Boeken over talen

 • Paul Bemelen boeken
  Paul Bemelen - Z-Taal Taal oefenen groep 3 Werkboek

  9789006314830 Z-Taal groep 3 – Taal oefenen - Stenvert Dit Z-oefenboekje maakt deel uit van de zesdelige serie Taal oefenen, voor groep 3 tot en met 8. De serie biedt oefenstof voor taalstructuur, taalbetekenis, taalfunctie en spelling. Daarmee komen onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Ofke Teekens boeken
  Ofke Teekens - Z-Taal groep 7-8 Puzzelen met zinsdelen Ajodakt Werkboek

  9789006840865 Z-taal groep 7-8 – Puzzelen met zinsdelen - Ajodakt Met dit Z-oefenboekje leren leerlingen zinsdelen herkennen en benoemen. De volgende onderdelen komen aan bod: zinnen knippen, persoonsvorm, werkwoordelijk gezegde, onderwerp, lijdend voorwerp,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Paul Bemelen boeken
  Paul Bemelen - Z-Taal Taal oefenen groep 4 Werkboek

  9789006314847 Z-Taal groep 4 – Taal oefenen - Stenvert Deze uitgave maakt deel uit van de zesdelige serie Taal, voor groep 3 tot en met 8. De serie biedt oefenstof voor taalstructuur, taalbetekenis, taalfunctie en spelling. Daarmee komen onder andere de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Marielle van der Borgh boeken
  Marielle van der Borgh - Z-Spelling 1 Spelling oefenen groep 3-4 Werkboek

  9789006314816 Z-Spelling groep 3-4 – Spellling oefenen 1 - Stenvert Deze uitgave maakt deel uit van de zesdelige serie Spelling oefenen, voor groep 3 tot en met 8. De serie oefent alle spellingcategorieën van het Cito. Daarbij komt elke spellingcategorie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Marielle van der Borgh boeken
  Marielle van der Borgh - Z-Spelling 2 Spelling oefenen groep 4-5 Werkboek

  9789006314823 Z-Taal groep 4-5 – Spelling oefenen 2 - Stenvert Deze uitgave maakt deel uit van de zesdelige serie Spelling, voor groep 3 tot en met 8. De serie oefent alle spellingcategorieën van het Cito. Daarbij komt elke spellingcategorie herhaaldelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Z-Taal groep 4 Begrijpend lezen Leesmaatjes B Stenvert

  9789006314908 Z-Taal groep 4 – Begrijpend lezen, Leesmaatjes B - StenvertLeesmaatjes 4B maakt deel uit van de serie Leesmaatjes voor leerlingen die moeite hebben met leesbegrip. Deze serie bestaat in totaal uit acht delen: twee delen (A en B) voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Z-Taal groep 3 begrijpend lezen leesmaatjes A Stenvert

  9789006314878 Z-Taal groep 3 – Begrijpend lezen, Leesmaatjes A - Stenvert Leesmaatjes 3A maakt deel uit van de serie Leesmaatjes voor leerlingen die moeite hebben met leesbegrip. Deze serie bestaat in totaal uit acht delen: twee delen (A en B) voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Z-Taal groep 3

  9789006314885 Z-Taal groep 3 – Begrijpend lezen, Leesmaatjes B - Stenvert Leesmaatjes 3B maakt deel uit van de serie Leesmaatjes voor leerlingen die moeite hebben met leesbegrip. Deze serie bestaat in totaal uit acht delen: twee delen (A en B) voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Z-Taal groep 4 begrijpend lezen leesmaatjes A Stenvert

  9789006314892 Z-Taal groep 4 – Begrijpend lezen, Leesmaatjes A - Stenvert Leesmaatjes 4A maakt deel uit van de serie Leesmaatjes voor leerlingen die moeite hebben met leesbegrip. Deze serie bestaat in totaal uit acht delen: twee delen (A en B) voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Z-Taal Groep 7-8 Werkboek

  9789006840872 Z-Taal groep 7-8 – Puzzelen met woordsoorten - Ajodakt In Puzzelen met woordsoorten oefenen de leerlingen verschillende woordsoorten. De volgende woordsoorten komen aan bod: werkwoorden, zelfstandig naamwoorden en lidwoorden, bijvoeglijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Z-Taal groep 6 Taal oefenen Stenvert Werkboek

  9789006314861 Z-Taal groep 6 – Taal oefenen - Stenvert Dit Z-oefenboekje maakt deel uit van de zesdelige serie Taal, voor groep 3 tot en met 8. De serie biedt oefenstof voor taalstructuur, taalbetekenis, taalfunctie en spelling. Daarmee komen onder andere de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Evelien Klok boeken
  Evelien Klok - Z-Taal groep 5 Taalmeesters Stenvert Werkboek

