Boeken over technische vakken

 • A.J. Verduijn boeken
  A.J. Verduijn - VIL-VCU Boekenpakket

  Deze combinatie van het boek Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA en de aanvulling VIL-VCU bereidt u voor op het examen Veiligheid voor Intercedenten en Leiding-gevenden VCU (VIL-VCU). Deze druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van de SSVV die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Inventor 2018

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Inventor 2018. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit is het basisboek Inventor 2018 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Chris Ward boeken
  Chris Ward - Responsive web design

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het pixelgeoriënteerde web is dood. De dagen dat u verwachtte dat op een webpagina geplaatste elementen op de gewenste plek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jan Vegter boeken
  Jan Vegter - Stuwkracht in Staal

  Motorenfabriek Bolnes was Nederlands laatste (scheeps-)motorenfabrikant die zelfstandig eigen motoren ontwikkelde en bouwde en 's werelds laatste fabrikant van hoogwaardige "kleine" tweetakt kruishoofdmotoren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • R. Boeklagen boeken
  R. Boeklagen - Revit 2018

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van ontwerpen met met Revit 2018. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse afspraken. Dit boek is het basisboek Revit 2018 voor het MBO. De basis van BIM is het 3D-model. Met dit boek leert u stap voor stap de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • A.J. Verduijn boeken
  A.J. Verduijn - Basisveiligheid VCA

  Dit boek dient als zelfstudiemethode voor het examen Basisveiligheid VCA. Deze zevende druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van de SSVV die gelden vanaf september 2017 met de nieuwe soort vragen. Al meer dan 6000 cursisten hebben zich met de boeken uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Rijkswaterstaat boeken
  Rijkswaterstaat - Getijtafels 2017

  n 1895 werd de eerste verzameling getijtafels, die van IJmuiden, gepubliceerd door het toenmalige Ministerie van Waterstaat, Handel en Nijverheid. Meer dan honderd jaar later vinden we de getijtafels van 21 meetpunten in Getijtafels voor Nederland 2017. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Afwerken

  In dit naslagwerk leer je omgaan met verschillende afwerkmachines, welke soorten schuurmachines er zijn, hoe je ze moet onderhouden en hoe je ermee moet werken. Ook leer je de verschillende middelen om mee af te werken, zoals beits, lak en verf. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Autotechniek en elektriciteit

  Theoretische werking van een eencilinder benzinemotorPraktische werking van een eencilinder benzinemotorMeercilindermotorenBelangrijke motorkenmerkenMotoronderdelenMotor koel- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,85
 • Stuttgart Bosch boeken
  Stuttgart Bosch - Ottomotor-management 1

  Ottomotor-managementSystemen en componentenDeze uitgave is hét handboek voor iedereen die meer wil weten over de ottomotor. De werking en regeling van de ottomotor worden uitvoerig besproken.Ottomotormanagement verschaft een uitgebreid overzicht van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,65
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Motorvoertuigentechniek Dieselmotoren voor auto`s

  De moderne dieselmotor is snel, zuinig en milieuvriendelijk. Dat is te danken aan allerlei nieuwe autotechnische ontwikkelingen, zoals het common rail hogedruk-brandstofsysteem en de veelvuldige toepassing van elektronica in de huidige dieselmotoren.In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,90
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Technische leergangen Hydrauliek leidingtechniek

  Deze Technische leergang is op verzoek van en in nauwe samenwerking met de industrie samengesteld om de lezer inzicht te geven in de wereld van leidingwerk, slangen, koppelingen en appendages binnen het vakgebied van de hydraulische aandrijftechniek. Kennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • W. Verveer boeken
  W. Verveer - Tendens Consumptief Horeca 2 K/B Bronnenboek

  Het bronnenboek Tendens Consumptief Bronnenboek deel 2, Horeca is ontwikkeld voor het uitstroomprofiel Horeca. De leerling werkt met dit bronnenboek in leerjaar 4. Vanuit het bijbehorende instructie-/werkboek wordt verwezen naar bronteksten in het bronnenboek.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  67,50
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Revit 2016, Basisboek

