Boeken over branchegericht

 • Berthel ter Steege boeken
  Berthel ter Steege - De zakenreiziger

  Reisbureaus die diensten en producten voor de zakelijke markt aanbieden vragen steeds beter opgeleide werknemers. De zakenreiziger is een zeer complete onderwijsmodule over zakenreizen waarmee de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid zullen zijn op de… (Losbladig)

  Lees meer...
  60,00
 • Jeroen Bakker, Carola Bremer boeken
  Jeroen Bakker, Carola Bremer - Aanpak Winkeldiefstal

  Winkeldiefstal, een grote ergernis van vele winkeleigenaren, winkelpersoneel en beveiligers. Maar wat kunt u zelf ondernemen tegen winkeldiefstal? En wat mag wel en wat mag niet? Het boek ?Aanpak Winkeldiefstal? geeft een overzicht van alle huidige technische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annelies Tegel, Eddy Scheffer boeken
  Annelies Tegel, Eddy Scheffer - 10 Triggers voor topadviseurs

  'Een adviseur moet vooral verstand van zaken hebben!' Met zo'n cliché komt een topadviseur er dus niet. Dit 10 Triggers boekje maakt helder waar het in de beroepspraktijk echt op aankomt. Dit is wat onze critici daarover schreven: Prof. dr. Willem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annelies Tegel, Eddy Scheffer boeken
  Annelies Tegel, Eddy Scheffer - 10 Triggers voor toptrainers

  'Een trainer moet vooral kunnen omgaan met weerstand!' Met zo'n cliché komt een toptrainer er dus niet. Dit 10 Triggers boekje maak helder waar het in de beroepspraktijk echt op aankomt Dit is wat onze critici daarover schreven: Marion Reijerink, teamcoach,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jos Moust, Peter Bouhuijs, Henk Schmidt boeken
  Jos Moust, Peter Bouhuijs, Henk Schmidt - Probleemgestuurd leren

  Het studieboek Probleemgestuurd leren licht helder en overzichtelijk toe hoe de methode probleemgestuurd leren werkt en leert je welke vaardigheden nodig zijn om in onderwijsgroepen te functioneren.Waarom kiezen voor Probleemgestuurd leren?* Heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,95