Boeken over basisschool

 • Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs boeken
  Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs - Handel geweldloos

  Leerkrachten moeten geregeld hun energie steken in het balanceren tussen groepsdynamiek en het omgaan met leerlingen die probleemgedrag laten zien. En hoe kun je hiermee een bijdrage leveren aan het verbeteren van het pedagogisch klimaat op school? Door te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Paul Bemelen boeken
  Paul Bemelen - Z-Taal Taal oefenen groep 3 Werkboek

  9789006314830 Z-Taal groep 3 – Taal oefenen - Stenvert Dit Z-oefenboekje maakt deel uit van de zesdelige serie Taal oefenen, voor groep 3 tot en met 8. De serie biedt oefenstof voor taalstructuur, taalbetekenis, taalfunctie en spelling. Daarmee komen onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Z-Rekenen groep 4 Klokkijken B Stenvert Werkboek

  9789006314748 Z-Rekenen groep 4 – Klokkijken B - Stenvert Dit Z-oefenboekje is het tweede deel uit de serie Klokkijken. Leerlingen oefenen hier op een speelse manier mee. Er is in de serie onder andere aandacht voor tijdsbesef, analoge en digitale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Sietse Kuipers boeken
  Sietse Kuipers - Leren en oefenen met breuken voor groep 7 en 8

  De opgaven zijn onderverdeeld in 30 categorieën, zoals breuken optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, de tafels van vermenigvuldiging, gelijknamig maken, helen uit een breuk halen, vereenvoudigen en compliceren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Z-Taal groep 3

  9789006314885 Z-Taal groep 3 – Begrijpend lezen, Leesmaatjes B - Stenvert Leesmaatjes 3B maakt deel uit van de serie Leesmaatjes voor leerlingen die moeite hebben met leesbegrip. Deze serie bestaat in totaal uit acht delen: twee delen (A en B) voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Z-Rekenen Verhaaltjessommen groep 6 Werkboek

  9789006840834 Z-Rekenen groep 6 – Verhaaltjessommen - Ajodakt In leuke aansprekende contexten wordt flink geoefend met het vertalen van rekenverhaaltjes naar een goede rekensom (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen). De verhaaltjes worden opgebouwd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Z-Spelling groep 7-8 Werkwoordspelling 2 Werkboek

  9789006314922 Z-Spelling groep 7-8 – Werkwoordspelling 2 - Stenvert Dit is deel 2 van een tweedelige serie Werkwoordspelling voor leerlingen uit groep 7 en 8. In dit Z-oefenboekje oefenen leerlingen op verrassende wijze met werkwoordspelling. In de vorm van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Auke-Willem Kampen boeken
  Auke-Willem Kampen - Ronny & Connie

  Leerkrachten zijn niet opgeleid tot programmeurs en hebben in het algemeen niet de kennis in huis om programmeren aan kinderen te leren. Toch behoort programmeren een plekje te krijgen binnen de school. Veel geld wordt daarom geïnvesteerd in robotjes, dure… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Deeltafelkaarten 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6

  Leer de deeltafels van 1 tot en met 10 automatiseren.Kaarten Deeltafels 1 tot en met 10 In dit boek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Deeltafels 11 tot en met 20 Geschikt voor de groepen 6, 7 en 8

  Leer de deeltafels van 11 tot en met 20 automatiseren.Kaarten Deeltafels 11 tot en met 20 In dit boek met deeltafelkaarten komen de tafels 11 tot en met 20 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Klokkijken Analoog geschikt voor groep 3, 4 en 5 Leer- en oefenboek

  Word een kei in klokkijken met het boek deel 1 van Junior EinsteinKlokkijken? Geen probleem! Dit eerste deel richt zich op het leren klokkijken op de analoge klok. Eerst komen de hele uren aan bod, gevolgd door de halve uren. Vervolgens de kwartieren, vijf en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rekenen Tafels 1 t/m 10 Tafelkaarten

  Tafelkaarten 1 tot en met 10Kaarten Tafels 1 tot en met 10 De tafels van vermenigvuldigen worden ook wel keersommen genoemd. Je telt de getallen namelijk meerdere keren bij elkaar op; herhaald optellen. Om dit snel te kunnen, is het belangrijk dat de tafels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tafels 11 t/m 20 rekenen geschikt voor groep 6, 7 en 8

