Boeken over basisschool

 • Sieb Posthuma boeken
  Sieb Posthuma - Calder-De draad van Alexander

  Kunstprentenboek van Sieb Posthuma over Alexander Calder, vanaf 5 jaar.Alexander heeft een draad... Daarmee kan hij alles maken wat hij in zijn hoofd ziet. Hij vindt de gekste apparaten en voertuigen uit. Als hij met iemand wil dansen maakt hij een swingende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tjong-Khing Thé boeken
  Tjong-Khing Thé - Hieronymus

  Hieronymus goes outside to play, but today everything is different than usual… When he falls into a ravine, he lands in a wonderful world filled with strange creatures. But then they take off with his ball, as well as his cap and rucksack. A fearless… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kitty Crowther boeken
  Kitty Crowther - Jan Toorop - Het lied van de tijd

  Kunstprentenboek voor jong en oud over het symbolistische schilderwerk van Jan Toorop, in samenwerking met Gemeentemuseum Den Haag.Dit verhaal begint op een eiland, ver van hier. In een tijd dat foto's nog zwart-wit waren. En het schaduwspel mysterieuze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - De vogels

  Schitterend kunstprentenboek over een romance in brons, in een stad vol sculpturen, poëtisch in woord en beeld.Twee standbeelden in de grote stad. Het een staat op het plein, het ander in het park. Ze kijken naar elkaar, maar kunnen elkaar niet bereiken. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jacquelien Vroemen boeken
  Jacquelien Vroemen - Educatie in erfgoed

  Educatie in erfgoed biedt handvatten om erfgoed op een andere manier te gebruiken in het Nederlandse onderwijs. Centraal hierin staan de (les)doelen. Wat willen we bereiken met erfgoededucatie? Met andere woorden, welk verhaal vertellen wij leerlingen met onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Henk Schweitzer boeken
  Henk Schweitzer - Schrijven leer je zo! - 7 en 8 Schrijfmix

  SchrijfMIX 7 en 8 is een map met schrijfopdrachten voor de groepen 7 en 8 waarmee leerlingen vooral zelfstandig kunnen werken. De map bevat 60 veelzijdige en speelse opdrachten op het gebied van voortgezet schrijven. De nadruk ligt op de taalcommunicatieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  85,95
 • Gitta Van Reeth boeken
  Gitta Van Reeth - Verhalen van Jozef

  In 'Verhalen van Jozef' worden de kinderen in tien verhalen meegenomen in de spannende avonturen en de rijke Bijbelse symboliek van de Jozef-cyclus. Ze vormen samen een adembenemend verhaal dat verrassend modern is. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gitta Van Reeth boeken
  Gitta Van Reeth - Verhalen van Mozes

  In 'Verhalen van Mozes' maken de kinderen in negen boeiende verhalen kennis met de rijke Bijbelse symboliek van de Mozescyclus, die de kern van het joodse en christelijke geloof uitmaakt. Ze vormen samen een prachtig verhaal dat ongetwijfeld ook nu nog tot de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Chantal Leterme boeken
  Chantal Leterme - Verhalen van Paulus

  In de verhalen van Paulus worden de kinderen meeop reis genomen en ervaren ze van op de eerste rijde spannende avonturen van Paulus in de tijd vande eerste christenen.Door de prachtige en expressieve kleurprenten kunnende kinderen de boeiende verhalen stap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rekenen Groep 4 Werkboek 1

  Heeft uw kind in groep 4 moeite met rekenen? En wilt u verantwoord aan de slag met uw kind? Dan is dit werkboek de juiste aanvulling op de lesstof van uw school. - Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten. - Het wordt periodiek gecontroleerd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rekenen Groep 3 Werkboek 1

  Heeft uw kind in groep 3 moeite met rekenen? En wilt u verantwoord aan de slag met uw kind? Dan is dit werkboek de juiste aanvulling op de lesstof van uw school. - Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten. - Het wordt periodiek gecontroleerd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Spelling Groep 4 Werkboek 1

  Heeft uw kind in groep 4 moeite met spelling? En wilt u verantwoord aan de slag met uw kind? Dan is dit werkboek de juiste aanvulling op de lesstof van uw school. - Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten. - Het wordt periodiek gecontroleerd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Spelling Groep 3 Werkboek 1

  Heeft uw kind in groep 3 moeite met spelling? En wilt u verantwoord aan de slag met uw kind? Dan is dit werkboek de juiste aanvulling op de lesstof van uw school. - Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten. - Het wordt periodiek gecontroleerd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guus Beenhakker boeken
  Guus Beenhakker - Social media slim inzetten op school

  Steeds meer mensen, bedrijven en instellingen maken gebruik van sociale media. Ze krijgen een steeds grotere rol bij veel leerlingen en leerkrachten van basisscholen. Sociale media maken veel mogelijk, maar het is wel handig om te weten hoe ze het best kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Mieke Urff boeken
  Mieke Urff - Dyslexie: werk in uitvoering!

