Studieboeken

 • Jos Lichtenberg boeken
  Jos Lichtenberg - Duurzaam bouwen

  Duurzaam bouwen behandelt de nog jonge geschiedenis van duurzaamheid in de context van de gebouwde omgeving. Je neemt kennis van onder andere de klimaatverandering, een circulaire samenleving en sociale duurzaamheid zoals eerlijke arbeid en de inclusieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Kaatje Dalderop boeken
  Kaatje Dalderop - Verhalenvertellers

  In Verhalenvertellers delen jonge mensen uit alle windstreken hun dromen, hun avonturen, hun wensen en ook hun verdriet. Ze vertellen de lezer hun persoonlijke verhaal over de vlucht uit hun moederland of over het wennen aan een nieuw land. Het zijn stuk voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Grammatica Woordbenoemen geschikt voor groep 5 en 6: Uitlegkaarten

  Word ene kei in woordbenoemen, geschikt voor groep 5 en 6Ondersteunend materiaal voor woordbenoemen De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen. Het kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Woordbenoemen Grammatica geschikt voor groep 7 en 8

  Word ene kei in woordbenoemen, geschikt voor groep 7 en 8Ondersteunend materiaal voor woordbenoemen De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen. Het kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gerard van Heeswijk boeken
  Gerard van Heeswijk - Boekhouden voor het hbo deel 1. Theorie (tweede druk)

  Boekhouden voor het hbo is een serie boeken voor het economische onderwijs in het hbo. Deze tweede druk van het theorieboek is volledig herzien. Zo wordt rekening gehouden met relevante veranderingen in het betalingsverkeer o.a. door de toenemende verkopen via… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • Gerard van Heeswijk boeken
  Gerard van Heeswijk - Boekhouden voor het hbo deel 1. Opgaven (tweede druk)

  Boekhouden voor het hbo is een serie boeken voor het economische onderwijs in het hbo. Deze tweede druk van het opgavenboek is volledig herzien in lijn met de herziening van het theorieboek. Zo zijn het aantal beschikbare opgaven met bijna 10% uitgebreid van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Jan Velsen boeken
  Jan Velsen - 3 - DIMENSIONAAL SYSTEMISCH WERK

  De laatste jaren is er een toenemende belangstelling voor familieopstellingen. De inzichten die opstellingen opleveren bieden de mogelijkheid om nieuwe wegen in te slaan in plaats van onbewust oude patronen te blijven volgen. Jan Velsen beschrijft in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  150,01
 • Kaatje Dalderop, Merel Borgesius, Jeanne Kurvers, Willemijn Stockmann boeken
  Kaatje Dalderop, Merel Borgesius, Jeanne Kurvers, Willemijn Stockmann - Ster in schrijven

  In Ster in schrijven worden anderstalige jongeren op alfabetiseringsniveau in aansprekende teksten meegenomen door Bem, Milka, Mo, Rada en Tuu. Samen met deze leeftijdgenoten ontwikkelt de ISK-leerling de schrijfvaardigheid. Bij iedere tekst worden nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Klaas van den Herik boeken
  Klaas van den Herik - Route Loopbaan en Burgerschap Voorbereiding HBO

  Wat ga je doen: In dit nieuwe keuzedeel oriënteren mbo-studenten zich op een hbo-studie. Wat doe je? - Je maakt een passende studiekeuze voor het hbo - Je ontwikkelt hbo-competenties en past deze toe in diverse beroepssituaties - Je onderzoekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Berthel ter Steege boeken
  Berthel ter Steege - De zakenreiziger

  Reisbureaus die diensten en producten voor de zakelijke markt aanbieden vragen steeds beter opgeleide werknemers. De zakenreiziger is een zeer complete onderwijsmodule over zakenreizen waarmee de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid zullen zijn op de… (Losbladig)

  Lees meer...
  60,00
 • Charles Hupperts, Elly Jans boeken
  Charles Hupperts, Elly Jans - Vernietiging en hoop

  VOORWOORD Vernietiging en hoop, in de Aeneis van Vergilius is een volledige uitwerking van de syllabus voor het CE Latijn 2020. Het boek vormt een sluitend systeem. Alle woor-den die de leerlingen verondersteld worden te kennen staan achterin het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Micael Hermansson boeken
  Micael Hermansson - Grej of the day - kennis is cool

  Grej of the day is de populaire Zweedse methode om interessante kennis zodanig over te brengen dat leerlingen Wow! zeggen. Je geeft de leerlingen een raadsel en de volgende dag vertel je in een korte microles over het onderwerp. De leerlingen gaan naar huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Fleur Goppel boeken
  Fleur Goppel - Lidwoordrups

