Boeken over technische vakken

 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Auto elektroschema's

  Voor het aansluiten van elektrische onderdelen in de auto en voor het opsporen en verhelpen van elektrische storingen is het noodzakelijk dat men elektrische schema`s kan lezen. Schema lezen is voor veel mensen een probleem. Voor die mensen biedt dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,30
 • Stuttgart Bosch boeken
  Stuttgart Bosch - Autotechnisch zakboek

  *Grootheden en eenheden*Omrekening van eenheden*Basisvergelijkingen van de mechanica*Trillingen*Technische optica*Akoestiek*Hydrostatica*Stromingsmechanica*Warmte*Elektrotechniek*Elektronica*Mechatronica*Sensoren*Actuatoren*Elektrische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  70,50
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Hydrauliek

  Deze uitgave van Hydrauliek is een onmisbaar naslagwerk voor een ieder die zich met hydrauliek bezig houdt en mag met recht "state of the art" genoemd worden. In deze volledig herziene uitgave is de schematechniek aangepast aan de nieuwste norm, de ISO 1219-1… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,75
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Bosch Technische leergang Motronic

  Bij de ontwikkeling van motoren voor personenvoertuigen zijn de afgelopen jaren een paar tendensen waarneembaar: een toename van het motorvermogen en een afname van schadelijke uitlaatgasemissies en brandstofverbruik. Dit kon niet alleen worden bereikt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,60
 • E.M. van Hove boeken
  E.M. van Hove - Basisvaardigheden microbiologie

  In deze vijfde druk is een nieuw hoofdstuk Medische Microbiologie toegevoegd. Een kennismaking met de uitgebreide wereld van de medische microbiologie aan de hand van twee experimenten: Identificatie van stafylokokken van de huid en Microbiologische analyse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,80
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Benzine Inspuittechniek

  Deze sterk herziene vierde uitgave van Benzine-inspuittechniek geeft een brede inleiding over en een overzicht van de verschillende inspuitsystemen, te beginnen bij de KE-Jetronic. Ook wordt ruim aandacht besteed aan de moderne directe benzine-inspuitsystemen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Het moderne auto ABC

  De autotechniek ontwikkelt snel, denk bijvoorbeeld aan de enorme toename van elektronica in de auto. Hierdoor worden het lokaliseren van storingen en het uitvoeren van reparaties steeds ingewikkelder. Voor het stellen van een diagnose is in de eerste plaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,65
 • Uitlaatgassystemen en katalysatoren

  Het uitlaatgassysteem is het laatste filter tussen de motor en het milieu. De voorschriften betreffende de emissie van schadelijke uitlaatgassen en geluidsproductie worden steeds strenger. Deze voorschriften hebben een grote invloed op de ontwikkeling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,75
 • J. van den Berg boeken
  J. van den Berg - Bosch startmotoren

  Inhoud - Verbrandingsmotoren - Startinstallaties - Startmotor - constructie - Startmotortypen - Inbouwen startinstallatie - Bediening (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,40
 • R.F.A. Sars boeken
  R.F.A. Sars - Plaat en constructie 2 Kernboek

  De kwalificatie Werktuigbouwkunde voor niveau 4 vindt in de serie tr@nsferW haar uitwerking in de onderverdeling tussen kernboeken en werkboeken. Per deelkwalificatie verschijnen twee kernboeken. De werkboeken sluiten aan bij de praktische onderverdeling in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  62,70
 • N.J. Pender, C.L. Murdaugh, M.A. Parsons boeken
  N.J. Pender, C.L. Murdaugh, M.A. Parsons - Gezondheidsvoorlichting en ziektepreventie

  In Gezondheidsvoorlichting en ziektepreventie staan de belangrijkste concepten, theorieën en modellen op dit gebied centraal. Ook worden er handvatten aangereikt om (evidence based) concrete toepassingen te realiseren, resultaten te meten en kritisch na te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,95
 • Jan van de Craats, Rob Bosch boeken
  Jan van de Craats, Rob Bosch - Basisboek rekenen

  Basisboek rekenen is geschreven voor iedereen die goed wil leren rekenen. Je leert optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen (inclusief de staartdeling), rekenen met kommagetallen en rekenen met breuken. Je leert ook rekenen met geldbedragen, procenten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,95
 • Andrew S. Tanenbaum, David J. Wetherall boeken
  Andrew S. Tanenbaum, David J. Wetherall - Computernetwerken

  In Computernetwerken hanteert Tanenbaum een gestructureerde benadering om uit te leggen hoe netwerken vanuit hun essentie werken. Hij begint met een uitleg over de fysieke laag van netwerken, computerhardware en gegevensoverdrachtsystemen; daarna gaat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  67,50
 • Kenneth G. Budinski, Michael K. Budinski boeken
  Kenneth G. Budinski, Michael K. Budinski - Materiaalkunde

