Boeken over technische vakken

 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Inventor 2019 Leerboek MBO/HBO Basisboek

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Inventor 2019. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit is het basisboek Inventor 2019 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Daan Haeyen, Bas Flipsen boeken
  Daan Haeyen, Bas Flipsen - Inleiding Construeren

  Inleiding Construeren biedt de student een eenvoudige en heldere inleiding in de basisbegrippen voor construeren. Het biedt daarmee een eenvoudige opstap naar bijvoorbeeld het gebruik van Machineonderdelen. Het boek behandelt de basis voor mechanische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Hydrauliek voor tractoren

  Het boek “Hydrauliek voor tractoren” geeft een overzicht van de belangrijkste hydraulische systemen van landbouwtrekkers. In 13 hoofdstukken beschrijft het de componenten en systemen van tractoren, die ook worden gebruikt in andere mobiele machines. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  51,00
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Persluchtcompressoren

  Al 2500 jaar voor Christus vindt men de eerste toepassing van perslucht dankzij de ontwikkeling van blaasbalgen. De behoefte aan blaasbalgen nam toe om het vuur aan te ‘wakkeren’ zodat een voldoende hoge temperatuur bereikt kon worden om ijzer uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • A.J. Verduijn boeken
  A.J. Verduijn - Aanvulling VIL-VCU

  Deze combinatie van het boek Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA en de aanvulling VIL-VCU bereidt u voor op het examen Veiligheid voor Intercedenten en Leiding-gevenden VCU (VIL-VCU). Deze druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van de SSVV die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Chris Ward boeken
  Chris Ward - Responsive web design

  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Het pixelgeoriënteerde web is dood. De dagen dat u verwachtte dat op een webpagina geplaatste elementen op de gewenste plek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jos van Kempen boeken
  Jos van Kempen - Regeltechniek

  Regeltechniek tref je overal: in huis heb je een temperatuurregeling voor de centrale verwarming en in de industrie worden veel productieprocessen automatisch geregeld. In dit boek komt een brede selectie aan regelingen aan bod. Daarnaast wordt de modellering,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,95
 • Rijkswaterstaat boeken
  Rijkswaterstaat - Getijtafels 2017

  n 1895 werd de eerste verzameling getijtafels, die van IJmuiden, gepubliceerd door het toenmalige Ministerie van Waterstaat, Handel en Nijverheid. Meer dan honderd jaar later vinden we de getijtafels van 21 meetpunten in Getijtafels voor Nederland 2017. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Stuttgart Bosch boeken
  Stuttgart Bosch - Ottomotor-management 1

  Ottomotor-managementSystemen en componentenDeze uitgave is hét handboek voor iedereen die meer wil weten over de ottomotor. De werking en regeling van de ottomotor worden uitvoerig besproken.Ottomotormanagement verschaft een uitgebreid overzicht van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,35
 • B.J. ter Haar boeken
  B.J. ter Haar - Motoren Semester 6

  In deze uitgave wordt de lesstof motoren voor de BOL-4 opleiding semester 6 behandeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,80
 • H.T. Huele boeken
  H.T. Huele - Telecommunicatie

  Uitgave voor studenten aan Hogescholen en Technische Universiteiten, studierichting Elektrotechniek. Indien bepaalde wiskundige benaderingen als inleiding essentieel zijn, worden deze behandeld voordat het onderwerp zelf wordt besproken. Zo wordt vermeden dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,90
 • b.J. ter Haar boeken
  b.J. ter Haar - Motoren Semester 7

  In deze uitgave wordt de lesstof motoren voor de BOL-4 opleiding semester 7 behandeld (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,80
 • Bosch boeken
  Bosch - Dieselinspuitsystemen met Unit Injector System / Unit Pump System

  Er worden steeds hogere eisen gesteld aan motoren. Ze moeten steeds hogere prestaties leveren, stiller en schoner zijn en daarbij ook nog minder brandstof verbruiken. Met name bij dieselmotoren is in de laatste jaren door de zich steeds verder ontwikkelende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,60
 • K.J. Streutker boeken
  K.J. Streutker - Beroepsvorming 3 Mobiliteitsbranche

  De gehele serie Beroepsvorming en Bedrijfsmanagement: Niveau 2 Beroepsvorming: Beroepsvorming 2 Mobiliteitsbranche (9074365485) Niveau 3 Beroepsvorming: Beroepsvorming 3 Mobiliteitsbranche inclusief CD (9074365523) Beroepsvorming 3 Mobiliteitsbranche… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,15
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Autotechniek en elektriciteit

  Theoretische werking van een eencilinder benzinemotorPraktische werking van een eencilinder benzinemotorMeercilindermotorenBelangrijke motorkenmerkenMotoronderdelenMotor koel- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,15
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD 2015

  Dit Nederlandstalige handboek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D-tekenen met AutoCAD 2015. Het boek gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit leerboek AutoCAD 2015 leert u stapsgewijs de belangrijkste CAD-tekentechnieken voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Dik Bankras boeken
  Dik Bankras - Werken als patissier in een banketbakkerij werkboek

  Met de werkboeken van Edu4all leer je alles wat je moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdek je wat je leuk vindt en wat bij je past. Zo kun je je goed oriënteren en voorbereiden op je verdere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Hydrauliek leidingtechniek

  Deze Technische leergang is op verzoek van en in nauwe samenwerking met de industrie samengesteld om de lezer inzicht te geven in de wereld van leidingwerk, slangen, koppelingen en appendages binnen het vakgebied van de hydraulische aandrijftechniek. Kennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Inventor 2015 Basisboek 1

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Inventor 2015. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit is het basisboek Inventor 2015 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Jan van de Craats boeken
  Jan van de Craats - Vervolgboek wiskunde

  Vervolgboek wiskunde volgt op het succesvolle studieboek Basisboek wiskunde, waarin de eerste elementaire kennis van wiskunde wordt aangeboden. Vervolgboek wiskunde gaat een stap verder. De onderwerpen die worden besproken zijn vectorrekening, matrixrekening,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • J. Trommelmans boeken
  J. Trommelmans - Dieselmotoren voor auto`s

  De moderne dieselmotor is snel, zuinig en milieuvriendelijk. Dat is te danken aan allerlei nieuwe autotechnische ontwikkelingen, zoals het common rail hogedruk-brandstofsysteem en de veelvuldige toepassing van elektronica in de huidige dieselmotoren.In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,25
 • J. van den Berg, F. Drenth, D.J. Zuiderbaan boeken
  J. van den Berg, F. Drenth, D.J. Zuiderbaan - Elektrotechniek Semester 6

  In deze uitgave wordt de lesstof elektro voor de BOL-4 opleiding semester 6 behandeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,90
 • Werkboek amandelwerk & kokos

  Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij. Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Amandelwerk & Kokos. De vragen en opdrachten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD 2014 mbo Basisboek

  Dit Nederlandstalige handboek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D-tekenen met AutoCAD 2014. Het boek gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit leerboek AutoCAD 2014 leert u stapsgewijs de belangrijkste CAD-tekentechnieken voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • W. Gotz boeken
  W. Gotz - Hydrauliek in theorie en praktijk

  In de aandrijf-, besturings- en regeltechniek neemt `hydrauliek` een niet meer weg te denken plaats in. In dit boek zijn alle hydraulische componenten en systemen overzichtelijk en systematisch weergegeven. Naast een veelheid aan praktische voorbeelden, worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,50