Boeken over gezondheidsvakken

 • Gerda Perenboom, Nico Smits boeken
  Gerda Perenboom, Nico Smits - PsychoSociale BasisKennis voor het CAM-Domein

  Dit werkboel is specifiek samengesteld voor gebruik in combinatie met het boek PsychoSociale BasisKennis (PSBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen). Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,49
 • Nico Smits boeken
  Nico Smits - Medische BasisKennis voor het CAM-Domein

  Dit boekwerk is specifiek samengesteld boek voor gebruik tijdens de lessen Medische BasisKennis (MBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen). Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te verzorgen, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,78
 • Nico Smits boeken
  Nico Smits - Medische BasisKennis voor het CAM-Domein

  Dit werkboel is specifiek samengesteld voor gebruik in combinatie met het boek Medische BasisKennis (MBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen). Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te verzorgen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,09
 • Nico Smits boeken
  Nico Smits - PsychoSociale BasisKennis voor het CAM-Domein

  Dit boekwerk is specifiek samengesteld boek voor gebruik tijdens de lessen PsychoSociale BasisKennis (PSBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen). Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te verzorgen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  58,83
 • Erik Hein boeken
  Erik Hein - Boksfit

  Kickboksen en boksen voor fitness Boksen en kickboksen worden met de dag populairder en steeds vaker ook beoefend voor fitheid en gezondheid. In fitnesscentra en personal training, maar ook in het bedrijfsleven zie je (kick)boksen als work-out steeds vaker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,80
 • Leonore Pulleman boeken
  Leonore Pulleman - Handboek Medisch Secretaresse

  Als medisch secretaresse krijg je te maken met vrijwel alle kanten van het secretaressevak. Dit vraagt om aanvullende competenties en patiëntgerichte vaardigheden. In de zorg staat immers het belang van de patiënt steeds voorop. Om die reden is het Handboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  73,00
 • Miranda Koning boeken
  Miranda Koning - Verpleegkundige vaardigheden

  Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra's waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  122,95
 • Iris Verhagen, Asaf Gafni boeken
  Iris Verhagen, Asaf Gafni - Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg voor het mbo met datzaljeleren.nl

  Methodisch werken is de basis van verpleegkundige zorg en de sleutel tot het verbeteren van de kwaliteit van zorgprocessen. Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg biedt je de benodigde hulpmiddelen voor planmatig en doelgericht werken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,95
 • Stacey Seedorf boeken
  Stacey Seedorf - De 7 sleutels naar... JEZELF!

  ZELFKENNIS IS HET BEGIN VAN ALLE WIJSHEID Met dit boek wil ik proberen je meer inzicht te geven in jezelf en van daaruit in jouw persoonlijke mogelijkheden. Soms kan je je in de war en onrustig zijn omdat je voor je gevoel stilstaat in je leven, of zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,47
 • Max Franken, Wendy van den Heuvel, Mara van den Bogaert boeken
  Max Franken, Wendy van den Heuvel, Mara van den Bogaert - Geriatrie en gerontologie

  Ouderen zijn een steeds groter deel van de patiënten in Nederland. Er is bijna geen zorgprofessional meer die niet dagelijks met ouderen werkt. Om dat werk makkelijker, leuker en beter te kunnen doen is dit boek geschreven. In dit boek worden theorie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,50
 • Erik Hein boeken
  Erik Hein - De kick van kickboksen

  Kickboksen is een zeer populaire vechtsport onder jongeren. Kickboksen heeft positieve effecten op fitheid en gezondheid, weerbaarheid en maatschappelijke participatie van jongeren. In dit boek wordt een brug geslagen tussen de kickbokssport en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,45
 • Asaf Gafni, Lois A. Daamen boeken
  Asaf Gafni, Lois A. Daamen - Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo

  Hoe brengen we studenten met weinig ervaring de kunst van het klinisch redeneren bij? De literatuur bevat talrijke onderwijskundige modellen ter ondersteuning van het klinisch redeneren. In de dagelijkse gang van zaken blijkt echter dat klinisch redeneren met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,50
 • Asaf Gafni, Iris Verhagen boeken
  Asaf Gafni, Iris Verhagen - Verpleegtechnische handelingen voor het MBO

  Als verpleegkundige of verzorgende kun je terechtkomen in diverse branches binnen de gezondheidszorg: je kunt in een algemeen of psychiatrisch ziekenhuis komen te werken, in een verpleeghuis, de gehandicaptenzorg, of verpleegkundige hulp verlenen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,95
 • Rosalie Beekman, Yvette Verhoef boeken
  Rosalie Beekman, Yvette Verhoef - Persoonlijke verzorging, wonen en huishuiden voor het mbo, met Datzaljeleren.nl

