Boeken over technische vakken

 • Rob van den Brink boeken
  Rob van den Brink - Hogedruk Hydrauliek

  Hogedruk hydraulische systemen werken met drukken tussen de 700 en 2000 bar. Het typische toepassingsgebied voor deze hogedruk hydrauliek is klemmen, duwen, trekken, optillen (jack up), dalen, kantelen, horizontaal verplaatsen (skidding), persen, splijten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Harm Bergsma boeken
  Harm Bergsma - Wetgeving voor de binnenvaart Deel I. Vaarreglementen.

  Wetgeving voor de binnenvaart is verdeeld over twee delen. Daarnaast is het Handboek voor de marifonie toegevoegd aan de wetgeving voor de binnenvaart. In deel I zijn opgenomen de wetgeving voor de binnenvaart en alle daarop gebaseerde scheepvaartreglementen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  249,50
 • Getijtafels voor Nederland 2019

  Getijtafels voor Nederland 2019 In 1895 werd de eerste verzameling getijtafels, die van IJmuiden, gepubliceerd door het toenmalige Ministerie van Waterstaat, Handel en Nijverheid. Meer dan honderd jaar later vinden we de getijtafels van 21 meetpunten in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Harry van Egmond, Jacques Timmers, Arnette Vogelaar boeken
  Harry van Egmond, Jacques Timmers, Arnette Vogelaar - Statica en sterkteleer

  - Unieke combinatie van statica en sterkteleer; - behandelt thema's als goniometrie, krachten en momenten; - met interactieve opdrachten. Statica en sterkteleer beschrijft de benodigde statica en de sterkteleer voor vakgebieden binnen de werktuigbouwkunde en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,30
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Revit 2019 mbo Leerboek

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van het ontwerpen met Revit 2019. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse afspraken. Dit boek is het basisboek Revit 2019 voor het MBO. De basis van BIM is het 3D-model. Met dit boek leert u stap voor stap de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Daan Haeyen, Bas Flipsen boeken
  Daan Haeyen, Bas Flipsen - Inleiding Construeren

  Inleiding Construeren biedt de student een eenvoudige en heldere inleiding in de basisbegrippen voor construeren. Het biedt daarmee een eenvoudige opstap naar bijvoorbeeld het gebruik van Machineonderdelen. Het boek behandelt de basis voor mechanische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Fusion 360

  Dit Nederlandstalige boek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D-tekenen met Fusion 360. Het boek gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit is het basisboek Fusion 360 2018 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Persluchtcompressoren

  Al 2500 jaar voor Christus vindt men de eerste toepassing van perslucht dankzij de ontwikkeling van blaasbalgen. De behoefte aan blaasbalgen nam toe om het vuur aan te ‘wakkeren’ zodat een voldoende hoge temperatuur bereikt kon worden om ijzer uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Afwerken

  In dit naslagwerk leer je omgaan met verschillende afwerkmachines, welke soorten schuurmachines er zijn, hoe je ze moet onderhouden en hoe je ermee moet werken. Ook leer je de verschillende middelen om mee af te werken, zoals beits, lak en verf. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,25
 • Ben Groenendijk boeken
  Ben Groenendijk - Aan de slag met Excel

  Veel boeken over Excel leggen óf in kleine stapjes alleen de basisbegrippen uit óf zijn juist zeer uitputtend en gaan uitgebreid in op alle mogelijkheden die het programma kent. Dit boek behandelt alleen de essentiële onderwerpen die voor de (toekomstige)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Daphne Ariaens boeken
  Daphne Ariaens - BVC-A 2 van 3

  Met StruX werkt uw leerling/student toe naar een zelfstandige plaats in de maatschappij en aan de doorstroom naar arbeid of mbo niveau 2. StruX is een complete methode en is opgebouwd uit kleine leereenheden. Daarmee kan voor iedereen een individueel aanbod… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,25
 • D. Ariaens boeken
  D. Ariaens - Certificaat B-VCA 3 van 3

  Met StruX werkt uw leerling/student toe naar een zelfstandige plaats in de maatschappij en aan de doorstroom naar arbeid of mbo niveau 2. StruX is een complete methode en is opgebouwd uit kleine leereenheden. Daarmee kan voor iedereen een individueel aanbod… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Dik Bankras boeken
  Dik Bankras - Werken als patissier in een banketbakkerij werkboek

