Studieboeken

 • Asaf Gafni, Iris Verhagen boeken
  Asaf Gafni, Iris Verhagen - Verpleegtechnische handelingen mbo niveau 3

  Als verpleegkundige of verzorgende kun je terechtkomen in diverse branches binnen de gezondheidszorg. Je kunt in een verpleeghuis of in de gehandicaptenzorg terechtkomen, gaan werken in de kraamzorg, of verpleegkundige zorg bij de zorgvrager thuis verlenen. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  74,95
 • Z-Taal Groep 7-8 Werkboek

  9789006840872 Z-Taal groep 7-8 – Puzzelen met woordsoorten - Ajodakt In Puzzelen met woordsoorten oefenen de leerlingen verschillende woordsoorten. De volgende woordsoorten komen aan bod: werkwoorden, zelfstandig naamwoorden en lidwoorden, bijvoeglijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Laura Van Kolk boeken
  Laura Van Kolk - Het haarknip boek

  Het haarknip boek, het boek waar theorie praktijk wordt. Met deze 10 basis kniptechnieken kun je elk dames- of heren, meisjes- of jongenskapsel knippen. De combinatie van tekst, foto's en video's met een QR code is een unieke manier om de toegankelijkheid van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Het grote vakantieboek rekenen

  Het Grote Vakantieboek Rekenen - van groep 5 naar groep 6. Voorkom een zomerdip met rekenen...Voorkom een zomerdip met rekenen... Met het Grote Vakantieboek Rekenen (van groep 5 naar groep 6) krijgt je kind een vliegende start in groep 6. In dit vakantieboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bram Eidhof, Coen Gelinck, Hessel Nieuwelink boeken
  Bram Eidhof, Coen Gelinck, Hessel Nieuwelink - Handboek Burgerschapsonderwijs

  Het burgerschapsonderwijs staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling. Met het wetsvoorstel Verduidelijking burgerschapsopdracht in het funderend onderwijs wil de regering duidelijke eisen gaan stellen aan het burgerschapsonderwijs op scholen. Veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs boeken
  Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs - Handel geweldloos

  Leerkrachten moeten geregeld hun energie steken in het balanceren tussen groepsdynamiek en het omgaan met leerlingen die probleemgedrag laten zien. En hoe kun je hiermee een bijdrage leveren aan het verbeteren van het pedagogisch klimaat op school? Door te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Spencer Kagan boeken
  Spencer Kagan - Breinvriendelijk onderwijs

  Breinvriendelijk onderwijs - beknopte uitgave Door recent breinonderzoek weten we steeds beter hoe onze hersenen functioneren: op welke prikkels reageren ze en waarom? Als je deze kennis toepast in je klas, kun je onderwijs geven op een manier die aansluit bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Nico van Beusekom boeken
  Nico van Beusekom - Z-Taal groep 6-8 Woordenschat B Stenvert Werkboek

  9789006314793 Z-Taal groep 6-8 – NT2 Woordenschat B - Stenvert Dit Z-oefenboekje maakt deel uit van de serie NT2 Woordenschat (A tot en met C). Deze driedelige serie is speciaal ontwikkeld voor allochtone leerlingen om hen snel een flink aantal van de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Theo van de Veerdonk, Pieter Mijnster boeken
  Theo van de Veerdonk, Pieter Mijnster - BV in balans Fiscale kennis 2019-2020. Niveau 2 Leerwerkboek

  Het leerwerkboek Fiscale kennis 2019 - 2020 biedt de bedrijfsadministrateur en de junior assistent-accountant de kennis en wettelijke richtlijnen rond aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting en loonaangifte. Verder wordt de nodige kennis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Marieke Proper boeken
  Marieke Proper - HULP IN ZICHT

  Als iemand kampt met psychische problemen of een verslaving legt dit zonder twijfel een enorme druk op jou als naaste. Je wilt hem of haar helpen en hebt al veel geprobeerd. Je weet vaak niet mee hoe. De ander niet goed kunnen helpen kan je een uiterst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,88
 • Anje Ros, Brigit van Rossum boeken
  Anje Ros, Brigit van Rossum - Kwaliteit door gespreid leiderschap

  De vraagstukken waar scholen voor staan worden steeds complexer. Het is daarom belangrijk dat alle expertise in de school optimaal wordt benut en versterkt. Daarbij verandert het leiderschap in de school en daarmee ook de rol van de schoolleider. Dit boek laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Chris van Veen, A.W. Mulder, Peter Schoenaerts boeken
  Chris van Veen, A.W. Mulder, Peter Schoenaerts - Goed gezegd

  Met Goed gezegd kunnen anderstaligen hun uitspraak verbeteren. Dankzij dit boek enhet geluidsmateriaal kan uitspraak eindelijk een volwaardig onderdeel worden van hetlesprogramma, naast een andere lesmethode.Goed gezegd is bruikbaar als docentenboek en als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,90
 • Andy Hargreaves, Michael T. O'Connor boeken
  Andy Hargreaves, Michael T. O'Connor - Samen werken aan professionaliteit