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Revit 2016. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse afspraken. Dit boek is het basisboek Revit 2016 voor het MBO/HBO. De basis van BIM is het 3D-model. Met dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Werkboek Chocolade & bonbons

  Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij. Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Chocolade & bonbons. De vragen en opdrachten zijn… (Losbladig)

  Lees meer...
  22,50
 • Werkboek Amandelwerk & kokos

  Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij. Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Amandelwerk & Kokos. De vragen en opdrachten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD 2015 Basisboek

  Dit Nederlandstalige handboek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D-tekenen met AutoCAD 2015. Het boek gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit leerboek AutoCAD 2015 leert u stapsgewijs de belangrijkste CAD-tekentechnieken voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Michael Kölling boeken
  Michael Kölling - Programmeren in Java met Greenfoot

  In Programmeren met Java in Greenfoot leer je hoe je grafische computerprogramma's programmeert met behulp van de programmeertaal Java en de ontwikkelomgeving Greenfoot. Het boek heeft een praktische insteek: je begint direct met eenvoudige oefeningen, zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,95
 • Paul Holmes boeken
  Paul Holmes - Elektrische netwerken

  Elektrische netwerken, derde editie is een toegankelijke inleiding op de theorie en praktijk van elektrische netwerken: essentiële stof voor iedere elektrotechnicus. Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel komt de algemene basiskennis aan bod. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,95
 • A. Kelley, I. Pohl boeken
  A. Kelley, I. Pohl - De programmeertaal C

  Kenmerken van deze vierde vernieuwde editie: • Een overzicht van alle standaardbibliotheken met een beschrijving van het gebruik van de verschillende functies, types en constanten. • Een beschrijving van het gebruik van bestanden, het implementeren van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,50
 • Jos van Kempen boeken
  Jos van Kempen - Regeltechniek

  Regeltechniek tref je overal: in huis heb je een temperatuurregeling voor de centrale verwarming en in de industrie worden veel productieprocessen automatisch geregeld. In dit boek komt een brede selectie aan regelingen aan bod. Daarnaast wordt de modellering,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,95
 • Kurt Haim, Johanna Lederer-Gramberger, Klaus Müller boeken
  Kurt Haim, Johanna Lederer-Gramberger, Klaus Müller - Basisboeken Basisboek scheikunde

  In Basisboek scheikunde zijn de basisprincipes in de scheikunde compact en helder bij elkaar gebracht. Het boek voert van de atoom, via het periodiek systeem der elementen, naar chemische reacties en doet ten slotte ook onderwerpen als redoxreacties,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • D. Ariaens boeken
  D. Ariaens - StruX B-VCA deel 3 van 3

  Met StruX werkt uw leerling/student toe naar een zelfstandige plaats in de maatschappij en aan de doorstroom naar arbeid of mbo niveau 2. StruX is een complete methode en is opgebouwd uit kleine leereenheden. Daarmee kan voor iedereen een individueel aanbod… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Peter ter Braake boeken
  Peter ter Braake - Aan de slag met Reporting Services 2012 voor Microsoft SQL Server

  Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services is een uitgebreide tool om rapporten mee te maken, te beheren en te gebruiken. Het biedt vele mogelijkheden en opties en is bruikbaar in zowel de kleinste, alsook de grootste en meest kritische omgevingen. De beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Herbert Wittel, Dieter Muhs, Dieter Jannasch, Joachim Vossiek boeken
  Herbert Wittel, Dieter Muhs, Dieter Jannasch, Joachim Vossiek - Machineonderdelen (Roloff/Matek)Opgavenboek

  Roloff/Matek geldt al vele jaren als een standaardwerk voor de werktuigbouw.De uitvoerige en up-to-date behandeling van machineonderdelen maakt het eencompleet studieboek en een onmisbaar naslagwerk voor iedere ontwerper.De complete methode bestaat uit:*… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,75