Boeken over exacte vakken

 • Bakkerij en tearoom de Korenschoof

  Periodeboek 'Bakkerij & Tearoom De Korenschoof' is het 4de boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Brood en banketbakkerij la Tournesol

  Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij La Tournesol' is het 6e boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Jerry de Bruijn, Jack Nouwens boeken
  Jerry de Bruijn, Jack Nouwens - Trainingsexamens 2F

  Met de Trainingsexamens 2F kunnen leerlingen of studenten zich grondig voorbereiden op het centrale rekenexamen 2F in het vo en mbo. De Trainingsexamens zijn ontwikkeld door rekendocenten Jerry de Bruijn en Jack Nouwens in samenwerking met Uitgeverij Deviant.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,40
 • Jerry de Bruijn, Jack Nouwens boeken
  Jerry de Bruijn, Jack Nouwens - Trainingsexamens 3F

  Met de Trainingsexamens 3F kunnen leerlingen of studenten zich grondig voorbereiden op het centrale rekenexamen 3F in het vo en mbo. De Trainingsexamens zijn ontwikkeld door rekendocenten Jerry de Bruijn en Jack Nouwens in samenwerking met Uitgeverij Deviant.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,40
 • Jos Warmer, Anneke Kleppe boeken
  Jos Warmer, Anneke Kleppe - Praktisch UML

  Praktisch UML is een handleiding voor het toepassen van de Unified Modeling Language (UML), de standaard voor object georiënteerde analyse en ontwerp, die sinds 1997 wereldwijd wordt gebruikt. Deze vijfde editie van Praktisch UML biedt:* een beschrijving van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Johan Smits, Ronald Edens boeken
  Johan Smits, Ronald Edens - Onderzoek met SPSS en Excel

  Onderzoek met SPSS en Excel richt zich op het verwerken van onderzoeksgegevens waarbij de nadruk ligt op het gebruik van SPSS. De student leert aan de hand van praktijkcases stap voor stap de verschillende mogelijkheden van dit programma kennen. Zo leert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Jonas Rubrech boeken
  Jonas Rubrech - Interpersoonlijke vaardigheden voor de ICT

  De C in ICT staat voor communicatie, maar een specialist in communicatietechnologie is niet direct een communicatiespecialist. Interpersoonlijke vaardigheden voor de ICT speelt in op de groeiende behoefte aan het aanleren en verbeteren van de communicatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,95
 • Douglas C. Giancoli boeken
  Douglas C. Giancoli - Natuurkunde Deel 2 Elektriciteit, magnetisme, optica en moderne fysica

  Natuurkunde biedt een complete inleiding op het vakgebied. Alle relevante onderwerpen worden op heldere wijze gepresenteerd aan de hand van veel illustraties, voorbeelden, vragen en opgaven. Ieder onderwerp wordt geïntroduceerd met concrete observaties en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  81,95
 • F.C. Luijbe boeken
  F.C. Luijbe - Wiskunde A

  Geen examenstress met Samengevat! Samengevat biedt je een helder en beknopt overzicht van alle examenstof. Met Samengevat kun je grote hoeveelheden stof snel herhalen en overzien. Je krijgt beter inzicht in de samenhang van de onderwerpen en het onderscheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Heinneman H., F.C. Luijbe boeken
  Heinneman H., F.C. Luijbe - Samengevat Vwo Wiskunde C Wiskunde C

  Geen examenstress met Samengevat! Samengevat biedt je een helder en beknopt overzicht van alle examenstof. Met Samengevat kun je grote hoeveelheden stof snel herhalen en overzien. Je krijgt beter inzicht in de samenhang van de onderwerpen en het onderscheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Peter Ale, Martine van Schaik boeken
  Peter Ale, Martine van Schaik - Rekenen en wiskunde uitgelegd

  Het verzorgen van rekenonderwijs op de basisschool is moeilijker dan veel leerkrachten zich realiseren. Het vraagt meer dan opdrachten zelf kunnen maken. Ook red je het niet met het aanleren van alleen de didactiek, want goed lesgeven zonder zelf voldoende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • A. Verweij, M. Kindt boeken
  A. Verweij, M. Kindt - Perspectief, hoe moet je dat zien?

