Studieboeken

 • Vincent van Dekken boeken
  Vincent van Dekken - Examenidioom vmbo Frans

  Geen examenstress met Examenidioom! Examenidioom is de nieuwe aanvulling op de Examenbundel en Samengevat. Het Examenidioom biedt de ideale voorbereiding op zowel het centraal schriftelijk als de mondelinge schoolexamens voor je talen. Het boek bevat meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Engelien Scholtes boeken
  Engelien Scholtes - Vrouwen die grenzen verleggen

  Wat hebben vrouwen in de afgelopen honderd jaar met hun verworven kiesrecht gedaan? Hoe zelfstandig en zelfredzaam zijn zij geworden? Hebben zij hun talenten ontwikkeld en hun plaats veroverd in een wereld die toch nog dikwijls wordt gedomineerd door mannen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Methode Natuurkind boeken
  Methode Natuurkind - Zakboekje Handelseconomie

  Handelseconomie is een tak van Economie die we vaak tegenkomen in het dagelijks leven. We verkennen in dit boek het begrip Handelseconomie en de belangrijkste onderdelen. Het is opgesteld volgens de studiemethode Natuurkind en werkt volgens de principes van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rebecca Delanghe boeken
  Rebecca Delanghe - Gids normen en keuze

  Tijdens mijn loopbaan is het me opgevallen dat veel mensen op zoek zijn naar meer informatie over wetgeving en normen rond Persoonlijke BeschermingsMiddelen (PBM’s). Een tweede vaststelling is dat preventie-adviseurs of auteurs van lastenboeken op zoek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  234,00
 • Werkwoordspelling Leer- en Oefenboek groep 5 (1) 1 De stam en tegenwoordige tijd - Groep 5 Opgaven voor werkwoordspelling

  Leer de spellingregels voor de tegenwoordige tijd in deel 1 - Groep 5.Werkwoordspelling? Geen probleem! Iedereen die schrijft loopt er wel eens tegenaan; eindigt dat werkwoord nou op een –d een –t of –dt? Wat zijn de regels ook alweer? Veel mensen (van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Werkwoordspelling Leer- en Oefenboek groep 6 (1) 1 - De stam, tegenwoordige tijd en bijzonder werkwoorden Gemengde opgaven voor werkwoordspelling

  Leer de spellingregels voor de tegenwoordige tijd in deel 1 - Groep 6.Werkwoordspelling? Geen probleem! Iedereen die schrijft loopt er wel eens tegenaan; eindigt dat werkwoord nou op een –d, een –t of –dt? Wat zijn de regels ook alweer? Veel mensen (van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Benschop boeken
  Kees Benschop - Alles voor Nima a

  In Alles voor NIMA A. Marketing vind je alle informatie om de volgende NIMA-examens te halen: basiskennis Marketing, basiskennis Online Marketing, A1 Marketing en A2 Marketing. De modules vormen samen de basis voor het vakgebied marketing. Door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  74,50
 • Marc Legendre, Mila Van Goethem boeken
  Marc Legendre, Mila Van Goethem - Dat het zo niet langer kan!

  Dat het zo niet langer kan, vindt Eva. Haar vader heeft kanker en verstopt zich zodat niemand zou zien hoe ziek hij is. Dat het zo niet langer kan, vindt Daan. De man die zijn broer van de weg maaide, zit doodleuk op een terrasje in de zon. Dat het zo niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Redding uit het paleis van Jabba

  Pas op voor de gemen boef Jabba de Hutt (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Taalverzorging en Spelling Groep 8 Oefenboek (2)

  Deze Taalverzorging en Spelling Oefenboeken zijn zeer geschikt om te oefenen voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Centrale Eindtoets (E8) van het Cito.De beste voorbereiding op de LVS-toets 3.0 (M8) en Cito Eindtoets (E8) Een tekst foutloos en duidelijk kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Linda Van der Meer boeken
  Linda Van der Meer - Trainershandleiding 'Feedback geven en ontvangen'

  Deze trainershandleiding is bedoeld voor trainers en professionals die op een didactische wijze vaardigheden willen overbrengen op anderen. Met deze trainershandleiding en bijbehorend lesmateriaal kunt u direct beginnen met de training. Na deze training hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ls Coronalis boeken
  Ls Coronalis - Leuk Latijn leren met stripjes IV

  Met dit boekje kan je op een simpele, eenvoudige manier Latijn leren. De methode wijkt af van de traditionele schoolboeken en wie weet is het iets voor jou? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Begrijpend lezen Oefenboek Geschikt voor de IEP Eindtoets Deel 1

