Studieboeken

 • Nico Smits boeken
  Nico Smits - Medische BasisKennis voor het CAM-Domein

  Dit werkboel is specifiek samengesteld voor gebruik in combinatie met het boek Medische BasisKennis (MBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen). Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te verzorgen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,09
 • Nico Smits boeken
  Nico Smits - PsychoSociale BasisKennis voor het CAM-Domein

  Dit boekwerk is specifiek samengesteld boek voor gebruik tijdens de lessen PsychoSociale BasisKennis (PSBK) ten behoeve van opleidingen voor beroepen in het CAM-domein (paramedische beroepen). Het was de bedoeling van de samenstellers om een boek te verzorgen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  58,83
 • Viviane Van Pottelberghe boeken
  Viviane Van Pottelberghe - MIJMEREN OP PAPIER

  De bijeenkomsten van MIJMEREN OP PAPIER zijn er niet op gericht om poëzie te schrijven. In een veilig nest - ’t SchrijfNest - proeven de deelnemers van taal en inspireren ze elkaar. Ze kunnen hun teksten in de groep delen zonder toelichting te geven. Wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Harm Bergsma boeken
  Harm Bergsma - Wetgeving voor de binnenvaart Deel I. Vaarreglementen.

  Wetgeving voor de binnenvaart is verdeeld over twee delen. Daarnaast is het Handboek voor de marifonie toegevoegd aan de wetgeving voor de binnenvaart. In deel I zijn opgenomen de wetgeving voor de binnenvaart en alle daarop gebaseerde scheepvaartreglementen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  256,56
 • Devon Diercks boeken
  Devon Diercks - De Handleiding tot Slagen Havo/Vwo

  Devon Diercks (21) ging op de middelbare school altijd met de hakken over de sloot naar de volgende klas. In zijn eindexamenjaar wilde hij dat anders aanpakken: slagen met hoge cijfers! Hij verdiepte zich in de wetenschap rondom effi ciënt leren om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Werkwoordspelling Leer- en Oefenboek groep 5 (1) 1 De stam en tegenwoordige tijd - Groep 5 Opgaven voor werkwoordspelling

  Leer de spellingregels voor de tegenwoordige tijd in deel 1 - Groep 5.Werkwoordspelling? Geen probleem! Iedereen die schrijft loopt er wel eens tegenaan; eindigt dat werkwoord nou op een –d een –t of –dt? Wat zijn de regels ook alweer? Veel mensen (van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Werkwoordspelling leer- en oefenboek 1 Spellingsoefeningen tegenwoordige tijd en bijzondere werkwoorden. Groep 7

  Leer de spellingregels voor de tegenwoordige tijd in deel 1 - Groep 7.Werkwoordspelling? Geen probleem! Iedereen die schrijft loopt er wel eens tegenaan; eindigt dat werkwoord nou op een –d, een –t of –dt? Wat zijn de regels ook alweer? Veel mensen (van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Werkwoordspelling 1 Spellingsoefeningen tegenwoordige tijd, onvoltooide tijd en bijzondere werkwoorden groep 8 leer- en oefenboek

  Leer de spellingregels voor de tegenwoordige tijd. Tevens komt de uitleg van het onvoltooid deelwoord en de spelling van Engelse werkwoorden in de tegenwoordige tijd aan bod.Werkwoordspelling? Geen probleem! Iedereen die schrijft loopt er wel eens tegenaan;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erik Hein boeken
  Erik Hein - Boksfit

  Kickboksen en boksen voor fitness Boksen en kickboksen worden met de dag populairder en steeds vaker ook beoefend voor fitheid en gezondheid. In fitnesscentra en personal training, maar ook in het bedrijfsleven zie je (kick)boksen als work-out steeds vaker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,80
 • Ben Groenendijk boeken
  Ben Groenendijk - Aan de slag met Excel 2019

  Veel boeken over Excel leggen óf in kleine stapjes alleen de basisbegrippen uit óf zijn juist zeer uitputtend en gaan uitgebreid in op alle mogelijkheden die het programma kent. Dit boek behandelt alleen de essentiële onderwerpen die voor de (toekomstige)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Ls Coronalis boeken
  Ls Coronalis - Klassiek Grieks leren met stripjes II

  Met dit boekje kan je op een simpele, speelse manier Grieks leren. De methode wijkt af van de traditionele schoolboeken en wie weet is het iets voor jou? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Grammatica zinsontleding geschikt voor groep 7 en 8

