Boeken over technische vakken

 • A.J.M. van Kimmenaede boeken
  A.J.M. van Kimmenaede - Technische warmteleer Vraagstukken en uitwerkingen

  Voor de technische warmteleer is het maken van vraagstukken een essentieel onderdeel bij zelfwerkzaamheid. Dit boek is bedoeld om de student daarbij de helpende hand te bieden en sluit geheel aan bij de achtste druk van het theorieboek van ir. A.J.M. van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,80
 • Autotechnische formules

  De auto- en motorentechniek is gebaseerd op algemene natuurkundige en mechanische processen. In de praktijk zijn vaak keer op keer dezelfde formules en gegevens nodig. Dit compacte boekje bevat een omvangrijke verzameling formules die handig bij elkaar zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,45
 • Erik Uyldert boeken
  Erik Uyldert - Digitale techniek

  Dit blokboek is bedoeld voor het eerste en tweede jaar van een hogere beroepsopleiding elektrotechniek of technische informatica. Het is een technisch boek, het instapniveau is echter laag gehouden. Er wordt weinig meer bekend verondersteld dan de beginselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,90
 • K. Gieck, R. Gieck boeken
  K. Gieck, R. Gieck - Technische formules

  Dit zakboek bevat een omvangrijke verzameling technische en wiskundige formules die een technicus nodig heeft bij het uitvoeren van calculaties. De formules worden gepresenteerd in overzichtelijke vorm. Alle formules worden ondersteund door afbeeldingen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,10
 • Bosch boeken
  Bosch - Dieselmotormanagement 2

  De dieselmotortechniek is nog volop in ontwikkeling. Nog sneller lijkt de ontwikkeling van de dieselinspuitsystemen te gaan. De laatste stand van zaken treft u aan in dit boek, deel 2 van Dieselmotor-management. In dit deel worden met name de elektronisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,95
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Auto elektroschema's

  Voor het aansluiten van elektrische onderdelen in de auto en voor het opsporen en verhelpen van elektrische storingen is het noodzakelijk dat men elektrische schema`s kan lezen. Schema lezen is voor veel mensen een probleem. Voor die mensen biedt dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,30
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Hydrauliek

  Deze uitgave van Hydrauliek is een onmisbaar naslagwerk voor een ieder die zich met hydrauliek bezig houdt en mag met recht "state of the art" genoemd worden. In deze volledig herziene uitgave is de schematechniek aangepast aan de nieuwste norm, de ISO 1219-1… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,75
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Bosch Technische leergang Motronic

  Bij de ontwikkeling van motoren voor personenvoertuigen zijn de afgelopen jaren een paar tendensen waarneembaar: een toename van het motorvermogen en een afname van schadelijke uitlaatgasemissies en brandstofverbruik. Dit kon niet alleen worden bereikt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,60
 • E.M. van Hove boeken
  E.M. van Hove - Basisvaardigheden microbiologie

  In deze vijfde druk is een nieuw hoofdstuk Medische Microbiologie toegevoegd. Een kennismaking met de uitgebreide wereld van de medische microbiologie aan de hand van twee experimenten: Identificatie van stafylokokken van de huid en Microbiologische analyse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,80
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Benzine Inspuittechniek

  Deze sterk herziene vierde uitgave van Benzine-inspuittechniek geeft een brede inleiding over en een overzicht van de verschillende inspuitsystemen, te beginnen bij de KE-Jetronic. Ook wordt ruim aandacht besteed aan de moderne directe benzine-inspuitsystemen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Het moderne auto ABC

  De autotechniek ontwikkelt snel, denk bijvoorbeeld aan de enorme toename van elektronica in de auto. Hierdoor worden het lokaliseren van storingen en het uitvoeren van reparaties steeds ingewikkelder. Voor het stellen van een diagnose is in de eerste plaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,65
 • Uitlaatgassystemen en katalysatoren

  Het uitlaatgassysteem is het laatste filter tussen de motor en het milieu. De voorschriften betreffende de emissie van schadelijke uitlaatgassen en geluidsproductie worden steeds strenger. Deze voorschriften hebben een grote invloed op de ontwikkeling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,75
 • J. van den Berg boeken
  J. van den Berg - Bosch startmotoren

