Studieboeken

 • Begrijpend lezen Oefenboek Geschikt voor de IEP Eindtoets Deel 1

  De beste voorbereiding op de eindtoets.Dit Oefenboek voor de IEP Eindtoets (deel 1 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Begrijpend lezen deel 2 geschikt voor de IEP Eindtoets Oefenboek

  De beste voorbereiding op de eindtoets.Dit Oefenboek voor de IEP Eindtoets (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kaatje Dalderop boeken
  Kaatje Dalderop - Verhalenvertellers

  In Verhalenvertellers delen jonge mensen uit alle windstreken hun dromen, hun avonturen, hun wensen en ook hun verdriet. Ze vertellen de lezer hun persoonlijke verhaal over de vlucht uit hun moederland of over het wennen aan een nieuw land. Het zijn stuk voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Grammatica Woordbenoemen geschikt voor groep 5 en 6: Uitlegkaarten

  Word ene kei in woordbenoemen, geschikt voor groep 5 en 6Ondersteunend materiaal voor woordbenoemen De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen. Het kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Woordbenoemen Grammatica geschikt voor groep 7 en 8

  Word ene kei in woordbenoemen, geschikt voor groep 7 en 8Ondersteunend materiaal voor woordbenoemen De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen. Het kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Leren schrijven Het alfabet

  Leer het alfabet schrijven in verbonden schriftLeer het alfabet schrijven in verbonden schrift Met dit mooi geïllustreerde en didactisch verantwoorde oefenboek leert uw kind alle letters schrijven. Stapsgewijs oefent uw kind alle vormen en schrijfrichtingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rekenen Tafels 1 t/m 10 Tafelkaarten

  Tafelkaarten 1 tot en met 10Kaarten Tafels 1 tot en met 10 De tafels van vermenigvuldigen worden ook wel keersommen genoemd. Je telt de getallen namelijk meerdere keren bij elkaar op; herhaald optellen. Om dit snel te kunnen, is het belangrijk dat de tafels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gertjan Laan boeken
  Gertjan Laan - Analyseboek

  Gertjan Laan is de afgelopen dertig jaar werkzaam geweest als docent wiskunde en informatica. Daarnaast is hij auteur van diverse succesvolle leerboeken over wiskunde en programmeren, waaronder Lineaire Algebra, Aan de slag met C++ en Aan de slag met Java. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Dennis Alexander Szekula boeken
  Dennis Alexander Szekula - Miljonair worden

  Hoeveel geld heb je in je handen gehad? Hoeveel zou het zijn? Tachtigduizend ? honderdduizend ? honderdtwintigduizend? Tweehonderdduizend? Vijfhonderdduizend? Anderhalf miljoen? Dit is natuurlijk voor iedereen anders, het is afhankelijk van wie dit leest. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Deeltafelkaarten 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6

  Leer de deeltafels van 1 tot en met 10 automatiseren.Kaarten Deeltafels 1 tot en met 10 In dit boek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Deeltafels 11 tot en met 20 Geschikt voor de groepen 6, 7 en 8

  Leer de deeltafels van 11 tot en met 20 automatiseren.Kaarten Deeltafels 11 tot en met 20 In dit boek met deeltafelkaarten komen de tafels 11 tot en met 20 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tafels 11 t/m 20 rekenen geschikt voor groep 6, 7 en 8

  Leer de Tafels van 11 tot en met 20 automatiseren.Kaarten Tafels 11 tot en met 20 De tafels van vermenigvuldigen worden ook wel keersommen genoemd. Je telt de getallen namelijk meerdere keren bij elkaar op; herhaald optellen. Om dit snel te kunnen, is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Klokkijken Analoog geschikt voor groep 3, 4 en 5 Leer- en oefenboek

  Word een kei in klokkijken met het boek deel 1 van Junior EinsteinKlokkijken? Geen probleem! Dit eerste deel richt zich op het leren klokkijken op de analoge klok. Eerst komen de hele uren aan bod, gevolgd door de halve uren. Vervolgens de kwartieren, vijf en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Een succesvol verbetertraject starten

  Dit boek is bedoeld voor mensen die zich op een of andere manier willen gaan bezig houden met verbeter-processen. Of organisaties die al te maken hebben met Lean, Lean6sigma, Operational Excellence en problemsolving. Maar hierin geen succes behalen Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fleur Goppel boeken
  Fleur Goppel - Lidwoordrups