  Leer alle regels rondom zinsontleding, ondersteunend materiaal.Leer alle (grammatica/taal)regels rondom zinsontleding. Een zin bestaat uit verschillende delen. Bijvoorbeeld het onderwerp, het gezegde of de persoonsvorm. Een zin kunnen verdelen in de juiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Han Berghs boeken
  Han Berghs - BORDSCHEMA'S

  Bordschema's zijn heel verhelderend. Ze geven houvast en tonen de werkelijkheid of een deel daarvan op een bepaalde 'uitgeklede' manier, zodat je iets snel begrijpt. Je ziet in één oogopslag de samenhang tussen de elementen van het schema en je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,62
 • J.H. Altena boeken
  J.H. Altena - Telefoneren

  Iedereen kan telefoneren.Maar er zijn veel mensen die zakelijk gezien erg slecht telefoneren.En slecht zakelijk telefoneren betekent klanten verliezen of relaties irriteren.Zo begint de achtergrondinformatie bij het kernhoofdstuk van dit boek. En daar draait… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Werkboek Spelling Regelwoorden groep 7 en 8

  Leer alle spellingregels rondom de regelwoorden op een leuke en verantwoorde manier.Leer alle spellingregels rondom de regelwoorden. Alle woorden die kinderen in een groep leren spellen, zijn onderverdeeld in klankwoorden, regelwoorden en weetwoorden. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alfred van der Heijden boeken
  Alfred van der Heijden - Het Flexmodel VO

  Het Flexmodel is op het eerste gezicht wellicht niet meer dan een eenvoudig organisatiemodel voor het voortgezet onderwijs, maar het omvat zoveel meer dan alleen het invoeren van een nieuw rooster. Binnen het Flexmodel maken leerlingen doordachte keuzes bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Spelling Klankwoorden geschikt voor groep 7 en 8 Werkboek

  Leer alle spellingregels rondom de klankwoorden op een leuke en verantwoorde manier.Leer alle spellingregels rondom de klankwoorden. Alle woorden die kinderen in een groep leren spellen, zijn onderverdeeld in klankwoorden, regelwoorden en weetwoorden. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Suzanne van Assenbergh boeken
  Suzanne van Assenbergh - Omgaan met hooggevoeligheid op school

  Er is veel te doen rond het thema hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Dat is niet voor niets. Het komt namelijk vaker voor dan je denkt: een op de vijf mensen blijkt hooggevoelig. Als leerkracht krijg je hier dus geregeld mee te maken. Daarom is het nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Ls Coronalis boeken
  Ls Coronalis - Leuk Latijn leren met stripjes II

  Met dit boekje kan je op een simpele, eenvoudige manier Latijn leren. De methode wijkt af van de traditionele schoolboeken en wie weet is het iets voor jou? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rekenen Oefenboek 2

  De beste voorbereiding op de Citotoetsen, Iep toets, LVS-toetsen en andere toetsenDe beste voorbereiding op de Eindtoetsen. Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rekenen Oefenboek 1

  De beste voorbereiding op de Citotoetsen, Iep toets, LVS-toetsen en andere toetsenDe beste voorbereiding op de Eindtoetsen. Dit Rekenen Oefenboek (deel 1 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rekenen Oefenboeken Compleet

  De beste voorbereiding op de Citotoetsen, Iep toets, LVS-toetsen en andere toetsenDe beste voorbereiding op de Eindtoetsen. Deze Rekenen Oefenboeken (deel 1 en 2) zijn zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Daniël Doorn boeken
  Daniël Doorn - Help, wat moet ik nog doen?

  Velen van ons hebben op school gezeten. De een wellicht wat langer dan de ander, maar elke (ex-)scholier kent het volgende vraagstuk: hoe volbreng ik dit jaar succesvol? Ellenlange lessen, boeken met gecompliceerde formules en vraagstukken en docenten die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Daniël Doorn boeken
  Daniël Doorn - Help, wat moet ik nog doen?

  Velen van ons hebben op school gezeten. De een wellicht wat langer dan de ander, maar elke (ex-)scholier kent het volgende vraagstuk: hoe volbreng ik dit jaar succesvol? Ellenlange lessen, boeken met gecompliceerde formules en vraagstukken en docenten die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Library Bovenbouw Engels vmbo KGT 4

  Je oefent met het spreken van de Engelse taal in verschillende alledaagse situaties, zoals een afspraak maken, praten over wat je wel en niet leuk vindt, de weg vragen, iets voor jezelf of voor een ander bestellen, ergens over klagen en naar iets vragen. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,35