  Samen werken aan professionaliteit Leraren zijn de afgelopen jaren meer gaan samenwerken. Dat is goed, want uit onderzoek blijkt dat zowel leerlingen als leraren daarvan kunnen profiteren. Om het onderwijs te verbeteren en te vernieuwen, is samenwerking… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Boaz Bijleveld boeken
  Boaz Bijleveld - De Gouden Weken 2.0

  Een goed begin is het halve werk! De eerste 4 weken van het schooljaar zijn De Gouden Weken. Deze periode is heel geschikt om te bouwen aan het groepsgevoel en aan een goede sfeer in de groep.De Gouden Weken, de eerste weken van het schooljaar, zijn bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,70
 • Marc Goris boeken
  Marc Goris - Sleutelboek Computernetwerken (B&W)

  Dit cursusboek is geschreven voor het onderwijs in Vlaanderen (informaticabeheer) en Nederland (MBO ICT-opleidingen). Het sluit eveneens perfect aan bij het programma van bepaalde opleidingsonderdelen in het hoger en het volwassenenonderwijs. Dit boek belicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,14
 • Anne Kaldewaij boeken
  Anne Kaldewaij - Vectorrekening en matrixrekening

  Dit is het uitwerkingenboek bij deel 4 Vectorrekening en matrixrekening van de serie `Wiskunde voor bachelor en master'. Alle opgaven uit het leerboek worden in dit uitwerkingenboek volledig en didactisch uitgewerkt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Henri van Bergen boeken
  Henri van Bergen - Library Grammar 2 engels vmbo BK/KGT

  Je werkt aan de beheersing van de Engelse taal; Je herhaalt en leert alle grammaticale onderdelen van jaar 2; Je oefent met de grammatica die in jaar 2 is behandeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,10
 • Lidy Groen boeken
  Lidy Groen - Z-Rekenen Rekenmeesters Stenvert groep 4 Werkboek

  9789006314724 Z-Rekenen groep 4 – Rekenmeesters - Stenvert Deze uitgave maakt deel uit van de serie Rekenmeesters, die in totaal uit zes delen bestaat. Elk blok bevat 30 uitdagende taken voor goede rekenaars. Enkele voorbeelden van prikkelende opdrachten:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Mariette Akkerman boeken
  Mariette Akkerman - Kies dat moeilijke

  Wie zijn wij, als mensen? Onze cultuur kenmerkt zich door een merkwaardige tegenstrijdigheid, en we lijken dit amper te beseffen. Enerzijds beschouwen we onszelf als autonoom, goed in staat onszelf en ons bestaan vorm te geven; anderzijds wordt ons ingeprent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Francine Jellesma boeken
  Francine Jellesma - Sociaalemotioneel functioneren van kinderen op de basisschool

  Kinderen in Nederland brengen vanaf hun vierde tot en met ongeveer hun twaalfde een groot deel van hun tijd door op de basisschool. Daar zitten ze in een klas samen met een groep andere kinderen en voor velen is dit acht jaar lang dezelfde groep. Een groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Z-Spelling groep 7-8 Werkwoordspelling 2 Werkboek

  9789006314922 Z-Spelling groep 7-8 – Werkwoordspelling 2 - Stenvert Dit is deel 2 van een tweedelige serie Werkwoordspelling voor leerlingen uit groep 7 en 8. In dit Z-oefenboekje oefenen leerlingen op verrassende wijze met werkwoordspelling. In de vorm van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hentje Metz boeken
  Hentje Metz - Gehavend

  Als borstkanker voorbij is heb je niet alleen te integreren in het leven, maar ook in je lijf. De betekenisvolle ervaring van borstkanker vervlechten met je levensverhaal vanuit een liefdevol hart.Ontgoocheld. Beschadigd. Verminkt. Overvraagd. De omvang van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Deeltafelkaarten 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6

  Leer de deeltafels van 1 tot en met 10 automatiseren.Kaarten Deeltafels 1 tot en met 10 In dit boek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Deeltafels 11 tot en met 20 Geschikt voor de groepen 6, 7 en 8

  Leer de deeltafels van 11 tot en met 20 automatiseren.Kaarten Deeltafels 11 tot en met 20 In dit boek met deeltafelkaarten komen de tafels 11 tot en met 20 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Klokkijken Analoog geschikt voor groep 3, 4 en 5 Leer- en oefenboek

  Word een kei in klokkijken met het boek deel 1 van Junior EinsteinKlokkijken? Geen probleem! Dit eerste deel richt zich op het leren klokkijken op de analoge klok. Eerst komen de hele uren aan bod, gevolgd door de halve uren. Vervolgens de kwartieren, vijf en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95