Boeken over vaardigheden

 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Valse start

  Jonathan heeft iets te verbergen. Toen hij nog op zijn vorige school zat, heeft hij iets gedaan waar hij niet trots op is. Maar nu zit hij op een nieuwe school en daar weet niemand er iets van af. Op deze school kan hij gewoon leuk mee op kamp en vrienden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anita van den Bogaart boeken
  Anita van den Bogaart - In een flits

  Als Koen samen met Marianne door het park loopt, vinden ze een rode kinderhandschoen. Van wie zou die zijn? Als Koen de handschoen vastpakt, ziet hij plotseling een beeld in zijn hoofd van een klein meisje dat huilt van angst. Koen schrikt ervan. Zou het beeld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Piet van der Waal boeken
  Piet van der Waal - Kattenmepper

  Als de jonge poesjes bij Natan thuis opgehaald worden door een man die ze goed zal verzorgen, vindt Natan dat eerst prima. Maar dan blijkt dat de poesjes die bij Ramon geboren zijn ook allemaal door dezelfde man zijn opgehaald. En de poesjes van de nicht van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Sneeuwvlok is een geheim

  Aye is bijna jarig. Ze weet heel goed wat ze graag wil krijgen: een paard. Maar oma zegt: 'Een paard is veel te duur. Vraag maar iets anders voor je verjaardag.' En toch blijft Aye hopen op een paard. Dan heeft ze immers een echte vriend. Of vergeet ze dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Leny van Grootel boeken
  Leny van Grootel - Daffie durft (wel heel erg veel )

  Een stukje uit het boek: Dan horen ze voetstappen. Iemand komt uit het huis met de zwarte ramen. Ze kijken om. Ze worden wit van schrik. Daar uit dat huis komt een man. Een oude man met een lange, grijze baard en een wijde mantel. 'Zie je nou wel', fluistert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Prinsesje Zonnekind

  De moeder van Esmée had zeven hoeden: een paarse, een gele, een groene, een bruine, een zwarte, een witte en een rode. Hoeden voor feesten, voor als het regende of als de zon scheen, voor als ze jarig was, of boos. En ook een voor als ze bang was. Maar die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Lydia Verbeeck boeken
  Lydia Verbeeck - Haak en Co

  Een stukje uit het boek: 'Jullie kunnen niet weg. Zeker niet door de deur waaraan Eénoog zich moe staat te maken. Ik wil hem wel helpen. Eén druk op de knop en de deur gaat open. Willen jullie dat ik dat doe? Denk goed na. Als die deur opengaat, stromen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - De koningin komt!

  William wordt verliefd op Ella. Maar zij niet op hem. Ze praat wel met Floris en dat maakt William jaloers. William hoort dat de koningin in hun dorp op bezoek komt en dan zegt hij zomaar dat de koningin op hun school komt. Hij hoopt dat Ella zo verliefd op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Superdief

  Meiden - ze zijn goed in dingen bedenken, zoals een toneelstuk. Ze willen er een toneelspeler bij. Twee jongens willen meedoen. Maar wie moet je kiezen? Om dat probleem op te lossen, verzinnen de meiden een wedstrijd! Wie wint, mag meedoen. Kun je de jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kolet Janssen boeken
  Kolet Janssen - Zullen we ruilen?

  Zullen we ruilen? Ruilen van gezin als je van je eigen familie genoeg hebt? Kan dat? Tessa en Marte doen het gewoon! Want Tessa pikt het niet meer dat ze zichzelf niet meer kan zijn thuis. En haar sportieve vriendin Marte past veel beter bij Tessa thuis en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Vervloed boeken
  Peter Vervloed - Gloeiende geheimen

  Geertjan erft de kris van zijn Indonesische grootvader. Als hij de kris weer opbergt in het oude tasje, dwarrelt er een briefje uit dat spreekt over donkere tijden en waarschuwt dat de kris niet met zich laat spotten. Wat zijn die 'donkere tijden' en is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kees Opmeer boeken
  Kees Opmeer - Zwarte lente

  Wie herinnert zich niet meer de aangrijpende taferelen tijdens de MKZ-crisis, die dierenziekte met vreselijke gevolgen. Weilanden zonder dieren, loeien en andere dieren die geruimd moesten worden. Kees Opmeer heeft dit thema verwerkt in dit boek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Remco Ekkers boeken
  Remco Ekkers - Praat nooit over verre zeeen

  "Praat niet over verre zeeën" is een boek vol met grappige verhalen over dieren en mensen; opscheppers, bangeriken en domoren, je komt ze er volop in tegen. Wil je weten waarom kikkers 's nachts kwaken? En waarom na droogte zware regens vallen? Deze verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Nooit meer bang

