Boeken over branchegericht

 • Brood en banketbakkerij Van Mehl

  Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij Van Mehl' is het 5de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Opdrachtenboek assistent bakker

  Dit opdrachtenboek is speciaal ontwikkeld voor de opleiding 'Assistent bakker'. Naast dit opdrachtenboek heb je ook het periodeboek 'Bakkerij De Toekomst' nodig voor je opleiding en een licentie voor FlexBase. Het opdrachtenboek vormt samen met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Bakkerij de Toekomst

  Periodeboek "Bakkerij De Toekomst" is speciaal ontwikkeld voor de opleiding assistent bakker. Samen met het opdrachtenboek Assistent bakker vormt het één geheel en heeft het als doel jou te helpen bij je opleiding. Naast dit periodeboek heb je ook het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Bakkerij en tearoom de Korenschoof

  Periodeboek 'Bakkerij & Tearoom De Korenschoof' is het 4de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Brood en banketbakkerij la Tournesol

  Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij La Tournesol' is het 6e boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Backerij de Gouden kraekeling

  Periodeboek 'Backerij de Gouden Kraekeling' is het 2e boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Bakkerij de Oase

  Periodeboek 'Bakkerij de Oase' is het 3de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Backerij de Soete Suickerbol

  Periodeboek 'De Soete Suickerbol' is het 1ste boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Poorthuis boeken
  62,90
 • Marcel Heerink, Pim Kruijt, Jessica Rijnboutt boeken
  29,95