  In Materiaalkunde komen alle belangrijke materialen die toegepast worden in werktuigbouwkundige constructies aan de orde, zoals metalen, kunststoffen en keramiek. Per materiaalgroep behandelen de auteurs:* de belangrijkste eigenschappen;* de manier van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  77,95
 • Robert L. Mott, Joseph A. Untener boeken
  Robert L. Mott, Joseph A. Untener - Toegepaste stromingsleer 7e editie

  Toegepaste stromingsleer behandelt de principes en toepassingen van stromingsleer. Op overzichtelijke wijze worden fluïdumeigenschappen zoals druk, dichtheid, viscositeit, stroming en statica behandeld. De theorie heeft betrekking op zowel statische als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,95
 • Russell Hibbeler, Kai Beng Yap boeken
  Russell Hibbeler, Kai Beng Yap - Staticamet met MyLab NL toegangscode

  Statica is een standaardwerk waarin de principes van de statica uitgebreid worden behandeld. De theorie is aangevuld met talloze praktische voorbeelden en met aansprekende en fraai geïllustreerde vraagstukken. Statica bevat de didactische kwaliteiten waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,95
 • Jan van Boekel, Diter Toprek boeken
  Jan van Boekel, Diter Toprek - Rigging in de evenementenindustrie

  De evenementenindustrie heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en de technologische ontwikkelingen in de branche gaan snel. Ook de hoeveelheid licht- , beeld- en geluidsapparatuur die wordt toegepast bij een evenement is een veelvoud van enkele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,95
 • A.J. Verduijn boeken
  A.J. Verduijn - Basisveiligheid VCA 2019

  Dit boek dient als zelfstudiemethode voor het examen Basisveiligheid VCA. Deze tiende druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van de SSVV. Al meer dan 8000 cursisten hebben zich met de boeken uit deze serie voorbereid op het VCA-examen. Uniek is het gebruik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Coenraad Hartsuijker, Hans Welleman boeken
  Coenraad Hartsuijker, Hans Welleman - Mechanica

  Dit boek maakt deel uit van een serie mechanicastudieboeken voor de opleidingen Bouwkunde en Weg- en Waterbouwkunde (Civiele Techniek) in het hoger onderwijs (hbo en technische universiteit): * Mechanica: Evenwicht * Mechanica: Spanningen, vervormingen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  63,50
 • Karien Verhagen boeken
  Karien Verhagen - Business Intellingence en datawarehousing

  Datawarehousing is het domein van ICT. Business Intelligence (BI) heeft alleen kans van slagen als deze techniek ook daadwerkelijk effectief wordt ingezet om bedrijfsprocessen te verantwoorden, te beheersen en te verbeteren. In de tweede editie van dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,95
 • Bosch boeken
  Bosch - Dieselmotormanagement 2

  De dieselmotortechniek is nog volop in ontwikkeling. Nog sneller lijkt de ontwikkeling van de dieselinspuitsystemen te gaan. De laatste stand van zaken treft u aan in dit boek, deel 2 van Dieselmotor-management. In dit deel worden met name de elektronisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,95
 • A.J. Verduijn boeken
  A.J. Verduijn - Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA

  Cursus voor het behalen van het VOL-VCA diploma.Dit boek dient als zelfstudiemethode voor het examen Veiligheid Voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA). Dit VCA-examen is speciaal bedoeld voor leidinggevenden en ZZP'ers. Deze vierde druk is aangepast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • N.H. Dekkers boeken
  N.H. Dekkers - Eenvoudige stromingsleer

  Door zoveel mogelijk uit te gaan van eenvoudige natuurkundige basisprincipes, en uitvoerige wiskundige beschrijving daarvan tot het noodzakelijke te beperken, biedt dit boek de mogelijkheid studenten in vrij korte tijd vertrouwd te maken met verscheidene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,75
 • Jos van den Eijnde, Lars Roobol boeken
  Jos van den Eijnde, Lars Roobol - Practical Radiation Protection

  In this book a systematic insight is given in the hazards of applying ionising radiation and in the work methods that can be used to control these hazards to come to an acceptable risk. It is meant for employees in laboratories and in a medical environment and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Jos Ariens, Daniel Balde boeken
  Jos Ariens, Daniel Balde - Wiskunde in de bouw

  Wiskunde in de bouw bereidt studenten voor op de belangrijkste wiskundige vraagstukken die een ingenieur in de bouwnijverheid tegenkomt. Het leert je om procesmatig en in modellen te denken en het helpt je het technisch inzicht te ontwikkelen dat je als bouwer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,95