Boeken over havo/vwo

 • E. de Boer, S. de Gier boeken
  E. de Boer, S. de Gier - Aardig Vaardig Havo/vwo

  In dit leerlingenboek, een gecombineerd les- en werkboek, komen 18 vaardigheden aan bod, elf leervaardigheden en 7 samenwerkings- en sociale vaardigheden.Het boek is geheel in full colour uitgevoerd en wordt, onder andere door het vaardighedenoverzicht, zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • J. Kleisen, G. Rozing boeken
  J. Kleisen, G. Rozing - Leren op maat 1 Havo/vwo Leerlingenboek

  Het leerlingenboek bestaat uit 2 werkboeken (studievaardigheden en sociale vaardigheden) en een set vaardighedenkaarten. Deze set is integraal in het boek opgenomen.In dit leerlingenboek worden in 18 hoofdstukken de belangrijkste leervaardigheden aangeboden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • J. Kleisen boeken
  J. Kleisen - Leren op Maat Studievaardigheden 2 Havo/vwo

  Het leerlingenboek bestaat uit studievaardigheden en een set vaardighedenkaarten. Deze set is integraal in het boek opgenomen.In dit leerlingenboek worden de vaardigheden uit deel 1 verder uitgediept en aangevuld met onder andere de vaardigheden: - informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Esther A. de Boer, S. de Gier boeken
  Esther A. de Boer, S. de Gier - PRESENTEREN KUN JE LEREN

  Presenteren kun je Leren is bedoeld voor leerlingen in de onderbouw van vmbo tot vwo. Het kan toegepast worden binnen de studieles, binnen projectonderwijs, maar ook bij de vakles.Met dit boekje leer je hoe je een goede presentatie houdt. Leerlingen in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • E. de Boer boeken
  E. de Boer - Handboek vaardigheden Mavo/havo/vwo

  Dit leerlingenboek geeft door middel van stappenplannen de vaardigheden voor vrijwel alle taken op school, voorzien van uitleg en voorbeelden.Inhoud-Deel 1 Leren, hoe doe je dat? 1. Taak vaststellen; 2. Voorkennis activeren;3. Aanpak kiezen;4.Begrippen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50