Studieboeken

 • Max Franken, Wendy van den Heuvel, Mara van den Bogaert boeken
  Max Franken, Wendy van den Heuvel, Mara van den Bogaert - Geriatrie en gerontologie

  Ouderen zijn een steeds groter deel van de patiënten in Nederland. Er is bijna geen zorgprofessional meer die niet dagelijks met ouderen werkt. Om dat werk makkelijker, leuker en beter te kunnen doen is dit boek geschreven. In dit boek worden theorie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,50
 • Bambino in het bos Ontwikkeling 3-5 jaar

  Ga jij ook graag naar het bos? Dennenappels en kastanjes zoeken? Verstoppertje spelen? Het kan er allemaal. Kun jij dezelfde boom herkennen, in zomer en winter? En ken jij de sporen van de dieren? Kijk goed naar de plaatjes. Veel plezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lea Haar boeken
  Lea Haar - WISK-Y ISK route 3

  De wiskundeles in het middelbaar onderwijs is ontzettend ta¬lig. Deze 'wiskundetaal' kan anderstalige jongeren op de ISK belemmeren bij het begrijpen van de wiskunde. Doordat zij het taalgebruik uit de reguliere wiskundemethoden nog niet be¬heersen, krijgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,75
 • Rosalie Beekman, Yvette Verhoef boeken
  Rosalie Beekman, Yvette Verhoef - Persoonlijke verzorging, wonen en huishuiden voor het mbo, met Datzaljeleren.nl

  Met behulp van dit boek leer je alles wat nodig is om een zorgvrager op een goede manier te ondersteunen en te begeleiden, waarbij zijn zelfredzaamheid voorop blijft staan. Dat wat de zorgvrager nog zelf kan doen, doet hij zelf. Jij ondersteunt hem bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Library Bovenbouw Engels vmbo BK 4 Yearbook

  Je maakt met de hele klas een boek gevuld met jullie herinneringen aan je schooltijd. Je herhaalt en leert: - het gebruik van de verleden tijd; - een goede tekst te schrijven met een inleiding, kern en slot over een gebeurtenis die te maken heeft met je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,60
 • Richard Livingstone boeken
  Richard Livingstone - het huis van de mens

  “Ben bezig met het grasduinen over de postulaten van Jaap van Praag, één van de stichters van het Humanistisch Verbond. Wat mij boeit, is de redelijke grondslag van het humanistische gedachtengoed. De rand of de vorm van de beker die het leven vasthoudt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,42
 • Rieke Wynia boeken
  Rieke Wynia - Starttaal Instap A Leerwerkboek

  Starttaal Instap is de nieuwe methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De methode wordt speciaal ontwikkeld voor leerlingen die de lesstof in VIA Vooraf - Op weg naar 1F nog niet aankunnen en meer tijd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,55
 • Asaf Gafni, Lois A. Daamen boeken
  Asaf Gafni, Lois A. Daamen - Praktijkgestuurd klinisch redeneren voor het mbo

  Hoe brengen we studenten met weinig ervaring de kunst van het klinisch redeneren bij? De literatuur bevat talrijke onderwijskundige modellen ter ondersteuning van het klinisch redeneren. In de dagelijkse gang van zaken blijkt echter dat klinisch redeneren met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,50
 • Veerle Balk boeken
  Veerle Balk - Taalverzorging BK 4 Toekomst voor spellen

  Je maakt allerlei opdrachten zodat je foutloze teksten kunt schrijven. Je herhaalt en leert: - werkwoorden vervoegen; - werkwoordsvormen herkennen; - hoofdletters en leestekens juist gebruiken; - stijlfouten herkennen en verbeteren; - woordsoorten benoemen; -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,20
 • Veerle Balk boeken
  Veerle Balk - Lezen fictie BK 4 vertel het verhaal

  Je leest fragmenten uit jeugd- en volwassenenliteratuur. Je werkt aan je fictiedossier en je geeft je mening. Je leert: - kenmerken van verhaalsoorten; - verschillende verhaaltechnieken herkennen; - gedichten lezen; - hoe je met argumenten je mening over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,20
 • Jenneke de Nerée boeken
  Jenneke de Nerée - Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen

  Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau A1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. De spellen zijn afwisselend wat betreft vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad. De spellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martin Reekers boeken
  Martin Reekers - Professionele identiteit

  Wat zijn de kenmerken van een onderwijsprogramma dat bachelor-studentenin staat stelt stage-ervaringen te vertalen naar beroepsoverstijgendecompetenties en deze overtuigend te communiceren in de vorm van eenpersonal brand?Deze publicatie bevat tekst en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanneke Harmsen van der Vliet – Torij boeken
  Hanneke Harmsen van der Vliet – Torij - Een goed begin is het halve werk

