Boeken over hoger onderwijs

 • Marianna van Tuinen, Eric Tiggeler boeken
  Marianna van Tuinen, Eric Tiggeler - Beter in rapporteren

  Beter in rapporteren helpt je om betere zakelijke teksten te schrijven. Het boek behandelt o.a. het schrijven van rapporten, papers, verslagen en scripties. De korte paragrafen, praktijkgerichte voorbeelden en bijbehorende website met oefeningen en feedback… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hettie Graafland, Ellen van Waaijen boeken
  Hettie Graafland, Ellen van Waaijen - Beter in solliciteren

  Beter in solliciteren bereidt je voor op het vinden van een baan. In acht hoofdstukken komen alle aspecten aan bod waar je tijdens het zoeken naar en vinden van een baan mee te maken krijgt, zoals persoonlijke branding, het inzetten van sociale media en van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Herman van de Werfhorst boeken
  Herman van de Werfhorst - Een kloof van alle tijden

  Van het onderwijs wordt gezegd dat het in toenemende mate bepalend is voor allerlei kansen, gedragingen en oriëntaties. Goede vooruitzichten op de arbeidsmarkt, deelname aan de politiek, het bezoek aan podiumkunsten, het lijkt alsof dit in steeds grotere mate… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Jantien Dhont, Katinka de Croon boeken
  Jantien Dhont, Katinka de Croon - Codebreker

  Schriftelijke taalvaardigheid speelt een grote rol tijdens de opleiding tot leraar basisonderwijs. Daar hoort logischerwijs een goede schriftelijke taalbeheersing bij. Het blijkt voor studenten echter moeilijk om een relevante, coherente en foutloze tekst te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arjen Florijn, Josien Lalleman, Hans Maureau boeken
  Arjen Florijn, Josien Lalleman, Hans Maureau - De regels van het Nederlands

  Dit werkboek maakt deel uit van de grammaticamethode De regels van het Nederlands, voor docenten Nederlands en cursisten Nederlands als tweede of vreemde taal. Wat de cursisten betreft is het bedoeld voor anderstaligen die zich al enige tijd intensief met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • John Langran, Natalia Veshnyeva boeken
  John Langran, Natalia Veshnyeva - Ruslan Russisch 2

  Ruslan Russisch 2 is een communicatieve cursus Russisch voor gevorderden . bestaande uit tien lessen, opgebouwd uit dialogen, grammatica, vocabulaire, oefeningen en luisterteksten . met een grammaticaoverzicht, de teksten van de luisteroefeningen, de sleutels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • T. de Vries boeken
  T. de Vries - TaalCompetent Nederlands voor het HBO Leer-/werkboek

  Met TaalCompetent kan de student actief aan zijn taalvaardigheidsontwikkeling werken en zich optimaal voorbereiden op zijn of haar latere beroep. Bij de latere beroepsuitoefening behoudt dit boek zijn waarde als dé kennisbron voor de basisvaardigheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,80
 • Aziz Abba boeken
  Aziz Abba - Arabisch voor beginners 1

  De Arabische taal wordt beschouwd als één van de belangrijkste talen in de wereld. Het is de moedertaal van ruim 350 miljoen mensen in de wereld. Tevens is het de officiële taal in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het moderne Standaard Arabisch wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Azzedine Karrat boeken
  Azzedine Karrat - Tadjwiedregels

  Tadjwiedregels is een boek voor alle beginners om de vele verschillende klankvormen in de Arabische taal en de articulatieplaatsen te leren. In dit boek is getracht de Tadjwiedregels uit te leggen, in de hoop dat dit boek voor de Nederlandstaligen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Jan Renkema, Eric Daamen boeken
  Jan Renkema, Eric Daamen - Schrijfwijzer Compact

  De Schrijfwijzer Compact is de kleine, handzame versie van het meestgebruikte adviesboek over de Nederlandse taal. Het is bedoeld voor iedereen die voor studie of werk weleens een tekst schrijft en daarbij deskundig maar ook beknopt advies bij de hand wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Eric Tiggeler boeken
  Eric Tiggeler - Beter in Nederlands

  Met Beter in Nederlands fris je je kennis van de Nederlandse taalregels op. Door de overzichtelijke korte teksten, praktijkgerichte voorbeelden en de website bij het boek met oefeningen en heldere feedback op onjuiste antwoorden is Beter in Nederlands een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Marike van den Berg, Yvette Molin boeken
  Marike van den Berg, Yvette Molin - Beter in gesprekstechnieken

  Beter in gesprekstechnieken helpt je om je inzicht in en vaardigheden met het voeren van gesprekken te vergroten. In negen hoofdstukken komen alle gesprekken aan bod waar je tijdens je studie mee te maken krijgt, zoals feedback geven, interviewen, vergaderen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Eric Tiggeler boeken
  Eric Tiggeler - Beter in presenten