  Het tweede deel van de Zebra-reeks gaat over perspectief. Hoe kan op een schilderij of prent een zo goed mogelijk ruimte-effect worden bereikt? En hoe moet je een perspectivische voorstelling bekijken om werkelijk diepte te zien? Schilders en tekenaars hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Frits Beukers boeken
  Frits Beukers - Pi

  We hebben allemaal wel eens met het getal kennis gemaakt. Het is een getal dat je nodig hebt bij het berekenen van omtrekken, oppervlakten en inhouden van cirkels en bollen, maar heeft voor sommigen ook een bijna geheimzinnige aantrekkingskracht. In dit deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • I. Hoveijn, J. Scholtmeijer boeken
  I. Hoveijn, J. Scholtmeijer - Fractals

  Hoe lang is de kust van Noorwegen? Hoe beter je meet, hoe langer hij wordt! Dit vreemde effect wordt verklaard door het feit dat de kustlijn eigenlijk een fractal is. fractals zijn meetkundige objecten, net zoals cirkels en lijnen, maar dan extreem grillig. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • N. Bouwman, C. Kalle boeken
  N. Bouwman, C. Kalle - Het gebruik van Wiskunde in de Islam

  De Islam kent een aantal regels waaraan moslims zich moeten houden. Zo moet een moslim vijf keer per dag bidden met gezicht naar Mekka. Hoe bepaal je die richting? Een andere regel is dat moslims zich in de vastenperiode, de Ramadan, moeten houden. Het begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • H. Broersma boeken
  H. Broersma - Grafen in de praktijk

  Het wegennet, het internet, de spoorrails verbindingen, de buizenstelsels voor gas en water, het kabelnet voor tv, het telefoonnet zijn allemaal voorbeelden van netwerken.Dergelijke netwerken kunnen worden beschreven met een eenvoudig wiskundig hulpmiddel, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jan van de Craats boeken
  Jan van de Craats - De juiste toon

  Muziek en wiskunde hebben meer met elkaar te maken dan je misschien zou denken. In dit Zebra-boekje worden de geheimen blootgelegd van tonen en boventonen, van kruisen en mollen, van majeur en mineur, van toonladders en akkoorden, van zuivere intervallen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • F.C. Verhulst boeken
  F.C. Verhulst - Chaos en orde

  Alles wat beweegt of trilt is in de een of andere vorm te beschrijven als dynamisch systeem. Een van de grote, recente ontdekkingen is dat eenvoudig lijkende dynamische systemen in hevige mate onvoorspelbaar gedrag kunnen vertonen. Dat gedrag noemen we chaos.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ab van der Roest, Martin Kindt boeken
  Ab van der Roest, Martin Kindt - Babylonische Wiskunde

  Al duizenden jaren voor onze jaartelling waren verschillende volkeren met wiskunde bezig. Het ging daarbij meestal om praktische toepassingen zoals landmeetkunde en sterrenkunde. De Babyloniërs deden echter zelfs al aan wiskunde om de wiskunde. In deze Zebra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Michiel Rotteveel boeken
  Michiel Rotteveel - Leren programmeren in C# 2 Gegevens

  Dit boek is een logische voortzetting van de Introductie van deel 1 en behandelt hoe je binnen C# omgaat met gegevens. Hoe stel je lijstjes op en laat je deze gegevens zien aan de gebruiker? Hoe zoek je gegevens op? Eerst volgt het werken met Arrays: een oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Johan Smits, Ronald Edens boeken
  Johan Smits, Ronald Edens - Handleiding SPSS met MyLab NL toegangscode

  Handleiding SPSS is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs die in hun opleiding te maken krijgen met het uitvoeren van onderzoek. De nadruk in dit boek ligt op het verwerken en analyseren van onderzoeksvragen met SPSS. Dat is echt een doe-vak en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,95
 • James A. O'Brien, George M. Marakas boeken
  James A. O'Brien, George M. Marakas - Leerboek ICT-toepassingen

  LEERBOEK ICT-toepassingenDe vijftiende druk van dit bekende boek is een inleiding in informatiesystemenen informatietechnologie voor toekomstige managers, ondernemers en bedrijfspecialisten.Het leert hbo-studenten hoe informatietechnologie in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  73,50
 • M. Kindt, P. Boon boeken
  M. Kindt, P. Boon - De veelzijdigheid van bollen

  Dit deel gaat over veelvlakken die op bollen lijken. Zo is bijvoorbeeld een voetbal eigenlijk een veelvlak dat uit vijf- en zeshoeken is opgebouwd. In de natuur vind je dit soort vormen terug bij bepaalde micro-organismen en in de architectuur heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Herbert Hamers, Bob Kaper, John Kleppe boeken
  Herbert Hamers, Bob Kaper, John Kleppe - Mathematics for Business Economics

  Mathematics for Business Economics has been developed for students in mathematics in higher professional and university economics studies. It not only presents the fundamentals of mathematics, but also shows how mathematics is applied, especially in business… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,95
 • Eus M. van Hove, Harrie C. de Rijk boeken
  Eus M. van Hove, Harrie C. de Rijk - Basisvaardigheden Biologie

  Met deze leermethode kunnen basisvaardigheden uit de biologie worden aangeleerd. Basisvaardigheden Biologie kan in principe in elke opleiding worden gebruikt waar vaardigheden uit de praktijk van het biologisch laboratorium worden geoefend. Deze methode is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,00