  Het lectoraat Verloskunde en Geboortezorg heeft als doel om met praktijkgericht onderzoek bij te dragen aan de kwaliteit van de geboortezorg en aan innovaties in het onderwijs. Onderzoek is hierbij een middel om de kennis te genereren die nodig is om dit doel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mirjam IJzerman boeken
  Mirjam IJzerman - Engels vervolg A1

  Engels Vervolg - A1 is een methode Engels voor leerlingen in de bovenbouw van het praktijkonderwijs en het vso. In Engels Vervolg werkt de leerling binnen vijf aansprekende thema's toe naar het eindniveau A1. In het leerwerkboek oefent de leerling met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,60
 • Station KGT 4 - 2e editie, Taalverzorging - Toekomst voor spellen

  Je maakt allerlei opdrachten zodat je foutloze teksten kunt schrijven. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,20
 • Eric Jan van Dorp boeken
  Eric Jan van Dorp - Kruiswoordpuzzels voor anderstaligen

  Dit puzzelboek voor anderstaligen is bedoeld als een speelse maar leerzame woordenschatoefening. U vindt in dit boekje maar liefst 32 verschillende kruiswoordpuzzels met elk 25 tot 40 woorden. Vrijwel alle van de 1000 gebruikte woorden komen uit de NT2… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Leonore Pulleman boeken
  Leonore Pulleman - Handboek Medisch Secretaresse

  Als medisch secretaresse krijg je te maken met vrijwel alle kanten van het secretaressevak. Dit vraagt om aanvullende competenties en patiëntgerichte vaardigheden. In de zorg staat immers het belang van de patiënt steeds voorop. Om die reden is het Handboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  73,00
 • Dietha Koster boeken
  Dietha Koster - NT2-Cahier Films in de les

  boek - online Het werken met films in de NT2-les is een aansprekende en motiverende manier om de woordenschat, de taalvaardigheid en de cultuurkennis van je cursisten te vergroten. Maar hoe pak je dat als docent gestructureerd aan? In dit cahier laat auteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janneke Van Oorschot boeken
  Janneke Van Oorschot - Te slim voor de brugklas

  Dit boek is voor al die slimme kinderen die binnenkort eindelijk naar de brugklas mogen of al in de brugklas zitten. Ben of ken jij zo'n slimmerik? Dan weet je vast ook dat die slimme kinderen het vaak nog best moeilijk krijgen in de brugklas. Hoe komt dat nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Mariëlle Theunissen boeken
  Mariëlle Theunissen - Samen opleiden

  "Vergeet maar snel wat je op de lerarenopleiding hebt geleerd, in de praktijk gaat het heel anders", is een vaak gehoorde uitspraak. Op opleidingsscholen, waarin scholen en lerarenopleidingen intensief samenwerken bij het opleiden van studenten tot leraren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Theo Legters boeken
  Theo Legters - Het grote leefboek voor kinderen

  In 2007 verscheen het bijzonder succesvolle 'Leefboek voor kinderen', een zelfhelpboek voor kinderen van 8 - 12 jaar bedoeld om hen bij te staan in de ontwikkeling van een positief zelfbeeld. Met tal van praktische tips om direct toe te passen. In 2010 kwam er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rieke Wynia boeken
  Rieke Wynia - Starttaal Compact 2F Werkboek

  Starttaal Compact 2F is een nieuwe methode Nederlands voor mbo-opleidingen met een beperkt aantal beschikbare uren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten. Starttaal Compact 2F bestaat uit een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau, een helder naslagwerk in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  63,45
 • Rieke Wynia boeken
  Rieke Wynia - Combipakket Starttaal Compact 3F HWL24

  Starttaal Compact 3F is een nieuwe methode Nederlands voor mbo-opleidingen (niveau 4) met een beperkt aantal beschikbare uren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten. Starttaal Compact 3F bestaat uit een overzichtelijk werkboek op 3F-niveau, een helder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,95
 • Rieke Wynia boeken
  Rieke Wynia - Starttaal Compact 3F Werkboek

  Starttaal Compact 3F is een nieuwe methode Nederlands voor mbo-opleidingen (niveau 4) met een beperkt aantal beschikbare uren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten. Starttaal Compact 3F bestaat uit een overzichtelijk werkboek op 3F-niveau, een helder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  63,45
 • Rieke Wynia boeken
  Rieke Wynia - Startrekenen Compact 2F Werkboek

  Startrekenen Compact 2F is compacte rekenmethode voor mbo-opleidingen met een beperkt aantal lesuren, zoals BBL-opleidingen en verkorte trajecten. Dit combipakket bestaat uit: * een overzichtelijk werkboek op 2F-niveau; * een helder naslagwerk in de vorm van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,95