  9789006314915 Z-Taal groep 5 – Taalmeesters - Stenvert Deze uitgave maakt deel uit van de zesdelige serie Taalmeesters. Elk deel biedt uitdagende taken voor uitblinkers in taal. Er komen prikkelende opdrachten aan de orde rondom bijvoorbeeld rijm,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Z-Spelling groep 7-8 Werkwoordspelling 2 Werkboek

  9789006314922 Z-Spelling groep 7-8 – Werkwoordspelling 2 - Stenvert Dit is deel 2 van een tweedelige serie Werkwoordspelling voor leerlingen uit groep 7 en 8. In dit Z-oefenboekje oefenen leerlingen op verrassende wijze met werkwoordspelling. In de vorm van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Michael Siglain boeken
  Michael Siglain - Gebruik de Force niveau 2

  Jedi-Meester Yoda leert aan Luke hoe hij de Force moet gebruiken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Redding uit het paleis van Jabba

  Pas op voor de gemen boef Jabba de Hutt (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ella Patrick boeken
  Ella Patrick - Dit is de bemanning niveau 2

  Maak kennis met Han, Chewie, Lando, Qi’ra en de rest van de bemanning van de film: Solo, een Star Wars verhaal! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Spelling Groep 4 Werkboek 1

  Heeft uw kind in groep 4 moeite met spelling? En wilt u verantwoord aan de slag met uw kind? Dan is dit werkboek de juiste aanvulling op de lesstof van uw school. - Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten. - Het wordt periodiek gecontroleerd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Spelling Groep 3 Werkboek 1

  Heeft uw kind in groep 3 moeite met spelling? En wilt u verantwoord aan de slag met uw kind? Dan is dit werkboek de juiste aanvulling op de lesstof van uw school. - Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten. - Het wordt periodiek gecontroleerd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Take it easy 5 xtra exercises

  Leuke, kleurrijke Engelse werkboekjes voor leerlingen van groep 5. Ook voor groep 6, 7 en 8 zijn er Xtra Exercises. Met leuke raadsels, kwisjes en invulvragen in het Engels. De uitleg is in het Nederlands. De leerling kan zelf de vragen nakijken in het boekje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Take it easy xtra exercises 6 set a 5 ex

  Leuke, kleurrijke Engelse werkboekjes voor leerlingen van groep 6. Ook voor groep 5, 7 en 8 zijn er Xtra Exercises. Met leuke raadsels, kwisjes en invulvragen in het Engels. De uitleg is in het Nederlands. De leerling kan zelf de vragen nakijken in het boekje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • P. Whitfield boeken
  P. Whitfield - Zenverhalen met een staartje Geen cadeautjes graag!

  De zenverhalen zijn gebaseerd op klassieke filosofische anekdotes, en speciaal bewerkt en schitterend geïllustreerd voor kinderen. Elk boek bevat zowel een levensles (staartje) als een origineel zenverhaal.De wijsheden die in deze zenverhalen aanschouwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • P. Whitfield boeken
  P. Whitfield - Zenverhalen met een staartje Op en neer

  De Zen-verhalen zijn gebaseerd op klassieke filosofische anecdotes, en speciaal bewerkt en schitterend geïllusteerd voor kinderen. Elk boek bevat zowel een levensles (staartje) als een origineel Zen-verhaal.De wijsheden die in deze Zen-verhalen aanschouwelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • P. Whitfield boeken
  P. Whitfield - Zenverhalen met een staartje Bruno droomt van een ijsje

  De Zen- verhalen zijn gebaseerd op klassieke filosofische anekdotes, en speciaal bewerkt en schitterend geïllustreerd voor kinderen. Elk boek bevat zowel een levensles (staartje) als een origineel Zen-verhaal.De wijsheden die in deze Zen-verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Take it easy 7 xtra exercises

  Leuke, kleurrijke Engelse werkboekjes voor leerlingen van groep 7. Ook voor groep 5, 6 en 8 zijn er Xtra Exercises. Met leuke raadsels, kwisjes en invulvragen in het Engels. De uitleg is in het Nederlands. De leerling kan zelf de vragen nakijken in het boekje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Ik lees tien minuten met de BOE!kids

  Lees je mee? Vaar je mee met Boe? Of tover je snoep met Pas? Je kunt ook griezelen met Mie in de bib. Of agent worden, zoals Wolf! En help je Pier met het ideale geschenk voor Nes? Met dit groeiboek heb je in één klap 24 magische verhalen van de BOE!kids. Nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00