Studieboeken

 • Examenbundel havo Economie 2018/2019

  Meer kans van slagen met de Examenbundel! Ieder jaar wordt de inhoud van de Examenbundel aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Vandaar dat er jaarlijks een nieuwe Examenbundel is. Zodat je altijd oefent met de juiste stof en jij je op de beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • M. Reints, P. Merkx boeken
  M. Reints, P. Merkx - Examenbundel vwo Nederlands 2018/2019

  Meer kans van slagen met de Examenbundel! Ieder jaar wordt de inhoud van de Examenbundel aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Vandaar dat er jaarlijks een nieuwe Examenbundel is. Zodat je altijd oefent met de juiste stof en jij je op de beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Katrien Van der Heyden boeken
  Katrien Van der Heyden - Is bont en blauw een mannenkleur?

  Als samenleving zijn we allemaal verantwoordelijk voor het in stand houden van m/v-stereotypen en dat is veel minder onschuldig dan we denken. Zo dreigen we van onze zonen toxische mannen te maken. Is bont en blauw een mannenkleur? geeft een overzicht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mascha Gerretsen, Irma Machielse boeken
  Mascha Gerretsen, Irma Machielse - Contentmarketing en community management

  Steeds meer merken en organisaties houden zich bezig met het maken van content en het managen van community's. Het aantal contentstrategen, contentmarketeers, social media managers en community managers neemt in rap tempo toe. Door Contentmarketing en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Nino Adamo, Geert Buskes boeken
  Nino Adamo, Geert Buskes - Online marketing

  Online marketing is niet meer weg te denken uit het marketingvak. Voor elke onderneming kan online marketing een belangrijke rol spelen in het bereiken en behouden van klanten. De afgelopen jaren is online marketing geëvolueerd tot een volwassen vakgebied dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Marjan Meiboom boeken
  Marjan Meiboom - Luisteren op B1

  Luisteren doe je elke dag, naar collega's of klasgenoten, naar een docent of leidinggevende, naar de buschauffeur, naar de buurman, naar het nieuws op de tv. Toch is luisteren niet makkelijk, vooral niet in een andere taal dan je moedertaal. Met Luisteren op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Examenbundel vmbo-(k)gt/mavo Aardrijkskunde 2018/2019

  Meer kans van slagen met de Examenbundel! Ieder jaar wordt de inhoud van de Examenbundel aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Vandaar dat er jaarlijks een nieuwe Examenbundel is. Zodat je altijd oefent met de juiste stof en jij je op de beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Entre nous Tout en Un 3 Premium Livre de l’élève

  Ontdek Entre Nous: de nieuwe en uitdagende methode Frans voor volwassenen!In één volume worden zowel tekstboek als werkboek gecombineerd met interessante culturele achtergrond. Deze interactieve methode bevordert het leerproces door pakkende en motiverende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,40
 • Ad Krikke boeken
  Ad Krikke - Een duurzame digitale economie

  Een Duurzame Digitale Economie De Digitale economie is veelbelovend. Maar met Cyber- en Privacy-incidenten betalen we er ook een hoge tol voor. De bijbehorende angst leidt tot een kostbare Cyber-wapenwedloop en een toenemende regeldruk. Hoe kan zo’n Digitale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Het grote vakantieboek rekenen

  Voorkom een zomerdip...Het Grote Vakantieboek Rekenen - van groep 4 naar groep 5Voorkom dat je kind een zomerdip met rekenen krijgt... Met het Grote Vakantieboek Rekenen (van groep 4 naar groep 5) krijgt je kind een vliegende start in groep 5 In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Godfried Westen boeken
  Godfried Westen - Vraagkunde

  In dit boek staat de vraag en vragenstellen centraal. Het is geschreven voor iedereen. Want iedereen verdient het een betere vragensteller te worden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dave Ensberg-Kleijkers boeken
  Dave Ensberg-Kleijkers - Bezielde beschaving

  In zijn schrijfdebuut deelt Dave Ensberg-Kleijkers (1984) zijn opmerkelijke levensverhaal met de wereld. Een verhaal dat begint in de jonge republiek Suriname, het land dat zijn ouders ontvluchtten op zoek naar een veilige toekomst voor hun kinderen. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Redactie TIB boeken
  Redactie TIB - 60 praktische tips voor intern begeleiders

  In 2011 verscheen het eerste nummer van TIB, Tijdschrift Intern Begeleiders. Met een enthousiaste en kundige redactie zijn wij destijds aan de slag gegaan om een zo praktisch mogelijk vakblad te maken. In elk nummer staat een pagina vol praktische TIBtips over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ton de Rooij boeken
  Ton de Rooij - Requirements

