Studieboeken

 • Dieter Hammer, Diederick Sprangers, Jesse Mulder, Frank Storm boeken
  Dieter Hammer, Diederick Sprangers, Jesse Mulder, Frank Storm - Transhumanisme

  Wij staan aan het begin van de volgende technologiegolf: het transhumanisme. Tot nu toe beperkte de techniek zich voornamelijk tot onze leefomgeving. De volgende stap betreft de mens zelf: transhumanisme en human enhancement beogen de 'verbetering' van de mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Klokkijken Digitale klok Geschikt voor groep 5,6 7 en 8 Leer- en oefenboek (2)

  Digitaal Klokkijken? Geen probleem! Met het leer- en oefenboek van Junior Einstein word jij een kei in digitaal klokkijkenKlokkijken? Geen probleem! Klokkijken is een heel belangrijke vaardigheid in ons leven, maar voor jonge kinderen is tijd nog een vaag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jack Cox boeken
  Jack Cox - Vlindereconomie

  De vragen die ondernemer en financieel expert Jack Cox (1969) zicht stelt in Vlindereconomie: Hoe houdbaar is ons financiële systeem en is ons economisch handelen te vergelijken met het gedrag van een rups die eet en eet zoveel hij kan? Onze Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Marinus van Kooij boeken
  Marinus van Kooij - Werken bij een bouwbedrijf

  Edu4all Bouwen, Wonen en Interieur: Met de werkboeken van Edu4all leert uw student alles wat ze moeten weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekken ze wat ze leuk vinden en wat bij ze past. Zo kunnen uw leerlingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25
 • Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs boeken
  Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs - Handel geweldloos

  Leerkrachten moeten geregeld hun energie steken in het balanceren tussen groepsdynamiek en het omgaan met leerlingen die probleemgedrag laten zien. En hoe kun je hiermee een bijdrage leveren aan het verbeteren van het pedagogisch klimaat op school? Door te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Marc Goris boeken
  Marc Goris - Sleutelboek Computernetwerken (B&W)

  Dit cursusboek is geschreven voor het onderwijs in Vlaanderen (informaticabeheer) en Nederland (MBO ICT-opleidingen). Het sluit eveneens perfect aan bij het programma van bepaalde opleidingsonderdelen in het hoger en het volwassenenonderwijs. Dit boek belicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,14
 • Nico van Beusekom boeken
  Nico van Beusekom - Z-Taal groep 6-8 Woordenschat B Stenvert Werkboek

  9789006314793 Z-Taal groep 6-8 – NT2 Woordenschat B - Stenvert Dit Z-oefenboekje maakt deel uit van de serie NT2 Woordenschat (A tot en met C). Deze driedelige serie is speciaal ontwikkeld voor allochtone leerlingen om hen snel een flink aantal van de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Z-Spelling groep 7-8 Werkwoordspelling 2 Werkboek

  9789006314922 Z-Spelling groep 7-8 – Werkwoordspelling 2 - Stenvert Dit is deel 2 van een tweedelige serie Werkwoordspelling voor leerlingen uit groep 7 en 8. In dit Z-oefenboekje oefenen leerlingen op verrassende wijze met werkwoordspelling. In de vorm van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Henri van Bergen boeken
  Henri van Bergen - Library Grammar 2 engels vmbo BK/KGT

  Je werkt aan de beheersing van de Engelse taal; Je herhaalt en leert alle grammaticale onderdelen van jaar 2; Je oefent met de grammatica die in jaar 2 is behandeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,10
 • Francine Jellesma boeken
  Francine Jellesma - Sociaal-emotioneel functioneren van kinderen op de basisschool

  Kinderen in Nederland brengen vanaf hun vierde tot en met ongeveer hun twaalfde een groot deel van hun tijd door op de basisschool. Daar zitten ze in een klas samen met een groep andere kinderen en voor velen is dit acht jaar lang dezelfde groep. Een groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Bram Eidhof, Coen Gelinck, Hessel Nieuwelink boeken
  Bram Eidhof, Coen Gelinck, Hessel Nieuwelink - Handboek Burgerschapsonderwijs

  Het burgerschapsonderwijs staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling. Met het wetsvoorstel Verduidelijking burgerschapsopdracht in het funderend onderwijs wil de regering duidelijke eisen gaan stellen aan het burgerschapsonderwijs op scholen. Veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Keimpe de Vries, Jasper de Vries, Tom Kikkert boeken
  Keimpe de Vries, Jasper de Vries, Tom Kikkert - Duurzame businessmodellen

