Boeken over hoger onderwijs

 • Gertjan Laan boeken
  Gertjan Laan - Analyseboek

  Gertjan Laan is de afgelopen dertig jaar werkzaam geweest als docent wiskunde en informatica. Daarnaast is hij auteur van diverse succesvolle leerboeken over wiskunde en programmeren, waaronder Lineaire Algebra, Aan de slag met C++ en Aan de slag met Java. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • P.J.E.M. Vrancken, L.P.W. Nuhm boeken
  P.J.E.M. Vrancken, L.P.W. Nuhm - Natuurkunde

  Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra’s waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt – niets meer en niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Anne Kaldewaij boeken
  Anne Kaldewaij - Vectorrekening en matrixrekening

  In dit vierde deel uit de reeks `Wiskunde voor bachelor en master' komen vectorrekening en matrixrekening met hun toepassingen in verschillende disciplines aan bod. De eerste vijf hoofdstukken bevatten de basiskennis die nodig is om effectief met vectoren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Anne Kaldewaij boeken
  Anne Kaldewaij - Vectorrekening en matrixrekening

  Dit is het uitwerkingenboek bij deel 4 Vectorrekening en matrixrekening van de serie `Wiskunde voor bachelor en master'. Alle opgaven uit het leerboek worden in dit uitwerkingenboek volledig en didactisch uitgewerkt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Ben Groenendijk boeken
  Ben Groenendijk - Aan de slag met Excel 2019

  Veel boeken over Excel leggen óf in kleine stapjes alleen de basisbegrippen uit óf zijn juist zeer uitputtend en gaan uitgebreid in op alle mogelijkheden die het programma kent. Dit boek behandelt alleen de essentiële onderwerpen die voor de (toekomstige)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Ank van Heur, Brigit Kolen boeken
  Ank van Heur, Brigit Kolen - Tekstzinnig

  De laatste jaren is de aandacht voor goede schrijfvaardigheid en zakelijk schrijven binnen het hbo toegenomen. Gedegen onderzoek doen, kritisch nadenken bij alles wat je leest, een tekst helder structureren, foutvrij taalgebruik hanteren en sterke argumentatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ben Groenendijk boeken
  Ben Groenendijk - Getting More Out of Excel 2019

  Many books on Excel are either limited and cover only the basic concepts in small steps or are exhaustive and explain in great detail everything the program can do. This book covers only those topics that are essential for professionals and for students in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Frits Gubbels, Hans van den Bent boeken
  Frits Gubbels, Hans van den Bent - Aan de slag met IT-service management

  Aan de slag met IT Service Management beschrijft de processen die een centrale rol spelen binnen het vakgebied IT-beheer. Hiermee krijgen studenten een goed overzicht van en inzicht in het opzetten en inrichten van IT Service Management. Het boek is gebaseerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Gertjan Laan boeken
  Gertjan Laan - Lineaire Algebra

  Lineaire Algebra met uitwerkingen is een boek voor de tweedegraads lerarenopleiding wiskunde. De eerste helft van het boek concentreert zich op Vectormeetkunde. In de tweede helft komen essentiële begrippen als lineaire combinatie, basis, lineaire afbeelding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Metha Kamminga van Hulsen boeken
  Metha Kamminga van Hulsen - Handleiding Maple 16

  Handleiding Maple 16 Snel aan de slag met computeralgebra Deze Handleiding Maple 16 behandelt de belangrijkste functies van het populaire computeralgebrapakket Maple. Het boek kan bij elke wiskundemethode op hbo en universitair niveau gebruikt worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,95
 • Wil Oonk, Ronald Keijzer, Sabine Lit, Nisa Figueiredo boeken
  Wil Oonk, Ronald Keijzer, Sabine Lit, Nisa Figueiredo - Rekenen en wiskunde in de praktijk Kennisbasis

  Rekenen en wiskunde in de praktijk. Kennisbasis is de perfecte voorbereiding op de kennisbasistoets rekenen-wiskunde. Het boek bevat meer dan 400 oefenopgaven, die aansluiten bij de toetsdoelen, en presenteert en bespreekt die oefenvragen per domein. Waarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Jaap Grasmeijer boeken
  Jaap Grasmeijer - Wiskunde de basis 1

  Het nieuwe boek Wiskunde, de basis reikt je de wiskunde aan die je nodig hebt in het eerste jaar van een technische studie. De wiskunde wordt op een toegankelijke manier uitgelegd en verhelderd aan de hand van voorbeelden.Waarom kiezen voor Wiskunde, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,95
 • Ton de Rooij boeken
  Ton de Rooij - Requirements

  Het boek beschrijft wat requirements zijn en hoe je ze zelf kunt opstellen.Aan alles wat je gebruikt stel je eisen (Engels: requirements). Stel je niet de juiste eisen, dan krijg je niet wat je verwacht: software die niet de fiscale regels over het berekenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Kees Ruigrok, Ernst Bosschers boeken
  Kees Ruigrok, Ernst Bosschers - De functioneel beheerder en BiSL