  1-4 spelers 4-9 jaar - spelenderwijs woordenschat uitbreiden en lidwoorden verwerven - zelfstandig en zelfcontrolerend - gebaseerd op de Basiswoordenlijst Amsterdamse Kleuters (BAK) Lidwoordrups is bedoeld voor anderstalige én Nederlandstalige kinderen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Franka van Vlokhoven boeken
  Franka van Vlokhoven - Jouw begaafde leerling

  Passend Onderwijs vraagt van jou, als (aankomend) leerkracht of intern begeleider, dat je tegemoet komt aan alle onderwijsbehoeften binnen je groep of op je school. Met Jouw begaafde leerling biedt Franka van Vlokhoven een goede basis voor het signaleren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Chaimae Azarfane boeken
  Chaimae Azarfane - Tussen twee werelden in

  Mijn naam is Chaimae Azarfane en ik ben geboren en getogen in Nederland. Ik ben een Marokkaanse-Nederlandse moslima. Jarenlang heb ik me geschaamd voor mijn cultuur. Naarmate ik ouder word, denk ik steeds anders over de wereld. In dit boek zal mijn leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kaatje Dalderop, Merel Borgesius, Jeanne Kurvers, Willemijn Stockmann boeken
  Kaatje Dalderop, Merel Borgesius, Jeanne Kurvers, Willemijn Stockmann - Ster in schrijven

  In Ster in schrijven worden anderstalige jongeren op alfabetiseringsniveau in aansprekende teksten meegenomen door Bem, Milka, Mo, Rada en Tuu. Samen met deze leeftijdgenoten ontwikkelt de ISK-leerling de schrijfvaardigheid. Bij iedere tekst worden nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Aart Veldman boeken
  Aart Veldman - De IJssel van Westervoort naar Kampereiland

  Al jaren spookt het door mijn hoofd: een boek schrijven over de IJssel. Nu is het er eindelijk van gekomen. Begin dit jaar besloot ik me onder te dompelen in de rijke geschiedenis van de dorpen en steden langs de rivier en ben ik gaan praten met de mensen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Matthijs de Jong boeken
  Matthijs de Jong - Inleiding Duurzaamheid

  Duurzaamheid is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in onze samenleving en als gevolg daarvan ook in het onderwijs. Dit praktische lesboek biedt een inleiding op duurzaamheid. Het is bedoeld voor eerstejaars studenten in het hoger technisch onderwijs.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper boeken
  Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper - Het kleine rekenboek

  Iedereen kan rekenen. Als je de rekenregels toepast, kun je elke som uitrekenen. Maar dan moet je de regels wel kennen! Of … opzoeken. In Het Kleine Rekenboek staan ze overzichtelijk per onderwerp bij elkaar. Dit handige opzoekboek geeft bij elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pascal van Ijzendoorn, Ans Ettema-Essler boeken
  Pascal van Ijzendoorn, Ans Ettema-Essler - Help, ik ben een autist!

  Dit boek vertelt het verhaal van Pascal die pas na een lang traject van hulpverlening de diagnose Autisme Spectrum Stoornis (ASS) kreeg.Basisschoolvrijwilliger Pascal van IJzendoorn kampeerde met groep 8 ergens op een camping in het Noord-Hollands landschap.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Charles Hupperts, Elly Jans boeken
  Charles Hupperts, Elly Jans - Plato Symposium

  Plato Symposium, De kracht van Eros is een volledige uit-werking van de syllabus voor het CE Grieks 2020. Het boek bevat het hele Symposium, deels in het Grieks, deels in vertaling. Het boek vormt een sluitend systeem. Alle woorden die de leerlingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Rekenen Tafels 1 tot en met 10

  Leer de Tafels van 1 tot en met 10 automatiseren.Werkboek Tafels 1 tot en met 10 In dit werkboek worden de tafels 1 tot en met 10 aangeboden. De Oefeningen zijn afwisselend; van rijtjes invullen tot puzzels. Het boek is inclusief een tafeldiploma. Zo kan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eindtoets Oefenboek 1

  Alle onderwerpen die in de IEP Eindtoets zitten, komen in dit Oefenboek uitgebreid aan bod. De vraagstelling is afgestemd op die van de IEP Eindtoets.Compleet Eindtoets Oefenboeken - Geschikt voor de IEP Eindtoets In dit Eindtoets Oefenboek (deel 1 van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95