Boeken over vaardigheden

 • Richard Backers boeken
  Richard Backers - VillA Alfabet Groen 2, set 4 delen

  VillA Alfabet Groen serie 2, 4 delen. Deze set bevat de boeken: Luister dan!, De groene vijand, De Milde Maerten en De schat van Ratep. VillA Alfabet Groen: voor meer- en hoogbegaafde kinderen en andere superlezers van 8 jaar en ouder. (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,95
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Frenkie en de kapitein

  Frenkie heeft het niet zo leuk thuis en ook op school heeft hij het niet erg naar zijn zin. Als een pestkop uit zijn klas hem op een dag uitdaagt om op een bankje bij een zwerver te gaan zitten, wil Frenkie bewijzen dat hij heus niet bang is. Hij maakt kennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Nicolet Banket

  Nicolets vader is banketbakker. Daarom en omdat ze nogal stevig is, wordt ze uitgescholden voor Nicolet Banket. Op haar nieuwe school besluit ze dan ook niet te vertellen dat haar vader banketbakker is. Ze zegt dat hij juwelier is. Maar een meisje vertrouwt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Petra Cremers boeken
  Petra Cremers - Vuurproef

  Rosemarijn is al heel lang de beste vriendin van Lotte, haar klasgenootje en buurmeisje. Maar nu is Lotte verhuisd naar een andere straat en zit er een nieuw meisje in de klas: Tamara. Lotte vindt Tamara heel leuk en interessant. Ze doet daarom van alles om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Rebecca Noldus boeken
  Rebecca Noldus - Schuilvinken

  Alexander wordt gepest op school. Daarom vlucht hij vaak naar het bos, waar hij zich veilig en prettig voelt. In het bos staat een oud boswachtershuisje met een slot erop. Als Alexander er in weet te komen en er zijn eigen schuilplek wil maken, staat ineens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Martin Scherstra boeken
  Martin Scherstra - Getaway

  De vader van Karlijn en Chris is vrachtwagenchauffeur op de Getaway. Als ze in de vakantie met hem mee mogen, horen ze in een vrachtrijderscafé praten over ene Helmut, een vrachtwagenchauffeur waar iedereen bang voor lijkt te zijn. Hij rijdt in een grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Peter Vervloed boeken
  Peter Vervloed - Licht in de nacht

  Jolanda en Anke zijn met Ankes familie op vakantie in Italië. Als de meisjes zich beginnen te vervelen, heeft oom Marcel het idee om met zijn drieën op survivaltocht te gaan. Dat lijkt de twee vriendinnen reuze spannend. Oom Christiaan, een saaie boekenwurm,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Ad Hoofs boeken
  Ad Hoofs - Geleende krachten

  Een stukje uit het boek: ''Wat moet ik doen?' fluistert hij naar Juri. 'Je moet naar hem toe gaan', zegt Juri zonder Sjan aan te kijken. Sjan loopt langzaam naar de oude man toe die hem streng aankijkt. Dan wijst de guru naar een andere jongen die onmiddellijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Femmie Stam boeken
  Femmie Stam - Besmettingsgevaar!

  Het is het jaar 1929. In een klein dorp aan de IJssel woont Mieneke, samen met haar ouders en opa. Ze vindt het best leuk op school, behalve dan dat Egbert haar altijd zit te plagen. Op een dag krijgt Mieneke een nieuwe klasgenoot: Steven, een leuke jongen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Petra Cremers boeken
  Petra Cremers - Eindcijfer zeven

  Onbekende vandalen hebben een overval gepleegd op de kinderboerderij. De hokken zijn kapot en veel dieren zijn gedood. Iedereen vindt het verschrikkelijk. En wat het nog erger maakt: de gemeente wil geen geld geven voor een nieuwe kinderboerderij. Als de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Avontuur op de Heksenroute

  Boris loopt met zijn ouders en zijn vriendinnetje Raisa de mooie Heksenroute in een natuurgebied. Als het ineens begint te onweren en regenen, vragen ze bij een somber, afgelegen huis of ze mogen schuilen. Een norse man laat hen met tegenzin binnen. Hij gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Ad Bergsma boeken
  Ad Bergsma - Gepakt of gepikt ?