  Op iedere basisschool of SBO-scholen houden directieleden, IB'ers, RT'ers en leerkrachten zich bezig met de begeleiding van leerlingen met dyslexie. In het kader van passend onderwijs en de Referentiekaders Taal is er extra aandacht voor maatregelen die ervoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Erik van Meersbergen boeken
  Erik van Meersbergen - Gedragsvraagstukken?: zo pak je ze aan!

  Gedrag is meer dan wat je ziet en meer dan dat we zelfs met twee personen kunnen waarnemen. Leren lezen, met poppen spelen, ruzie zoeken of een leertaak maken. Gedrag is in al zijn mogelijke gedaanten altijd aanwezig. Leerlingen laten wisselend gedrag zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Francine Plaisier, Tim Klein Schiphorst boeken
  Francine Plaisier, Tim Klein Schiphorst - Verhalenfabriek

  Lange tijd was het gewoon duidelijk wat kinderen moesten leren en ook hoe ze het moesten leren. Dat is voorbij. Leerkrachten moeten differentiëren om het aanbod aan te passen aan het niveau van de leerling. En ook heeft iedere leerling zijn eigen pad en eigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simon van Arkel boeken
  Simon van Arkel - Kijk nou eens

  Kijk nou eens? Kijk nou eens ...Moet je kijken! Kijk dan goed ...Een mens kijkt naar een dier,En het dier ziet echt een mens.Maar kijk nou eens, kijk nog eens goed,Wat gebeurt er als mens een dier ontmoet.Niets menselijks is vreemd.Een boek over mensen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ron Benjamins boeken
  Ron Benjamins - Helder communiceren

  Veel kwesties in het onderwijs zijn op te lossen met stevig doorwerken: plannen opstellen, lessen voorbereiden, nieuwe methodieken eigen maken. Maar of dat ergens toe gaat leiden, hangt vaak af van goede communicatie. Voor leraren en IB'ers is het vaak lastig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Ingeborg Hendriks boeken
  Ingeborg Hendriks - Spiegels

  Eeuwenlange zoektochten naar zingeving in verschillende culturen hebben een rijke bron van verhalen en beelden opgeleverd waaraan we ons nog steeds kunnen spiegelen. Het laagdrempelige inspiratieboek 'Spiegels' nodigt de lezer uit om aan de hand van verhalen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Cora Lössbroek, Toos Scheen boeken
  Cora Lössbroek, Toos Scheen - Vitaal Leren

  Vitaal leren Didactiek van belevingsbeschouwing Je kunt het belevingsbeschouwing noemen: kinderen uitnodigen om met al hun zintuigen het leven en de wereld om hen heen te ontdekken en zo tot leren te komen. Belevingsbeschouwing wil vooral de ontwikkeling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • René Berends boeken
  René Berends - Expeditie Dalton

  Expeditie Dalton is het eerste boek over daltononderwijs voor kinderen.Dit boek gaat over daltononderwijs. Als je daarover van alles wil weten, dan is dit boek precies iets voor jou! Het is ook slim om dit boek te lezen als je zelf nieuw bent op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • René Berends, Dolf Janson, Dick de Haan, Glenda Noordijk, Hans Wolthuis, Patrick Sins, Rietje Voorn, Annemarie Wenke, Brigitte Witmus boeken
  René Berends, Dolf Janson, Dick de Haan, Glenda Noordijk, Hans Wolthuis, Patrick Sins, Rietje Voorn, Annemarie Wenke, Brigitte Witmus - Perspectieven op Dalton

  De auteurs hebben gezocht naar wat zij gemeenschappelijk vinden dat er (minimaal) op een daltonschool te zien moet zijn.In maart 2018 heeft de Nederlandse Dalton Vereniging het boekje DaltoniDee uitgebracht. Daarin geeft de vereniging kort en krachtig de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Mini Loco Optellen en aftrekken Rekenspelletjes

  Mini Loco betekent urenlang speelplezier. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al zelfstandig met de Mini Loco doos en de boekjes werken.Het allerleukste leerspelMet dit unieke spelsysteem kunnen kinderen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt. Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mini loco 1 Kikker en al z'n vriendjes

  Mini Loco betekent urenlang speelplezier, Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al zelfstandig met de Mini Loco doos en de boekjes werken.Het allerleukste leerspelMet dit unieke spelsysteem kunnen kinderen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt. Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95