  1-4 spelers 4-9 jaar - spelenderwijs woordenschat uitbreiden en lidwoorden verwerven - zelfstandig en zelfcontrolerend - gebaseerd op de Basiswoordenlijst Amsterdamse Kleuters (BAK) Lidwoordrups is bedoeld voor anderstalige én Nederlandstalige kinderen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Matthijs de Jong boeken
  Matthijs de Jong - Inleiding Duurzaamheid

  Duurzaamheid is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in onze samenleving en als gevolg daarvan ook in het onderwijs. Dit praktische lesboek biedt een inleiding op duurzaamheid. Het is bedoeld voor eerstejaars studenten in het hoger technisch onderwijs.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Taalverzorging en Spelling Cito Oefenboeken Set Deel 1 en 2

  Deze Taalverzorging en Spelling Oefenboeken zijn zeer geschikt om te oefenen voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Centrale Eindtoets (E8) van het Cito.De beste voorbereiding op de LVS-toets 3.0 (M8) en Cito Eindtoets (E8) Een tekst foutloos en duidelijk kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Gabriel Sanchéz Cano boeken
  Gabriel Sanchéz Cano - Object georiënteerd programmeren, design patterns

  Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken:1 Inleiding UML; hierin worden de basisconcepten van UML en UML-schema's behandeld.2 Objectgeoriënteerd programmeren in Java3 Objectgeoriënteerd programmeren in C-sharp4 Objectgeoriënteerd programmeren in PHPHoofdstuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Nicky Heijne, Karolien Kamma boeken
  Nicky Heijne, Karolien Kamma - Spreken op B1

  Spreken op B1 is bedoeld voor studenten die zich voorbereiden op het onderdeel Spreken van het Staatsexamen Nederlands als tweede taal (Nt2) programma I. Daarnaast kunnen ook andere Nt2-cursisten hun spreekvaardigheid trainen en verbeteren met de aanwijzingen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Begrijpend lezen Oefenboeken Set groep 8 M8/E8 Delen 1 en 2

  De beste voorbereiding op de LVS-toets 3.0 (M8) en Cito Eindtoets (E8) groep 8De beste voorbereiding op de LVS-toets 3.0 (M8) en Cito Eindtoets (E8) Begrijpen wat je leest, is de essentie van lezen en leren. Het is een van de belangrijkste vaardigheden die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Markus van Alphen boeken
  Markus van Alphen - Psychosociale gespreksvoering

  Met Psychosociale gespreksvoering leren studenten observatief naar cliënten te luisteren. Bij deze gesprekstechniek stemt de (toekomstig) psychosociale hulpverlener zijn communicatie af op de reacties van de cliënt. De hulpverlener kan op deze integratieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Leren schrijven Het alfabet

  Leer het alfabet schrijven in verbonden schriftLeer het alfabet schrijven in verbonden schrift Met dit mooi geïllustreerde en didactisch verantwoorde oefenboek leert uw kind alle letters schrijven. Stapsgewijs oefent uw kind alle vormen en schrijfrichtingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joris Voorhoeve, Saskia Rademaker, Reitse Keizer boeken
  Joris Voorhoeve, Saskia Rademaker, Reitse Keizer - Wereld in beweging

  De wereld verandert snel. Hoe moeten wij ons op de toekomst voorbereiden? Dat begint met een goed begrip van hoe de wereld feitelijk in elkaar zit, wat de drijvende krachten zijn, hoe machtspolitiek van de grote mogendheden op andere landen inwerkt en aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Marianna van Tuinen, Eric Tiggeler boeken
  Marianna van Tuinen, Eric Tiggeler - Beter in rapporteren

  Beter in rapporteren helpt je om betere zakelijke teksten te schrijven. Het boek behandelt o.a. het schrijven van rapporten, papers, verslagen en scripties. De korte paragrafen, praktijkgerichte voorbeelden en bijbehorende website met oefeningen en feedback… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Pieter Busschaert boeken
  Pieter Busschaert - STUDEREN KAN IEDEREEN LEREN

  Dit kleine boekje wil je als ouder of leerkracht tips meegeven over hoe je studerende kinderen kan helpen. Voor sommige leerlingen is studeren een zeer makkelijke opdracht en vinden ze snel hun studiemethode. Voor anderen is dit de start van een lange en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Engelien Scholtes boeken
  Engelien Scholtes - Vrouwen die grenzen verleggen

  Wat hebben vrouwen in de afgelopen honderd jaar met hun verworven kiesrecht gedaan? Hoe zelfstandig en zelfredzaam zijn zij geworden? Hebben zij hun talenten ontwikkeld en hun plaats veroverd in een wereld die toch nog dikwijls wordt gedomineerd door mannen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • M. Hoftijzer boeken
  M. Hoftijzer - Werken in de internationale handel keuzevak Internationale handel

  Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25