  Leer de Tafels van 11 tot en met 20 automatiseren.Kaarten Tafels 11 tot en met 20 De tafels van vermenigvuldigen worden ook wel keersommen genoemd. Je telt de getallen namelijk meerdere keren bij elkaar op; herhaald optellen. Om dit snel te kunnen, is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rekenen Tafels 1 tot en met 10

  Leer de Tafels van 1 tot en met 10 automatiseren.Werkboek Tafels 1 tot en met 10 In dit werkboek worden de tafels 1 tot en met 10 aangeboden. De Oefeningen zijn afwisselend; van rijtjes invullen tot puzzels. Het boek is inclusief een tafeldiploma. Zo kan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nico van Beusekom boeken
  Nico van Beusekom - Z-Taal groep 6-8 Woordenschat B Stenvert Werkboek

  9789006314793 Z-Taal groep 6-8 – NT2 Woordenschat B - Stenvert Dit Z-oefenboekje maakt deel uit van de serie NT2 Woordenschat (A tot en met C). Deze driedelige serie is speciaal ontwikkeld voor allochtone leerlingen om hen snel een flink aantal van de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Ofke Teekens boeken
  Ofke Teekens - Z-Taal groep 7-8 Puzzelen met zinsdelen Ajodakt Werkboek

  9789006840865 Z-taal groep 7-8 – Puzzelen met zinsdelen - Ajodakt Met dit Z-oefenboekje leren leerlingen zinsdelen herkennen en benoemen. De volgende onderdelen komen aan bod: zinnen knippen, persoonsvorm, werkwoordelijk gezegde, onderwerp, lijdend voorwerp,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Het grote vakantieboek rekenen

  Gaat je kind naar groep 8? Voorkom een zomerdip met rekenen. Afgestemd op de SLO leerdoelen rekenen zodat je kind op het juiste niveau en op een leuke manier met rekenen bezig is in de zomervakantie.Gaat je kind naar groep 8? Voorkom een zomerdip met rekenen..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Deeltafels 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6 Werkboek

  Leer de deeltafels van 1 tot en met 10 automatiseren!Werkboek Deeltafels 1 tot en met 10 In dit werkboek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anje Ros, Brigit van Rossum boeken
  Anje Ros, Brigit van Rossum - Kwaliteit door gespreid leiderschap

  De vraagstukken waar scholen voor staan worden steeds complexer. Het is daarom belangrijk dat alle expertise in de school optimaal wordt benut en versterkt. Daarbij verandert het leiderschap in de school en daarmee ook de rol van de schoolleider. Dit boek laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Z-Taal Groep 7-8 Werkboek

  9789006840872 Z-Taal groep 7-8 – Puzzelen met woordsoorten - Ajodakt In Puzzelen met woordsoorten oefenen de leerlingen verschillende woordsoorten. De volgende woordsoorten komen aan bod: werkwoorden, zelfstandig naamwoorden en lidwoorden, bijvoeglijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Het grote vakantieboek rekenen

  Het grote vakantieboek rekenen - van groep 6 naar groep 7. Voorkom een zomerdip met rekenen... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Het grote vakantieboek rekenen

  Het Grote Vakantieboek Rekenen - van groep 5 naar groep 6. Voorkom een zomerdip met rekenen...Voorkom een zomerdip met rekenen... Met het Grote Vakantieboek Rekenen (van groep 5 naar groep 6) krijgt je kind een vliegende start in groep 6. In dit vakantieboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Werkboek Woordbenoemen Grammatica deel 3 Groep 5 en 6

  Werkboek deel 3 voor woordbenoemen De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen. Het kunnen benoemen van een woord bepaalt of je woorden in een juiste volgorde zet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Werkboek Woordbenoemen Grammatica deel 3 Groep 7 en 8

  Werkboek deel 3 voor woordbenoemen De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen. Het kunnen benoemen van een woord bepaalt of je woorden in een juiste volgorde zet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Grammatica Woordbenoemen (1) Geschikt voor groep 5 en 6 Werkboek

  Werkboek deel 1 voor woordbenoemen De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen. Het kunnen benoemen van een woord bepaalt of je woorden in een juiste volgorde zet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95