  Het boek beschrijft wat requirements zijn en hoe je ze zelf kunt opstellen.Aan alles wat je gebruikt stel je eisen (Engels: requirements). Stel je niet de juiste eisen, dan krijg je niet wat je verwacht: software die niet de fiscale regels over het berekenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Shielta Ramautarsing boeken
  Shielta Ramautarsing - De kracht van Zijn wie ik ben

  "De kracht van Zijn wie ik ben", Inzichten vanuit levenslessen. Shielta Ramautarsing doorbreekt het zwijgen met haar autobiografisch verhaal De kracht van Zijn wie ik ben. Vanuit haar Hindoestaanse achtergrond schrijft zij over haar ervaringen met huiselijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jacquelien Vroemen boeken
  Jacquelien Vroemen - Educatie in erfgoed

  Educatie in erfgoed biedt handvatten om erfgoed op een andere manier te gebruiken in het Nederlandse onderwijs. Centraal hierin staan de (les)doelen. Wat willen we bereiken met erfgoededucatie? Met andere woorden, welk verhaal vertellen wij leerlingen met onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Piet Verschuren boeken
  Piet Verschuren - Kernthema's in de methodologie

  Anno 2017 staat het sociaalwetenschappelijk onderzoek onder druk. Er zijn twijfels over de vooruitgang die het boekt en over de kwaliteit van de resultaten. Achtergronden hiervan zijn niet alleen publicatiedruk en belangenverstrengeling van wetenschappers. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Station Woordenschat - Nederlands vmbo bovenbouw - Nieuwe Woorden

  Je leert de betekenis van allerlei schooltaalwoorden. Daarnaast ga je aan de slag met beeldspraak en vergelijkingen. In de module leer je ook de betekenis van spreekwoorden en uitdrukkingen. Deze module is een herziening van Woordenschat 3 (9789087715632) (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,75
 • C.J. Simister boeken
  C.J. Simister - De kracht van karakter

  Meten en weten hoe intelligent je bent, voorspelt niet hoe ver je het later zult schoppen in je leven. Blijkbaar is er een factor die belangrijker is om te bereiken wat je wilt bereiken: karakter. Nu zijn karaktereigenschappen deels aangeboren, maar ook deels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • David Pinto, Paul Cliteur boeken
  David Pinto, Paul Cliteur - Moord op Spinoza

  Met Moord op Spinoza bedoelen wij dat het modernistische wereldbeeld dat hij introduceerde, tegenwoordig, geheel tegen alle verwachtingen in, zwaar onder druk staat. Bijna wekelijks vindt er wel een aanslag plaats die wordt opgeëist door IS of een andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eddy Keymolen boeken
  Eddy Keymolen - Gelijkende Woorden / Mots Similaires

  Snel een grote basiswoordenschat opbouwen in de andere taal ? Dat kan zonder moeite met deze woordenlijst van gelijkende woorden in het Nederlands en het Frans. Acquérir rapidement un grand vocabulaire de base dans l’autre langue ? Aucun problème avec ce… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Birgit Gumbs-Smit boeken
  Birgit Gumbs-Smit - Life learning, leren waar je blij van wordt

  Life learning ipv school, dat is met recht 'het roer om'! Een geheel andere levensstijl, waarbij onze kinderen de ruimte en vrijheid krijgen om te leren wat ze zelf willen leren; waar, wanneer, hoe en met wie (binnen de mogelijkheden van ons gezin). In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Ton Bielderman, Theo Spierenburg, Sarina van Vlimmeren, Tom van Vlimmeren boeken
  Ton Bielderman, Theo Spierenburg, Sarina van Vlimmeren, Tom van Vlimmeren - Integraal in Balans Onderbouw havo/vwo Antwoordenboek

  Integraal in Balans is een economiemethode voor leerlingen in de onderbouw van havo en vwo. De stof is verdeeld over drie modules met elk samenhangende onderwerpen: • Economie thuis met onderwerpen als consument, welvaart, recht, werk, inkomen en economische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Yotka Kroeze, Jobbe Holtes boeken
  Yotka Kroeze, Jobbe Holtes - Voorbij de kunst

  Wat voor veel kunstliefhebbers eigenlijk allang bekend was, wordt door verschillende onderzoeken nu echt bevestigd: kunst kijken en kunst maken helpen je bij het ontwikkelen van veel verschillende competenties die we ook terugvinden in de zogenaamde 21st… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • E.A.H. Elbers boeken
  E.A.H. Elbers - Conservatoir beslag in straf- en civiel recht

  Het doel van het leggen van conservatoir beslag in het strafrecht is dat in een vroeg stadium van het onderzoek het vermogen van een verdachte wordt veiliggesteld om in een latere fase in te kunnen zetten ten behoeve van de ontnemingvordering, de geldboete of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95