Boeken over gezondheidsvakken

 • Evy Gruyaert boeken
  Evy Gruyaert - Yoga met Evy

  Yoga is overal. Het helpt je aan een sterk en soepel lichaam én om bewust en evenwichtig in het leven te staan. Maar yoga is vooral superleuk, toegankelijk en haalbaar voor iedereen.Dit handboek biedt praktische sessies op verschillende niveaus waarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eveline Heesterbeek, Josje Wijnands boeken
  Eveline Heesterbeek, Josje Wijnands - Communicatie, advies en instructie in de zorg voor het mbo met datzaljeleren.nl

  Communicatie is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse beroepspraktijk van zorgverleners. Communicatie, advies en instructie in de zorg biedt handvatten om effectief en professioneel te communiceren met zorgvragers. Communicatie, advies en instructie in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Harriet Hofstede boeken
  Harriet Hofstede - Seksueel misbruik, wegkijken of weten hoe het werkt?

  Je hoopt het zelf nooit mee te maken. Toch komt het veel voor. Als je weet hoe misbruikers werken, helpt dat om seksueel misbruik in de kring van mensen om je heen sneller te herkennen. Het helpt om jezelf scherp te houden. Of om vrienden of vriendinnen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Asaf Gafni, Myrthe Zwierstra, Leonoor den Boer boeken
  Asaf Gafni, Myrthe Zwierstra, Leonoor den Boer - Pathologie voor het mbo

  Pathologie voor het mbo geeft een helder overzicht van de aandoeningen en bijbehorende symptomen die het normaal functioneren van het lichaam kunnen verstoren. De vele illustraties en foto's tonen zowel de werking van het lichaam als de uiterlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Bert Geenen boeken
  Bert Geenen - Bewegingsagoog 1

  Het boek Bewegingsagoog 1 is een van de twee boeken voor het profiel: Coördinator sport- en bewegingsagogie. Dit boek richt zich eerst op de achtergronden van de bewegingsagogiek en bewegingsagogische strategieën. Daarna worden sporten met een beperking en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Sandra Coobs boeken
  Sandra Coobs - De wereld in met yoga

  De wereld in met yoga bevat 20 kant en klare lessen rond een thema waarmee het geven van yoga- en meditatielessen uitermate toegankelijk wordt voor alle docenten op reguliere basisscholen en in het speciaal onderwijs. Alle lessen zijn speels beschreven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • R. de Groot, M. van den Hof, A. de Jong boeken
  R. de Groot, M. van den Hof, A. de Jong - Gespecialiseerd pedagogisch mederwerker Profieldeel

  Voor welzijnsprofessionals is vakkennis van uiteenlopende onderwerpen van groot belang. Het vormt de basis voor het handelen in de beroepspraktijk. De bronnenboeken van Angerenstein Welzijn bevatten alle benodigde theorie voor de beginnende beroepsbeoefenaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,25
 • A.P.M. Schellekens boeken
  A.P.M. Schellekens - Endocrinologie voor analisten

  In dit boek worden de klinisch chemische en analytische aspecten van de endocrinologie behandeld. Nu de endocrinologische bepalingen volledig zijn opgegaan in de algemene klinisch chemische praktijk, is het wenselijk de klinische en analytische problemen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  56,00
 • Jerome Groopman boeken
  Jerome Groopman - Hoe dokters denken

  Hoe dokters denken biedt een inkijk in het brein van de arts en legt op inzichtelijke wijze de immer belangrijke relatie tussen arts en patiÎnt onder de loep. Jerome Groopman haalt de dokter uit het godenrijk en geeft hem weer een menselijk gezicht. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Jennifer Nuij boeken
  Jennifer Nuij - Turnen voor beginnerz

  Turnen voor beginnerz biedt een goede ondersteuning aan (beginnende) docenten in het bewegingsonderwijs bij het voorbereiden van de turnlessen. Het is dan ook bijzonder geschikt voor studenten lichamelijke opvoeding. Het boek is gebaseerd op de gelijknamige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Communiceren met begrip

  Deze training is gericht op begripvol en duidelijk communiceren met cliënten, zorgvragers en collega's in de welzijnsector. Deze training bevat veel oefeningen om verbale en non-verbale communicatievaardigheden te oefenen. In de training komen aan bod:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Daphne de Fockert boeken
  Daphne de Fockert - Competentievergrotend begeleidingsplan

  In deze training wordt geoefend met het maken van een begeleidingsplan. Alle stappen worden een voor een geoefend aan de hand van een case. Toetsbare producten: persoonlijk verslag, demonstratie. Deze training kan worden gebruikt voor de opleidingen: -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • H. Dijkman boeken
  H. Dijkman - Kennismaking met jeugdzorg