  Inhoud - Verbrandingsmotoren - Startinstallaties - Startmotor - constructie - Startmotortypen - Inbouwen startinstallatie - Bediening (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,40
 • B. de Weerd boeken
  B. de Weerd - Bedrijfsautotechniek 1

  Bedrijfsautotechniek deel 1 bevat de onderwerpen: Chassisopbouw, Carrosseriesystemen, Gevaarlijke stoffen, Laad- en losapparatuur. (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,60
 • B. de Weerd boeken
  B. de Weerd - Bedrijfsautotechniek 2

  Bedrijfsautotechniek deel 2 bevat de onderwerpen: Aandrijving, Remmen en Besturing (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,60
 • B. de Weerd boeken
  B. de Weerd - Autoschadeherstellen 1

  Dit boek bestaat uit vier delen: Carrosserie en reparatie, Carrosserie- en interieurdelen, Voorbewerken en Vervangingsdelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,45
 • B. de Weerd, E.G.J. Kollenhof boeken
  B. de Weerd, E.G.J. Kollenhof - Autoschadeherstellen 2

  Dit boek bestaat uit vier delen: Carrosserie- en interieurdelen, Vervangingsdelen, Carrosseriereparatie, Verfsystemen en gereedschappen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,55
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - De techniek van de auto

  Techniek van de auto behandelt alle aspecten van de moderne autotechniek. Het boek bevat de belangrijkste inzichten van de autotechniek en biedt de lezer hiermee een gedegen autotechnische basis. Basisprincipes zoals de werking van de vierslagbenzinemotor,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,60
 • E.J.L. Cornel, M.W.R. Salden boeken
  E.J.L. Cornel, M.W.R. Salden - Basisboek Bouwkundig tekenen

  Het Basisboek Bouwkundig tekenen is de uitgave voor iedereen die in zijn opleiding of op zijn werk te maken krijgt met het tekenen in een CAD-omgeving.Hoe zet je een tekening op? Welke tekenafspraken zijn in normen vastgelegd? Werk je in lagen en op welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,10
 • R. Udo, H.R. Leene boeken
  R. Udo, H.R. Leene - Het chemisch practicum

  Dit laboratoriumhandboek is een waardevol naslagwerk voor iedereen die met chemisch practicum te maken heeft: studenten en docenten in het voortgezet onderwijs, mbo en hbo, technisch onderwijspersoneel en laboratoriummedewerkers.Het Chemisch Practicum is in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • TouchTech Verspanen 1 deel A Leerwerkboek

  TouchTech – Techniek die je raakt Dit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit standaardboek is opgebouwd uit een aantal opeenvolgende leereenheden van één vakgebied. TouchTech is zowel in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Th. Dobbelaar boeken
  Th. Dobbelaar - Thermodynamica van verbrandingsmotoren

  Deze uitgave behandelt de thermodynamica voor semester 5 tot en met 8 van de MBO opleiding motorvoertuigtechniek. Veel aandacht wordt besteed aan de factoren die van invloed zijn op het effectief vermogen. Verder worden vele betrekkingen afgeleid, waaronder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,35
 • Stuttgart Bosch boeken
  Stuttgart Bosch - Autotechnisch zakboek

  *Grootheden en eenheden*Omrekening van eenheden*Basisvergelijkingen van de mechanica*Trillingen*Technische optica*Akoestiek*Hydrostatica*Stromingsmechanica*Warmte*Elektrotechniek*Elektronica*Mechatronica*Sensoren*Actuatoren*Elektrische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  70,50
 • Russell Hibbeler, Kai Beng Yap boeken
  Russell Hibbeler, Kai Beng Yap - Staticamet met MyLab NL toegangscode

  Statica is een standaardwerk waarin de principes van de statica uitgebreid worden behandeld. De theorie is aangevuld met talloze praktische voorbeelden en met aansprekende en fraai geïllustreerde vraagstukken. Statica bevat de didactische kwaliteiten waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,95
 • R. Boeklagen boeken
  R. Boeklagen - Inventor 2020

  Dit is het basisboek Inventor 2020 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen van 3D CAD met onder andere: solid modelling, samenstellingen met constraints, 2D tekenen en animaties. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50