhagavad Gita, de nectar van de Upanishads, is tijdloos en universeel. Ze is evenzeer van toepassing in onze tijd als duizenden jaren geleden, toen de wijze Veda Vyasa haar samenstelde. Op weg met de Bhagavad Gita reconstrueert op unieke… (E-book)

  Lees meer...
  13,50
 • Kelvin Korteweg boeken
  E-book
  Kelvin Korteweg - Abrikozen op honing

  'Abrikozen op honing' biedt een heldere introductie tot de basisbeginselen van de structuur van mainstream film. Dit boekje zet de belangrijkste regels en gewoonten op een rij die filmmakers hanteren sinds het prilste begin van onze moderne films en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans Mantel boeken
  E-book
  Hans Mantel - Nuchter bekeken

  Na zijn succesvolle thriller De onthoofde stad (bekroond met de eReader Award 2011 voor het best verkochte eBook van Nederland), verraste auteur Hans Mantel zijn lezers met een aantal veelgelezen Science-Fiction verhalen. Dat Mantel een veelzijdig schrijver is… (E-book)

  Lees meer...
    1,99
 • Maarten Vergucht boeken
  E-book
  Maarten Vergucht - Hypnose in alledaagse gesprekken

  Dit boekje geeft een model met specifieke technieken uit de hypnose waardoor hypnose bruikbaar wordt in een gewone alledaagse omgang met iemand. Zonder dat de persoon er zich bewust van is dat er hypnosetechnieken gebruikt worden, kan je er subtiel mee aan de… (E-book)

  Lees meer...
  18,00
 • Xiomara Frans-Muller boeken
  E-book
  Xiomara Frans-Muller - Papia papiamentu ku mi 1

  Henk Kamp: eerste commissaris van de BES eilanden. "Het was een genoegen gedurende een korte periode Papiamentu-lessen van lady Xiomara te hebben gekregen. De lessen waren steeds goed voorbereid en werden op een prettige wijze gegeven. Ik vond het jammer weer… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Willem de Kleynen boeken
  E-book
  Willem de Kleynen - Je toekomst... is gevaarlijker dan je denkt.

  Méér mensen, méér spullen, méér afval. Méér regels, méér toezicht, méér controle. Voller, drukker, ingewikkelder, conflicten. Hoeveel méér van alles wordt het nog? Er is wel een grens. En een afgrond. De toekomst van onze samenleving?… (E-book)

  Lees meer...
  36,00
 • Xiomara Frans-Muller boeken
  E-book
  Xiomara Frans-Muller - Papia papiamentu ku mi 2

  "Na het eerste deel nu een prachtig vervolg. Als je de basis van Papiamentu beheerst, is het een fantastisch instrument om de taal nog verder onder de knie te krijgen. Een aanrader voor iedereen die langer in Caribisch Nederland wil verblijven". Marleen… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • E. Plug boeken
  E-book
  E. Plug - Zo vader, zo zoon

  Oratie UvA Economie van donderdag 12 juni 2008, 14:30 uurVeel onderzoekers vinden dat het opleidingsniveau van ouders, en met name van moeders, bepalend is voor het schoolsucces van kinderen. Maar gaat het hierbij om een correlatie of om een aangetoond causaal… (E-book)

  Lees meer...
    6,50
 • E-book
  Project management Uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Project management: The managerial process' (3e druk; ISBN 9780072978636 ) van Clifford F. Gray & Erik W. Larson. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • E-book
  Product management Uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Product Management' (4e druk; ISBN 9780072865981 ) van Donald R. Lehmann, Russell S. Winer. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • E-book
  Compententietraining marketing uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Competentietraining marketing' (1e druk; ISBN 9789053529935 ) van Leo Broekhuizen. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie te… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • E-book
  Compententietraining management uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Competentietraining management' (1e druk; ISBN 9789053529928 ) van Jan van Wijk. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • E-book
  Aandelen, obligaties, derivaten Uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Aandelen, Obligaties, Derivaten' (1e druk; ISBN 9789043009973 ) van H.J. Ots. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de knie… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • E-book
  Externe financiele verslaggeving Uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Externe financiële verslaggeving' (1e druk; ISBN 9789043007887 ) van H.J. Ots. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker onder de… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • E-book
  Jonge kinderen leren meten en meetkunde uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Jonge kinderen leren meten en meetkunde' (1e druk; ISBN 9789001851026 ) van M. van den Heuvel-Panhuizen, K. Buys (TAL-team). Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • E-book
  Wiskunde met Excel 1 uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Wiskunde met Excel 1' (1e druk; ISBN 9789020732429 ) van Cock Bukman en Henny van de Water. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog sneller en makkelijker… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • E-book
  Hogere bouwkunde Jellema uittreksel

  Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek 'Hogere bouwkunde deel 13 beheren' (1e druk; ISBN 9789021290621 ) van A.L.M. van Eekelen en red. M. Bonebakker. Uittreksels van StudentsOnly bieden je een goede manier om de stof uit het boek nog… (E-book)

  Lees meer...
    5,95