  Anne Takens heeft al veel mooie boeken geschreven. Maar dit is het enige boek waarin Anne zelf de hoofdpersoon is, en zij dus over haarzelf schrijft. Anne was namelijk kind in een heel bijzondere tijd. Haar verhaal begint in 1946 toen de oorlog net was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Chris Vegter boeken
  Chris Vegter - Rake klappen

  Leonie en haar moeder zijn net verhuisd. Om Hein, de ex-vriend van Leonie's moeder, te ontvluchten. Maar als Leonie blij van school naar huis fietst, herkent ze opeens de auto van Hein. Tenminste, ze ziet een auto die er precies op lijkt. Begint in haar nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Kom op, bolle!

  De jongens op het schoolplein lachen Jens vaak uit. Jens heeft een ziekte en is daardoor dik. Hij kan niet goed meedoen met tikkertje en andere spelletjes. Maar Jens laat het er niet bij zitten en gaat trainen, samen met Jill. Het gaat steeds beter tot Jill… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Reina ten Bruggenkate boeken
  Reina ten Bruggenkate - Stille pijn

  Rosie en haar hond Ben zijn dikke vrienden. Altijd zijn ze samen, ook 's nachts. Maar Ben wordt oud en ziek en moet afgemaakt worden. 'Morgen,' zegt mam, 'dan komt de dokter. Ben slaapt in als jij naar school bent. Neem morgenvroeg maar afscheid.' Hoe moet dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Lida Dykstra boeken
  Lida Dykstra - De toverlantaarn van juffrouw Kummel

  Hoe werkt de toverlantaarn van juffrouw Kummel? Bas wil het weten. Lukt het om achter dat geheim te komen? De toverlantaarn van juffrouw Kummel is een lekker grappig en leuk boek om vrolijk van te worden. Voor al die kinderen die na het eerste deel, Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - De maan is te laat

  Een verliefde das, een verdwenen foto, een ingewikkeld raadsel. Daar gaat dit boek over. Maar ook kun je erachter komen, waarin Kip het allerbeste is, waarom Mol zijn wekker op kwart over vijf zet en ja, die maan, waarvoor komt de maan te laat? De maan is te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Lydia Verbeeck boeken
  Lydia Verbeeck - De vliegende spin

  'Vind je me mooi?' vroeg kaketoe aan spin. Vier woorden en een vraagteken zijn het begin van een fikse ruzie, een goede vriendschap en de start van een verre reis met gevaarlijke ontmoetingen. Loopt het avontuur voor iedereen goed af? En vindt kaketoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rebecca Noldus boeken
  Rebecca Noldus - Apekool en riddereer

  Op kasteel Zonderlink woont Pepina, de hofnarrin. Ze heeft een grote wens: ridder worden. Onmogelijk natuurlijk als je een hofnarrin bent. Of ... Een grappig verhaal, vol avonturen, over Pepina die iedereen aan het lachen krijgt (nou ja, behalve dan die valse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • D. van Driel boeken
  D. van Driel - Solo: David Dommel

  Na een verhuizing voelt David zich niet thuis in zijn nieuwe klas. De kinderen vinden zijn hobby, vioolspelen, niet veel bijzonders. Als hij op school een stuk speelt en de viool in de klas achterlaat, ligt de viool na de pauze kapot op de grond. Wie heeft dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Jeroen Kuiper boeken
  Jeroen Kuiper - Kieperten en de toverwolk

  Jokum-Akum heeft Kieperten betoverd, de tijd heeft hem te pakken, hij verandert in een rimpeljongen. Jacob de klokkenmaker weet een oplossing, en zo gaan ze samen op reis naar het koekoeksklokkeneiland. Maar komen ze op tijd? Of wint Jokum-Akum de strijd? (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Remco Ekkers boeken
  Remco Ekkers - De man met de hamer

  Er komen altijd weer nieuwe verhalen, maar sommige oude zijn zo mooi, dat we ze niet moeten overslaan. Bijvoorbeeld verhalen uit IJsland, een land van vuur en ijs, hete spuitende fonteinen en gletsjers. Uit zo'n land komen verhalen over reuzen en dwergen, over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Andrë Boesberg boeken
  Andrë Boesberg - De menseneter

  Sipke vergeet adem te halen. 'Jim.' Zijn stem slaat over. Waarom beweegt Jim zo traag? 'Jim!' Sipke gaat met zijn ouders een jaar naar Kenia. Al snel weet hij dat Jim gelijk heeft: in Kenia heb je aan twee ogen niet genoeg! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95