  Veel succesvolle ondernemingen z?n al overtuigd van het grote belang van de circulaire economie. In een circulaire economie worden materialen en grondstoffen niet alleen zo veel mogel?k hergebruikt, maar draait ondernemen ook om betekenis geven aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Andy Hargreaves, Michael T. O'Connor boeken
  Andy Hargreaves, Michael T. O'Connor - Samen werken aan professionaliteit

  Samen werken aan professionaliteit Leraren zijn de afgelopen jaren meer gaan samenwerken. Dat is goed, want uit onderzoek blijkt dat zowel leerlingen als leraren daarvan kunnen profiteren. Om het onderwijs te verbeteren en te vernieuwen, is samenwerking… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • C.J. Hocque boeken
  C.J. Hocque - Handen uit de mouwen

  Cornelis is een ondernemende jonge jongen, die overal op af stapt en probeert zijn kansen te grijpen als het gaat om het vinden van werk. Hij kon niet meer naar school, want in zijn tijd was het vaak zo dat er geld verdiend moest worden om rond te komen. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P.J.E.M. Vrancken, L.P.W. Nuhm boeken
  P.J.E.M. Vrancken, L.P.W. Nuhm - Natuurkunde

  Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra’s waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt – niets meer en niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Anne Kaldewaij boeken
  Anne Kaldewaij - Vectorrekening en matrixrekening

  In dit vierde deel uit de reeks `Wiskunde voor bachelor en master' komen vectorrekening en matrixrekening met hun toepassingen in verschillende disciplines aan bod. De eerste vijf hoofdstukken bevatten de basiskennis die nodig is om effectief met vectoren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Anne Kaldewaij boeken
  Anne Kaldewaij - Vectorrekening en matrixrekening

  Dit is het uitwerkingenboek bij deel 4 Vectorrekening en matrixrekening van de serie `Wiskunde voor bachelor en master'. Alle opgaven uit het leerboek worden in dit uitwerkingenboek volledig en didactisch uitgewerkt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Mariette Akkerman boeken
  Mariette Akkerman - Kies dat moeilijke

  Wie zijn wij, als mensen? Onze cultuur kenmerkt zich door een merkwaardige tegenstrijdigheid, en we lijken dit amper te beseffen. Enerzijds beschouwen we onszelf als autonoom, goed in staat onszelf en ons bestaan vorm te geven; anderzijds wordt ons ingeprent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hendrik Manhaeve boeken
  Hendrik Manhaeve - Projectmanagement

  Dit boek is geen diepgaande beschrijving van de verschillende methoden maar geeft een overzicht van verschillende methoden zodat u beter kunt kiezen wat u gebruikt (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marc Goris boeken
  Marc Goris - Sleutelboek Computerlexicon 2.0 (Kleur)

  Dit computerlexicon is een bijlage bij de Sleutelboeken Computerhardware 2.0 en Computernetwerken 2.0. Ze vormt de uitgebreide en geïllustreerde index van de computerbegrippen die in de beide boeken worden gebruikt. Ook los van de beide sleutelboeken vormt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,19
 • Marc Goris boeken
  Marc Goris - Sleutelboek Computernetwerken 2.0 (Kleur)

  Dit cursusboek is geschreven voor het onderwijs in Vlaanderen (informaticabeheer) en Nederland (MBO ICT-opleidingen). Het sluit eveneens perfect aan bij het programma van bepaalde opleidingsonderdelen in het hoger en het volwassenenonderwijs. Dit boek belicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,48
 • Hentje Metz boeken
  Hentje Metz - Gehavend

  Als borstkanker voorbij is heb je niet alleen te integreren in het leven, maar ook in je lijf. De betekenisvolle ervaring van borstkanker vervlechten met je levensverhaal vanuit een liefdevol hart.Ontgoocheld. Beschadigd. Verminkt. Overvraagd. De omvang van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - AutoCAD 2020 Basisboek MBO Leerboek

  In het basisboek AutoCAD 2020 leert u stapsgewijs de belangrijkste CAD-tekentechnieken voor het 2D-tekenen. De CAD-functies worden uitgebreid behandeld in een prettig leesbare stijl en met veel voorbeelden geïllustreerd. De van oorsprong Nederlandse teksten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Bertus Leijenhorst boeken
  Bertus Leijenhorst - Met passie naar professionaliteit

  ‘Met passie naar professionaliteit’ behandelt (levens)thema’s die voor een hulpverlener essentieel zijn, zoals relaties aangaan, omgaan met gevoelens, zelfbeeld, verschil durven te maken, het conflict, leren en werken in een team en beroepshouding. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Deeltafelkaarten 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6

  Leer de deeltafels van 1 tot en met 10 automatiseren.Kaarten Deeltafels 1 tot en met 10 In dit boek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95