  Met behulp van dit boek leer je alles wat nodig is om een zorgvrager op een goede manier te ondersteunen en te begeleiden, waarbij zijn zelfredzaamheid voorop blijft staan. Dat wat de zorgvrager nog zelf kan doen, doet hij zelf. Jij ondersteunt hem bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Ronald Wanrooy boeken
  Ronald Wanrooy - Help! Ik ben fitnessinstructeur

  Na meer dan vijfentwintig jaar werkzaam te zijn binnen de fitnessbranche voel ik mij geroepen om dit boek te schrijven voor de beginnende fitnessinstructeur. Uit mijn ervaringen is gebleken dat beginnende fitnessinstructeurs het als lastig ervaren om hun weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert J. Blom boeken
  Robert J. Blom - Chiropractie

  Dit boek gaat over chiropractie, een bekende en populaire therapie. Chiropractie omvat diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug, schouders en nek. Maar ook hoofdpijn, migraine,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Diny Bom boeken
  Diny Bom - De kick in atletiek

  Praktijk en theorie van de atletiekbeoefening De Kick in Atletiek is geschreven voor docenten Lichamelijke Opvoeding in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Het boek is een verzameling van onderwijsleerstof voor alle leeftijden. Als u… (Harde kaft)

  Lees meer...
  54,95
 • H. van den Einden, R. Pecht boeken
  H. van den Einden, R. Pecht - De Groene Spelen voor jong en oud

  De groene spelen voor jong en oud

  Auteurs: H. van den Einden, R. Pecht


  Groene spelen zijn coöperatieve spelen. Het zijn speelse bewegingsvormen waarbij winnen en verliezen niet voorkomen. Dit boek is de nieuwste versie. Er is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Gwen Weeldenburg, Enrico Zondag, Frank de Kok boeken
  Gwen Weeldenburg, Enrico Zondag, Frank de Kok - Spelinzicht

  Een speler- en spelgecentreerde didactiek in spelsportenHet aandeel van spelsporten in onze bewegingscultuur is aanzienlijk. Ook op scholen gaat binnen het vak lichamelijke opvoeding veel onderwijstijd uit naar het beweegdomein spel. Bij het ontwerpen van deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Titia Struiving, Pit van Nes, Thom Rijpstra boeken
  Titia Struiving, Pit van Nes, Thom Rijpstra - Professioneel communiceren in de zorg

  In Professioneel communiceren in de zorg staat de verpleegkundige als communicerende collega centraal. Professionals met verschillende achtergronden en startniveaus moeten met elkaar samenwerken om een goed team te kunnen vormen en dat lukt alleen wanneer zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Jerome Groopman boeken
  Jerome Groopman - Hoe dokters denken

  Hoe dokters denken biedt een inkijk in het brein van de arts en legt op inzichtelijke wijze de immer belangrijke relatie tussen arts en patiÎnt onder de loep. Jerome Groopman haalt de dokter uit het godenrijk en geeft hem weer een menselijk gezicht. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Wim Hullegie boeken
  Wim Hullegie - Van kwallen naar kwalen

  De rode draad in Van kwallen naar kwalen is de vergelijking van het bewegen van kwallen met dat van gewervelde dieren, in het bijzonder de mens. Wim Hullegie kiest hiermee een verrassende insteek en schetst op luchtige toon vanuit een evolutionair kader het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sandra Coobs boeken
  Sandra Coobs - De wereld in met yoga

  De wereld in met yoga bevat 20 kant en klare lessen rond een thema waarmee het geven van yoga- en meditatielessen uitermate toegankelijk wordt voor alle docenten op reguliere basisscholen en in het speciaal onderwijs. Alle lessen zijn speels beschreven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Natuurkunde voor het HLO 1

  Natuurkunde voor het HLO Deel 1 geeft een integrale behandeling van een aantal natuurkundige onderwerpen. Het boek is met nadruk generalistisch van opzet. Afleidingen en natuurkundige principes die in veel traditionele leerboeken soms diepgaand worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • Evy Gruyaert boeken
  Evy Gruyaert - Lopen met Evy

  Leer lopen met Evy Gruyaert Evy leerde haar volk lopen. En na zes jaar is het tijd voor een opvolger van de succesvolle bestseller Start To Run. In deze volledig nieuwe uitgave deelt Evy haar nieuwe aanpak. Want lopen is niet alleen goed voor je lichaam, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99