Studieboeken

 • Ls Coronalis boeken
  Ls Coronalis - Leuk Latijn leren met stripjes III

  Met dit boekje kan je op een simpele, eenvoudige manier Latijn leren. De methode wijkt af van de traditionele schoolboeken en wie weet is het iets voor jou? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Viviane Van Pottelberghe boeken
  Viviane Van Pottelberghe - MIJMEREN OP PAPIER

  De bijeenkomsten van MIJMEREN OP PAPIER zijn er niet op gericht om poëzie te schrijven. In een veilig nest - ’t SchrijfNest - proeven de deelnemers van taal en inspireren ze elkaar. Ze kunnen hun teksten in de groep delen zonder toelichting te geven. Wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Bart Kuipers, Dirk Koppenol, Klara Paardenkooper, Hugo van Driel boeken
  Bart Kuipers, Dirk Koppenol, Klara Paardenkooper, Hugo van Driel - Rotterdamse Containerkopstukken

  Mainport Rotterdam is met afstand de grootste haven van Europa. Jaarlijks worden vele miljoenen containers overgeslagen. Deze positie wordt door velen geaccepteerd als een gegeven. Maar is dat terecht? Rotterdamse Containerkopstukken geeft een uniek kijkje in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,45
 • Marieke Proper boeken
  Marieke Proper - HULP IN ZICHT

  Als iemand kampt met psychische problemen of een verslaving legt dit zonder twijfel een enorme druk op jou als naaste. Je wilt hem of haar helpen en hebt al veel geprobeerd. Je weet vaak niet mee hoe. De ander niet goed kunnen helpen kan je een uiterst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,88
 • Rekenen Oefenboek 1 groep 7

  De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen. Dit Rekenen Oefenboek (deel 1 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 7. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen, zoals het getoetst wordt in de LVS- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rekenen Oefenboek 2 groep 7

  De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen. Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 7. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen, zoals het getoetst wordt in de LVS- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Chris van Veen, A.W. Mulder, Peter Schoenaerts boeken
  Chris van Veen, A.W. Mulder, Peter Schoenaerts - Goed gezegd

  Met Goed gezegd kunnen anderstaligen hun uitspraak verbeteren. Dankzij dit boek enhet geluidsmateriaal kan uitspraak eindelijk een volwaardig onderdeel worden van hetlesprogramma, naast een andere lesmethode.Goed gezegd is bruikbaar als docentenboek en als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,90
 • Raj Schaling boeken
  Raj Schaling - Mijn Kanji 1 Werkboek

  Welkom in de wereld van Mijn Kanji! Mijn Kanji is een volledig Nederlandstalige methode om Japans te leren afkomstig van eigen bodem. Kanji is één van de drie Japanse schriften en betekent letterlijk “Chinese letter”. Het lezen en schrijven van kanji is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ls Coronalis boeken
  Ls Coronalis - Klassiek Grieks leren met stripjes II

  Met dit boekje kan je op een simpele, speelse manier Grieks leren. De methode wijkt af van de traditionele schoolboeken en wie weet is het iets voor jou? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Zinsontleding

  Leer alle regels rondom zinsontleding, ondersteunend materiaal.Leer alle (grammatica/taal)regels rondom zinsontleding. Een zin bestaat uit verschillende delen. Bijvoorbeeld het onderwerp, het gezegde of de persoonsvorm. Een zin kunnen verdelen in de juiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Esther Monfils, Belinda Herrewijn boeken
  Esther Monfils, Belinda Herrewijn - Breinhelden Een programma voor groep 1/2 doordacht werken aan executieve functies

  Maak kennis met de Breinhelden Effi en Furon. Deze helden leren je leerlingen hoe ze hun Breinkrachten kunnen versterken. Bijvoorbeeld de kracht om hun aandacht bij een taak te houden, de kracht om een reactie uit te stellen of de kracht om met veranderingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Shaykh Muhammad Al-Yaqoubi boeken
  Shaykh Muhammad Al-Yaqoubi - Weerlegging ISIS

  Hoe de islam misbruikt wordt? Ideologie van terroristen bestrijden? Radicalisering van jongeren voorkomen? Om zijn vreselijke misdaden te rechtvaardigen, en om moslims uit de hele wereld aan te trekken, heeft ISIS zijn ideologie gebaseerd op een oppervlakkige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Han Berghs boeken
  Han Berghs - BORDSCHEMA'S