  De beste voorbereiding op de eindtoets.Dit Oefenboek voor de IEP Eindtoets (deel 1 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Begrijpend lezen deel 2 geschikt voor de IEP Eindtoets Oefenboek

  De beste voorbereiding op de eindtoets.Dit Oefenboek voor de IEP Eindtoets (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gertjan Laan boeken
  Gertjan Laan - Analyseboek

  Gertjan Laan is de afgelopen dertig jaar werkzaam geweest als docent wiskunde en informatica. Daarnaast is hij auteur van diverse succesvolle leerboeken over wiskunde en programmeren, waaronder Lineaire Algebra, Aan de slag met C++ en Aan de slag met Java. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Pascal van Ijzendoorn, Ans Ettema-Essler boeken
  Pascal van Ijzendoorn, Ans Ettema-Essler - Help, ik ben een autist!

  Dit boek vertelt het verhaal van Pascal die pas na een lang traject van hulpverlening de diagnose Autisme Spectrum Stoornis (ASS) kreeg.Basisschoolvrijwilliger Pascal van IJzendoorn kampeerde met groep 8 ergens op een camping in het Noord-Hollands landschap.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Franka van Vlokhoven boeken
  Franka van Vlokhoven - Jouw begaafde leerling

  Passend Onderwijs vraagt van jou, als (aankomend) leerkracht of intern begeleider, dat je tegemoet komt aan alle onderwijsbehoeften binnen je groep of op je school. Met Jouw begaafde leerling biedt Franka van Vlokhoven een goede basis voor het signaleren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Chaimae Azarfane boeken
  Chaimae Azarfane - Tussen twee werelden in

  Mijn naam is Chaimae Azarfane en ik ben geboren en getogen in Nederland. Ik ben een Marokkaanse-Nederlandse moslima. Jarenlang heb ik me geschaamd voor mijn cultuur. Naarmate ik ouder word, denk ik steeds anders over de wereld. In dit boek zal mijn leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Erik Hein boeken
  Erik Hein - Boksfit

  Kickboksen en boksen voor fitness Boksen en kickboksen worden met de dag populairder en steeds vaker ook beoefend voor fitheid en gezondheid. In fitnesscentra en personal training, maar ook in het bedrijfsleven zie je (kick)boksen als work-out steeds vaker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,80
 • Een succesvol verbetertraject starten

  Dit boek is bedoeld voor mensen die zich op een of andere manier willen gaan bezig houden met verbeter-processen. Of organisaties die al te maken hebben met Lean, Lean6sigma, Operational Excellence en problemsolving. Maar hierin geen succes behalen Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roos Naeff, Saarein te Brake boeken
  Roos Naeff, Saarein te Brake - De juiste toon

  Heb je Nederlands als tweede taal geleerd en werk je bij een bedrijf waar Nederlands wordt gesproken? Dan merk je waarschijnlijk dat je collega's vaak op een informele manier communiceren en niet alleen de standaardformuleringen gebruiken die je uit cursussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Aart Veldman boeken
  Aart Veldman - De IJssel van Westervoort naar Kampereiland

  Al jaren spookt het door mijn hoofd: een boek schrijven over de IJssel. Nu is het er eindelijk van gekomen. Begin dit jaar besloot ik me onder te dompelen in de rijke geschiedenis van de dorpen en steden langs de rivier en ben ik gaan praten met de mensen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Eindtoets Oefenboek 1

  Alle onderwerpen die in de IEP Eindtoets zitten, komen in dit Oefenboek uitgebreid aan bod. De vraagstelling is afgestemd op die van de IEP Eindtoets.Compleet Eindtoets Oefenboeken - Geschikt voor de IEP Eindtoets In dit Eindtoets Oefenboek (deel 1 van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Eindtoets Oefenboek 3

  Alle onderwerpen die in de IEP Eindtoets zitten, komen in dit Oefenboek uitgebreid aan bod. De vraagstelling is afgestemd op die van de IEP Eindtoets.Compleet Eindtoets Oefenboeken - Geschikt voor de IEP Eindtoets In dit Eindtoets Oefenboek (deel 3 van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper boeken
  Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper - Het kleine rekenboek

  Iedereen kan rekenen. Als je de rekenregels toepast, kun je elke som uitrekenen. Maar dan moet je de regels wel kennen! Of … opzoeken. In Het Kleine Rekenboek staan ze overzichtelijk per onderwerp bij elkaar. Dit handige opzoekboek geeft bij elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95