Boeken over technische vakken

 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD 2019

  Dit Nederlandstalige handboek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D-tekenen met AutoCAD 2019. Het boek gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit leerboek AutoCAD 2019 leert u stapsgewijs de belangrijkste CAD-tekentechnieken voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Huub Kals boeken
  Huub Kals - Industriële productie (zesde druk)

  Industriële productie geeft een grondige en brede inleiding op het multidisciplinaire vakgebied van de productietechniek, dat zich bezighoudt met het voortbrengen van mechanische producten. Het behandelt vormgevings- en bewerkingsprocessen, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  74,95
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Fusion 360

  Dit Nederlandstalige boek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D-tekenen met Fusion 360. Het boek gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit is het basisboek Fusion 360 2018 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • A.J. Verduijn boeken
  A.J. Verduijn - VIL-VCU Boekenpakket

  Deze combinatie van het boek Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA en de aanvulling VIL-VCU bereidt u voor op het examen Veiligheid voor Intercedenten en Leiding-gevenden VCU (VIL-VCU). Deze druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van de SSVV die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Technische leergang Persluchtcompressoren

  Al 2500 jaar voor Christus vindt men de eerste toepassing van perslucht dankzij de ontwikkeling van blaasbalgen. De behoefte aan blaasbalgen nam toe om het vuur aan te ‘wakkeren’ zodat een voldoende hoge temperatuur bereikt kon worden om ijzer uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Hydrauliek voor tractoren

  Het boek “Hydrauliek voor tractoren” geeft een overzicht van de belangrijkste hydraulische systemen van landbouwtrekkers. In 13 hoofdstukken beschrijft het de componenten en systemen van tractoren, die ook worden gebruikt in andere mobiele machines. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  51,00
 • Chris Ward boeken
  Chris Ward - Responsive web design

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het pixelgeoriënteerde web is dood. De dagen dat u verwachtte dat op een webpagina geplaatste elementen op de gewenste plek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Inventor 2018

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Inventor 2018. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit is het basisboek Inventor 2018 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Jos van Kempen boeken
  Jos van Kempen - Regeltechniek

  Regeltechniek tref je overal: in huis heb je een temperatuurregeling voor de centrale verwarming en in de industrie worden veel productieprocessen automatisch geregeld. In dit boek komt een brede selectie aan regelingen aan bod. Daarnaast wordt de modellering,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,95
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD 2015 Basisboek

  Dit Nederlandstalige handboek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D-tekenen met AutoCAD 2015. Het boek gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit leerboek AutoCAD 2015 leert u stapsgewijs de belangrijkste CAD-tekentechnieken voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Werkboek Amandelwerk & kokos

  Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij. Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Amandelwerk & Kokos. De vragen en opdrachten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Frederic H. Martini boeken
  Frederic H. Martini - Overzicht embryologie

  Met verhelderende afbeeldingen en duidelijke beschrijvingen maakt dit boek de menselijke embryologie inzichtelijk. Deze embryologische samenvatting is gerangschikt volgens onderwerp en lichaamsstelsel, en behandelt zo op een overzichtelijke manier de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rijkswaterstaat boeken
  Rijkswaterstaat - Getijtafels 2017

  n 1895 werd de eerste verzameling getijtafels, die van IJmuiden, gepubliceerd door het toenmalige Ministerie van Waterstaat, Handel en Nijverheid. Meer dan honderd jaar later vinden we de getijtafels van 21 meetpunten in Getijtafels voor Nederland 2017. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Frederic H. Martini boeken
  Frederic H. Martini - De Martini-atlas van de anatomie

  De Martini-atlas van de anatomie geeft in fullcolour een overzicht van de menselijke anatomie. Aan de hand van 194 foto's en 53 radiologische scans wordt de bouw van het menselijk lichaam op heldere en aantrekkelijke wijze weergegeven. Daarnaast maakt het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,95
 • Naslagwerk Fijnhoutbewerken VMBO

  In dit naslagwerk staat theorie die belangrijk is bij fijnhoutbewerken. Bijvoorbeeld over materialen, verbindingen, gereedschappen en machines. (Harde kaft)

  Lees meer...
  71,25
 • Peter ter Braake boeken
  Peter ter Braake - Aan de slag met Reporting Services 2012 voor Microsoft SQL Server

  Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services is een uitgebreide tool om rapporten mee te maken, te beheren en te gebruiken. Het biedt vele mogelijkheden en opties en is bruikbaar in zowel de kleinste, alsook de grootste en meest kritische omgevingen. De beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Dik Bankras boeken
  Dik Bankras - Edu4all HBR Werken als patissier in een banketbakkerij

  Met de werkboeken van Edu4all leer je alles wat je moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdek je wat je leuk vindt en wat bij je past. Zo kun je je goed oriënteren en voorbereiden op je verdere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • J.T MacClave, G.P. Benson, T. Sincich boeken
  J.T MacClave, G.P. Benson, T. Sincich - Statistiek voor Techniek en ICT

  Statistiek voor Techniek en ICT is een handboek voor statistiek met een uniekefocus op het hoger technisch onderwijs. Het boek helpt studenten bij hetbeoordelen en op waarde schatten van statistische informatie. Naast eenuitgebreide behandeling van de theorie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Inventor 2015, Basisboek

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Inventor 2015. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit is het basisboek Inventor 2015 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Stuttgart Bosch boeken
  Stuttgart Bosch - Ottomotor-management 1

  Ottomotor-managementSystemen en componentenDeze uitgave is hét handboek voor iedereen die meer wil weten over de ottomotor. De werking en regeling van de ottomotor worden uitvoerig besproken.Ottomotormanagement verschaft een uitgebreid overzicht van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,35
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Motorvoertuigentechniek Dieselmotoren voor auto`s

  De moderne dieselmotor is snel, zuinig en milieuvriendelijk. Dat is te danken aan allerlei nieuwe autotechnische ontwikkelingen, zoals het common rail hogedruk-brandstofsysteem en de veelvuldige toepassing van elektronica in de huidige dieselmotoren.In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,25
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Technische leergang Tandwielkasten

  Elke aandrijving bestaat uit een keten van componenten met elk een specifieke functie. Aan het einde van de aandrijfketen zit de last die moet worden aangedreven, aan het begin de energiebron die de benodigde energie levert. Als energiebron wordt in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Tom Strik boeken
  Tom Strik - Toegepaste luchtbehandelingstechniek

  In hoofdzaak behandelt dit boek de verandering die lucht ondergaat in luchtbehandelingsinstallaties. Van de apparaten die daarbij een rol spelen wordt de principiële werking uitgebreid behandeld terwijl de constructieve opbouw van de apparaten zelf veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,00
 • B.J. ter Haar boeken
  B.J. ter Haar - Motoren Semester 6

  In deze uitgave wordt de lesstof motoren voor de BOL-4 opleiding semester 6 behandeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,80
 • H.T. Huele boeken
  H.T. Huele - Telecommunicatie

  Uitgave voor studenten aan Hogescholen en Technische Universiteiten, studierichting Elektrotechniek. Indien bepaalde wiskundige benaderingen als inleiding essentieel zijn, worden deze behandeld voordat het onderwerp zelf wordt besproken. Zo wordt vermeden dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,90