  In het dorp van Jeroen staat een zigeunergezin met twee caravans bij een tankstation. Ze willen graag ergens anders staan, maar niemand wil hen in de buurt hebben. Jeroen en zijn vrienden Simon en Charlotte willen hen helpen en schrijven een brief naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ad Hoofs boeken
  Ad Hoofs - Gevangene van de gele draak

  Als Sjan een geheimzinnig briefje en een vliegticket krijgt van zijn onbekende vader, gaat hij naar China om hem te ontmoeten. Maar in China raakt Sjan onverwacht in de problemen en komt hij in een jeugdgevangenis terecht. Daar heeft een gevaarlijke jongen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Lydia Verbeeck boeken
  Lydia Verbeeck - Haak en Co

  Een stukje uit het boek: 'Jullie kunnen niet weg. Zeker niet door de deur waaraan Eénoog zich moe staat te maken. Ik wil hem wel helpen. Eén druk op de knop en de deur gaat open. Willen jullie dat ik dat doe? Denk goed na. Als die deur opengaat, stromen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Kolet Janssen boeken
  Kolet Janssen - Zullen we ruilen ?

  Zullen we ruilen? Ruilen van gezin als je van je eigen familie genoeg hebt? Kan dat? Tessa en Marte doen het gewoon! Want Tessa pikt het niet meer dat ze zichzelf niet meer kan zijn thuis. En haar sportieve vriendin Marte past veel beter bij Tessa thuis en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kees Opmeer boeken
  Kees Opmeer - Zwarte lente

  Wie herinnert zich niet meer de aangrijpende taferelen tijdens de MKZ-crisis, die dierenziekte met vreselijke gevolgen. Weilanden zonder dieren, loeien en andere dieren die geruimd moesten worden. Kees Opmeer heeft dit thema verwerkt in dit boek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Remco Ekkers boeken
  Remco Ekkers - Praat niet over verre zeeen

  "Praat niet over verre zeeën" is een boek vol met grappige verhalen over dieren en mensen; opscheppers, bangeriken en domoren, je komt ze er volop in tegen. Wil je weten waarom kikkers 's nachts kwaken? En waarom na droogte zware regens vallen? Deze verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Chris Vegter boeken
  Chris Vegter - Rake klappen

  Leonie en haar moeder zijn net verhuisd. Om Hein, de ex-vriend van Leonie's moeder, te ontvluchten. Maar als Leonie blij van school naar huis fietst, herkent ze opeens de auto van Hein. Tenminste, ze ziet een auto die er precies op lijkt. Begint in haar nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Reina ten Bruggenkate boeken
  Reina ten Bruggenkate - Stille pijn

  Rosie en haar hond Ben zijn dikke vrienden. Altijd zijn ze samen, ook 's nachts. Maar Ben wordt oud en ziek en moet afgemaakt worden. 'Morgen,' zegt mam, 'dan komt de dokter. Ben slaapt in als jij naar school bent. Neem morgenvroeg maar afscheid.' Hoe moet dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - De maan is te laat

  Een verliefde das, een verdwenen foto, een ingewikkeld raadsel. Daar gaat dit boek over. Maar ook kun je erachter komen, waarin Kip het allerbeste is, waarom Mol zijn wekker op kwart over vijf zet en ja, die maan, waarvoor komt de maan te laat? De maan is te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Peter van Beek boeken
  Peter van Beek - Laaiend

  'Mijn broertje Daan is vandaag om half twee begraven.' Zo begint het verhaal over Mat, die laaiend is om zijn vader die alleen om Daan geeft, om zijn moeder, omdat na het overlijden van Daan niets meer hetzelfde is. Mat ziet maar één mogelijkheid om die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Else van Erkel boeken
  Else van Erkel - Angst op de muur

  'Help mij! O' las Jules. Wie is O? Hoelang staan die woorden er al? En wat kan Jules doen? Angst op de muur is een spannend verhaal, waarin tijden door elkaar lopen, dromen en werkelijkheid elkaar tegenkomen en Jules een vriend vindt en verliest. Prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Daan van Driel boeken
  Daan van Driel - Monster en potlood

  Samen met kinderen van een andere school, gaat Daniels klas een toneelstuk opvoeren. Maar Daniel houdt daar niet van. Zijn broer Frits plaagt hem ermee. En de kinderen van die school zijn zo anders ... Nee, Daniel vindt er niets aan, of hij moet de hoofdrol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Peter Vervloed boeken
  Peter Vervloed - Zwevend bezoek

  Zeven kinderen werden geruisloos overvallen door de boekballonnen. Nieuwsgierig pakte elk kind het boek, sloeg het open en las een prachtig sprookje uit Indonesie. Waarom juist deze kinderen bezoek kregen van zo'n ballon? En welke verhalen ze cadeau kregen?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Een vlieger achterna

  Een stukje uit het boek: Voorzichtig tilde Youri zijn hoofd op. Pijn, pijn, pijn! Hij voelde aan zijn haar, maar aan zijn hand kleefde geen bloed. Duizelig ging hij weer liggen en opnieuw zakte hij weg. Opeens waren er voetstappen die stilhielden. 'Dana?'… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95