  Studenten maken een informatiekrant over jeugdzorg, die bedoeld is voor mensen die nog (gedeeltelijk) onbekend zijn met jeugdzorg. Deze krant heeft een informatief en wervend karakter.Toetsbare producten: persoonlijk verslag, informatiekrant.Dit project kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Janny Bergsma-Schenk boeken
  Janny Bergsma-Schenk - Activiteit voor een moeilijk bereikbare doelgroep

  Voor dit project inventariseren de studenten wensen en knelpunten van allochtone jongvolwassenen. Ze krijgen de opdracht om een activiteit voor deze doelgroep te organiseren. De activiteit richt zich op bewegen en richt zich ook op om de taalvaardigheid van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Wilma Stuit-Grummel boeken
  Wilma Stuit-Grummel - ICT voor SMD

  De student oefent tijdens deze training met de basisvaardigheden van een aantal programma's uit het pakket Microsoft Office. Zo gaat de student aan de slag met de basisvaardigheden van Word, Excel en Outlook. Voorbeelden waarmee de student aan de slag gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Tinie Hake boeken
  Tinie Hake - Basisboek verplaatsingstechnieken voor zorgverleners

  Werken in de gezondheidszorg wordt vaak als fysiek zwaar ervaren. De hoge werkdruk en de toenemende zorgzwaarte maken dat zorgverleners snel en op kracht neigen te werken. Niet alleen veroorzaakt dat fysieke overbelasting bij de zorgverleners, maar ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Christelle Chamuleau boeken
  Christelle Chamuleau - Solliciteren met kennis van de arbeidsmarkt

  In deze training van Factor-E leert de student zichzelf te presenteren en te profileren in het kader van netwerk- en sollicitatiegesprekken. Hiervoor krijgt hij instrumenten aangereikt, waarmee hij meer zelfinzicht krijgt op het gebied van 'wie ben ik, wat kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • BPV Sociaal-cultureel werker

  De BPV-opdrachten uit dit katern kunt u inzetten binnen de opleiding Sociaal-cultureel werker. In dit katern vindt u bij elk werkproces (zie hieronder) uit het kwalificatiedossier een BPV-opdracht. Elke BPV-opdracht wordt beoordeeld op een product en op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Anne Marie Klaassen boeken
  Anne Marie Klaassen - Begeleiden in een woonvorm

  Elk mens heeft recht op een eigen plekje. Wanneer een persoon niet in staat is om (helemaal) zelfstandig te leven, dan zijn er in Nederland veel verschillende mogelijkheden voor het krijgen van zorg en ondersteuning. Al zet de overheid de zorg wel steeds meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Maaike Hardenberg boeken
  Maaike Hardenberg - Dag overgewicht!

  Overgewicht onder jongeren is een zeer actueel onderwerp en is bovendien een steeds groter wordend probleem. Met dit project gaan uw studenten aan de hand van een onderzoeksrapport conclusies en aanbevelingen formuleren over dit onderwerp. Op basis hiervan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Basislessen Bewegingsonderwijs 1 Werkbladen

  Deze werkbladen zijn een onderdeel van Basislessen bewegingsonderwijs deel 1 (herziene editie 2009) en sluiten aan op de veertien Basisopstellingen die daarin zijn gepresenteerd. De werkbladen zijn bedoeld als hulpmiddel om leerlingen zelfstandig te laten… (Losbladig)

  Lees meer...
  116,00
 • Frederike Lunenberg, Jantsje Heeringa boeken
  Frederike Lunenberg, Jantsje Heeringa - Kwaliteitszorg voor MZ

  Kwaliteitszorg is een groot en breed onderwerp. Er is veel informatie over te vinden. En als je er geen verstand van hebt, is het lastig om wijs te worden uit al die informatie. In deze cursus van Factor-E maak je kennis met kwaliteitszorg. Van de grote bult… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ronald Wanrooy boeken
  Ronald Wanrooy - Help! Ik ben fitnessinstructeur

  Na meer dan vijfentwintig jaar werkzaam te zijn binnen de fitnessbranche voel ik mij geroepen om dit boek te schrijven voor de beginnende fitnessinstructeur. Uit mijn ervaringen is gebleken dat beginnende fitnessinstructeurs het als lastig ervaren om hun weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert J. Blom boeken
  Robert J. Blom - Chiropractie

  Dit boek gaat over chiropractie, een bekende en populaire therapie. Chiropractie omvat diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug, schouders en nek. Maar ook hoofdpijn, migraine,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nierziekten en milieu interieur Werkboek

  Dit werkboek Nierziekten en milieu intérieur omvat 62 ziektegeschiedenissen ter illustratie van de feitenkennis uit Guyton, Cotran, Hoedemaeker en Souhami & Moxham. Een greep uit de onderwerpen:- Algemene begrippen en principes in de nefropathologie-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,95