  Beter in presenteren helpt je bij het voorbereiden, schrijven en uitvoeren van mondelinge presentaties. Het gaat om presentaties en toespraken die je houdt voor je studie of werk. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Manon Rundervoort, Eric Tiggeler boeken
  Manon Rundervoort, Eric Tiggeler - Beter in e-mails schrijven

  Beter in e-mails schrijven leert je hoe je goede, moderne e-mails en brievenschrijft, voor je opleiding of voor je werk. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je een sterke brief of e-mail wiltschrijven, zoals de vaste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Pierre Winkler boeken
  Pierre Winkler - Beter in competentiemanagement

  Beter in competentiemanagement helpt je om te ontdekken waar je sterke punten, je talenten en ambities liggen en om essentiële beroepscompetenties te ontwikkelen en te versterken. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die daarbij belangrijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Aziz Abba boeken
  Aziz Abba - Arabisch voor beginners 2

  Het boek Arabisch voor beginners - deel 2 is het vervolg op het boek Arabisch voor beginners - deel 1, dat in september 2013 is verschenen. Dit boek bestaat uit acht lessen. Iedere les wordt ingeleid met de vertaling van moeilijke Arabische woorden die in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Josje Kuenen boeken
  Josje Kuenen - Debatteren

  Debatteren, overtuigend argumenteren over beleid is een praktische debatmethode voor het hoger onderwijs. Er wordt niet alleen uitgelegd wat de spelregels van het beleidsdebat zijn, maar er wordt ook ingegaan op hoe je jureert, hoe je overtuigend presenteert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Josje Kuenen, Martijn Wackers boeken
  Josje Kuenen, Martijn Wackers - Presenteren: wat werkt echt en wat echt niet?

  Dit boek over presenteren is anders dan anders. Naast de gebruikelijke adviezen wordt namelijk ook uitgebreid aandacht besteed aan de zogenaamde verborgen verleiders. Vaak beslissen mensen op hun gevoel: is die spreker een beetje sympathiek? Sluit het verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • R. Berends, Harry Paus boeken
  R. Berends, Harry Paus - De leraar taalvaardig

  Een leraar basisonderwijs staat voortdurend in interactie met zijn leerlingen. Hij voert gesprekken met kinderen, hij vertelt verhalen, leest voor, geeft mondelinge opdrachten en instructies, vaak met een schrifte-lijke ondersteuning. Hij beoordeelt ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Lucia S. Douwes Dekker-Koopmans boeken
  Lucia S. Douwes Dekker-Koopmans - De ijzeren dame

  Een roman die je hart en je geweten raaktNan Korteweg is net dertig, kunsthistorica en moeder van drie bewerkelijke jongens Olivier, Oscar en Otto. Een jaar geleden overleed haar geliefde man Pieter tijdens een dubieus jachtincident en liet haar niets anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Karin Pijper boeken
  Karin Pijper - Beter in argumenteren

  Beter in argumenteren helpt je om op een overtuigende manier argumenten te gebruiken. Stap voor stap leer je hoe je een standpunt formuleert, argumenten in een overtuigende volgorde plaatst en de beste argumenten kiest. In zeven hoofdstukken komen alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jeanette Bron, Nadja Louwerse, Alla Podgaevskaja, Thomas Langerak boeken
  Jeanette Bron, Nadja Louwerse, Alla Podgaevskaja, Thomas Langerak - Paspoort voor Rusland 3 Tekstboek

  Derde herziene en uitgebreide druk van het derde deel van de bekende cursus Paspoort voor Rusland. Eindniveau ERK: voor leesvaardigheid B2, voor spreek-, luister- en schrijfvaardigheid B1. (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Jeanette Bron, Nadja Louwerse, Alla Podgaeveskaja boeken
  Jeanette Bron, Nadja Louwerse, Alla Podgaeveskaja - Paspoort voor Rusland 3 Werkboek

  Derde herziene en uitgebreide druk van het derde deel van de bekende cursus Paspoort voor Rusland. Eindniveau ERK: voor leesvaardigheid B2, voor spreek-, luister- en schrijfvaardigheid B1. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Alla Podgaevskaja boeken
  Alla Podgaevskaja - Paspoort voor Rusland Oefenboek

  Derde, herziene druk! Extra oefeningen bij de lessen van deel 1, 2 en 3 van Paspoort voor Rusland. Dit boek is uitstekend te gebruiken als extra oefenmateriaal, ook los van de leergang Pasport v Rossiju. Voorzien van sleutels! ??????? ? ?????? / Pasport v… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • A.J.C. Struiksma, A. van der Leij, J.P.M. Vieijra boeken
  A.J.C. Struiksma, A. van der Leij, J.P.M. Vieijra - Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen

  Al ruim 30 jaar een baken in het leesonderwijs Dit boek beschrijft een procedure voor individueel didactisch onderzoek bij leerlingen met problemen met technisch lezen, leerlingen uit basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs. Al sinds 1986… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95