  Business informatiemanagement krijgt de laatste jaren meer en meer de erkenning die het verdient. Want als gevolg van de automatisering van veel processen in organisaties, hebben deze steeds vaker behoefte aan een schakel tussen de gebruikerskant (iedereen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,42
 • Anne Kaldewaij, Arjen Valstar boeken
  Anne Kaldewaij, Arjen Valstar - Basiskennis en basisvaardigheden

  Dit boek lost de aansluitingsproblemen op in het hoger onderwijs op het gebied van wiskunde. Je leert er goed mee rekenen en met formules omgaan. Het biedt zonder poespas en in een toegankelijke schrijfstijl een gedegen basis voor een succesvolle studie in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Anne Kaldewaij, Arjen Valstar boeken
  Anne Kaldewaij, Arjen Valstar - Differentiaalrekening en integraalrekening

  Dit boek vormt met deel 1 de basis van de nieuwe serie `Wiskunde voor bachelor en master'. Beide delen bieden samen de basiswiskunde voor veel technische en exacte HBO-opleidingen en universitaire studies. Dit deel behandelt vooral de onderwerpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Anne Kaldewaij, Arjen Valstar boeken
  Anne Kaldewaij, Arjen Valstar - Differentiaalrekening en integraalrekening

  Dit is het uitwerkingenboek bij deel 2 `Differentiaalrekening en integraalrekening' in de reeks `Wiskunde voor bachelor en master'. (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,75
 • Anne Kaldewaij, Arjen Valstar boeken
  Anne Kaldewaij, Arjen Valstar - Differentiaalvergelijkingen en dynamische systemen

  In dit deel komen differentiaalvergelijkingen van de eerste orde met hun toepassingen in verschillende disciplines aan bod. De behandeling van differentiaalvergelijkingen van de tweede orde betreft de lineaire differentiaalvergelijkingen en hun relatie tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,75
 • Ben Bruidegom boeken
  Ben Bruidegom - Van 0 en 1 tot processor

  Dit boek beschrijft de werking van digitale circuits vanaf schakelingen met poorten tot aan de werking van een processor. Van elke schakeling of systeem kan de werking worden gesimuleerd. Hierbij wordt het gedrag van componenten en het verloop van signalen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Hugo Schouppe boeken
  Hugo Schouppe - Aan de slag met Excel VBA

  Aan de slag met Excel VBA Geschikt voor Excel 2010-2019 Hugo Schouppe Deze uitgave combineert het beste van twee werelden. Klassieke programmeerconcepten worden uitgebreid besproken en voorzien van voorbeelden, maar ook de kleinste details van de taal worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Philippe Carette, Marie-Anne Guerry, Peter Theuns, Camille Vanderhoeft boeken
  Philippe Carette, Marie-Anne Guerry, Peter Theuns, Camille Vanderhoeft - Brugcursus wiskunde

  Wil je graag goed voorbereid aan een opleiding handelsingenieur, psychologie, economie, handelswetenschappen, agogiek of een andere opleiding in de Humane Wetenschappen beginnen? En heb je het gevoel dat wiskunde voor jou een struikelsteen kan zijn? De auteurs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • J. Smets, F. Willemsen boeken
  J. Smets, F. Willemsen - Office 2010

  Ook van software die tot een standaard is uitgegroeid wordt vaak slechts een fractie van de mogelijkheden daadwerkelijk benut. Waardevolle functies en productiviteitsverhogende functies blijven onbekend, onbenut en onbemind. Om de nieuwe mogelijkheden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • L.J.M. van Moergestel boeken
  L.J.M. van Moergestel - Computersystemen en embedded systemen

  Computersystemen en embedded systemen biedt een gedegen basiskennis op het gebied van computertechnieken waarbij ook embedded systemen aan de orde komen. Daarnaast worden andere belangrijke systemen en technieken besproken zoals digitale techniek, AD-DA… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Vince Penders boeken
  Vince Penders - Piraten, perziken en p-waarden

  Waarschijnlijk ben je afgekomen op de geruchten: geruchten over een handboek dat het anders doet. Een lesmethode die jou begrijpt, die je serieus neemt, en die je inzicht écht kan verbeteren. Statistiek is een vak waar je nooit om hebt gevraagd; je studeert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Sabine Lit, Arlette Buter, Wil Oonk, Ronald Keijzer boeken
  Sabine Lit, Arlette Buter, Wil Oonk, Ronald Keijzer - Actief met rekenen en wiskunde

  Naast de kant-en-klare lessen die reken- en wiskundemethodes doorgaans bieden, hebben veel leraren behoefte aan suggesties voor activiteiten die ze in kunnen zetten om leerlingen te motiveren, te activeren en in te spelen op verschillen in de klas. Actief met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95