  Bordschema's zijn heel verhelderend. Ze geven houvast en tonen de werkelijkheid of een deel daarvan op een bepaalde 'uitgeklede' manier, zodat je iets snel begrijpt. Je ziet in één oogopslag de samenhang tussen de elementen van het schema en je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,62
 • 77 kommunikative Spiele. Wortschatz und Grammatik - Niederländisch. Lehrerbuch + Online

  77 kommunikative Spiele Wortschatz und Grammatik - Niederländisch Originelle Unterrichtsideen zur spielerischen Wiederholung von Wortschatz- und Grammatikthemen Stärkung des Selbstvertrauens in die eigene Sprechkompetenz Spiele in Umfangr und Anspruch leicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Spelling klankwoorden Geschikt voor groep 7 en 8

  Leer alle spellingregels rondom de klankwoorden, ondersteunend materiaal.Leer alle spellingregels rondom de klankwoorden. Alle woorden die kinderen in een groep leren spellen, zijn onderverdeeld in klankwoorden, regelwoorden en weetwoorden. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Spelling Weetwoorden groep 7 en 8 Werkboek

  Leer alle spellingregels rondom de weetwoorden op een leuke en verantwoorde manier.Leer alle spellingregels rondom de weetwoorden. Alle woorden die kinderen in een groep leren spellen, zijn onderverdeeld in klankwoorden, regelwoorden en weetwoorden. Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ls Coronalis boeken
  Ls Coronalis - Leuk Latijn leren met stripjes II

  Met dit boekje kan je op een simpele, eenvoudige manier Latijn leren. De methode wijkt af van de traditionele schoolboeken en wie weet is het iets voor jou? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Spelling Klankwoorden geschikt voor groep 5 en 6

  Leer alle spellingregels rondom de klankwoorden, ondersteunend materiaal.Leer alle spellingregels rondom de klankwoorden. Alle woorden die kinderen in een groep leren spellen, zijn onderverdeeld in klankwoorden, regelwoorden en weetwoorden. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Spelling Weetwoorden geschikt voor groep 5 en 6

  Leer alle spellingregels rondom de weetwoorden, ondersteunend materiaal.Leer alle spellingregels rondom de weetwoorden. Alle woorden die kinderen in een groep leren spellen, zijn onderverdeeld in klankwoorden, regelwoorden en weetwoorden. Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dr. Pieternel Dijkstra, Dr. Eefje Rondeel boeken
  Dr. Pieternel Dijkstra, Dr. Eefje Rondeel - Evidence-based coachen

  Veel mensen kiezen voor een beroep als coach of coachen vanuit hun functie, anderen bij het bereiken van hun doelen. Coaching is echter vooral effectief als het onderbouwd, doelgericht en methodisch gebeurt. In dit boek wordt uitgelegd hoe een coach dit kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Suzanne Wardenaar, Harrie Ozinga boeken
  Suzanne Wardenaar, Harrie Ozinga - Aan de slag met W&T onderwijs

  Dit boek staat vol tips en voorbeelden hoe je als ‘regisseur’ slim samenwerkt met collega’s, andere scholen, ouders en bedrijven.W&T (wetenschap en technologie) is veel meer dan een vak. Het is een manier van kijken naar en benaderen van de wereld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Ank van Heur, Brigit Kolen boeken
  Ank van Heur, Brigit Kolen - Tekstzinnig

  De laatste jaren is de aandacht voor goede schrijfvaardigheid en zakelijk schrijven binnen het hbo toegenomen. Gedegen onderzoek doen, kritisch nadenken bij alles wat je leest, een tekst helder structureren, foutvrij taalgebruik hanteren en sterke argumentatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Margreet Verboog boeken
  Margreet Verboog - NT2-Cahier

  In de opleiding voor NT2-docent wordt alle beschikbare tijd besteed aan de didactiek van het Nederlands als tweede taal, en is geen ruimte voor kennis van de taal zelf. NT2-docenten die geen taalkundige achtergrond hebben, missen tijdens hun lessen daardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Kindt boeken
  Martin Kindt - De Meetkunst van Albrecht Dürer

  Albrecht Dürer (1471-1528) was niet alleen een begenadigd schilder en tekenaar, maar ook een gedreven liefhebber van meetkunde. In de laatste jaren van zijn leven schreef hij een lijvig meetkundeboek ‘bestemd voor kunstliefhebbers’. Daarin geeft hij er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Letterkaarten

  Letterkaarten alfabet geschikt voor groep 2 en 3Leer alle letters van het alfabet kennen. Dankzij de letters van het alfabet kun je leren lezen en schrijven. Hoe schrijf je de letters eigenlijk? Of hoe spreek je ze uit? Dat zijn de klanken. Leer alle letters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95