  Met de werkboeken van Edu4all leer je alles wat je moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdek je wat je leuk vindt en wat bij je past. Zo kun je je goed oriënteren en voorbereiden op je verdere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Frederic H. Martini boeken
  Frederic H. Martini - Overzicht embryologie

  Met verhelderende afbeeldingen en duidelijke beschrijvingen maakt dit boek de menselijke embryologie inzichtelijk. Deze embryologische samenvatting is gerangschikt volgens onderwerp en lichaamsstelsel, en behandelt zo op een overzichtelijke manier de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Veilig werken met de heftruck

  Deze uitgave is bedoeld voor gebruik bij de opleiding Veilig werken met de heftruck, voor zowel vorkheftruck- als reachtruckchauffeurs. Het boek is geheel conform de geldende eindtermen. Ook geschikt voor Code 95. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,49
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - Inventor 2017

  Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Inventor 2017. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit is het basisboek Inventor 2017 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Tandwielkasten

  Elke aandrijving bestaat uit een keten van componenten met elk een specifieke functie. Aan het einde van de aandrijfketen zit de last die moet worden aangedreven, aan het begin de energiebron die de benodigde energie levert. Als energiebron wordt in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • B.J. ter Haar boeken
  B.J. ter Haar - Motoren Semester 6

  In deze uitgave wordt de lesstof motoren voor de BOL-4 opleiding semester 6 behandeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,80
 • R. van den Brink boeken
  R. van den Brink - Hydrauliek

  Completeert de twee uitgaven Hydrauliek en Hydraulische systemen - berekeningen. Het doel van de opdrachten in deze uitgave is: schemalezen, functiedenken en het leren begrijpen van de samenhang van de componenten in het hele systeem; inzicht krijgen in… (Losbladig)

  Lees meer...
  23,45
 • b.J. ter Haar boeken
  b.J. ter Haar - Motoren Semester 7

  In deze uitgave wordt de lesstof motoren voor de BOL-4 opleiding semester 7 behandeld (Zachte kaft)

  Lees meer...
  61,80
 • J. van den Berg, F. Drenth, D.J. Zuiderbaan boeken
  J. van den Berg, F. Drenth, D.J. Zuiderbaan - Elektrotechniek Semester 6

  In deze uitgave wordt de lesstof elektro voor de BOL-4 opleiding semester 6 behandeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,90
 • W. Gotz boeken
  W. Gotz - Hydrauliek in theorie en praktijk

  In de aandrijf-, besturings- en regeltechniek neemt `hydrauliek` een niet meer weg te denken plaats in. In dit boek zijn alle hydraulische componenten en systemen overzichtelijk en systematisch weergegeven. Naast een veelheid aan praktische voorbeelden, worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,50
 • Bosch boeken
  Bosch - Dieselinspuitsystemen met Unit Injector System / Unit Pump System

  Er worden steeds hogere eisen gesteld aan motoren. Ze moeten steeds hogere prestaties leveren, stiller en schoner zijn en daarbij ook nog minder brandstof verbruiken. Met name bij dieselmotoren is in de laatste jaren door de zich steeds verder ontwikkelende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,60
 • K.J. Streutker boeken
  K.J. Streutker - Beroepsvorming 3 Mobiliteitsbranche

  De gehele serie Beroepsvorming en Bedrijfsmanagement: Niveau 2 Beroepsvorming: Beroepsvorming 2 Mobiliteitsbranche (9074365485) Niveau 3 Beroepsvorming: Beroepsvorming 3 Mobiliteitsbranche inclusief CD (9074365523) Beroepsvorming 3 Mobiliteitsbranche… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,15
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD 2014 mbo Basisboek

  Dit Nederlandstalige handboek leert u stap voor stap de meest eenvoudige tekentechnieken in het 2D-tekenen met AutoCAD 2014. Het boek gebruikt Nederlandse tekennormen. Dit leerboek AutoCAD 2014 leert u stapsgewijs de belangrijkste CAD-tekentechnieken voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95