Studieboeken

 • Dago Steenis boeken
  Dago Steenis - Een wereld zonder staten

  De mensheid leeft nog in de overgang van een dierlijk naar een humaan bestaan. Dit wordt gekenmerkt door onder meer zaken als oorlogen, geweldpleging en inhumaniteit. Geen wonder. Het hele aardoppervlak is tegenwoordig verdeeld over staten, gemeenschappen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frits Gubbels, Hans van den Bent boeken
  Frits Gubbels, Hans van den Bent - Aan de slag met IT-service management

  Aan de slag met IT Service Management beschrijft de processen die een centrale rol spelen binnen het vakgebied IT-beheer. Hiermee krijgen studenten een goed overzicht van en inzicht in het opzetten en inrichten van IT Service Management. Het boek is gebaseerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Cokky Stolze boeken
  Cokky Stolze - Beter in rekenen

  Beter in rekenen helpt je om je rekenkennis en rekenvaardigheden snel op het niveau te brengen dat je voor je hbo-opleiding nodig hebt. In zes hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die daarbij belangrijk zijn binnen de vier domeinen Getallen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Gerard van Heeswijk, David Bouman, Stef Stienstra boeken
  Gerard van Heeswijk, David Bouman, Stef Stienstra - Boekhouden voor het hbo 1 Opgaven

  Dit opgavenboek hoort bij Boekhouden voor het hbo, deel 1 ISBN 978 90 395 2810 5). Op de hbo-portal www.AcademicX.nl zijn onder andere Excel-werkbladen beschikbaar voor het maken van de opgaven. Voor docenten en studenten zijn de uitwerkingen eveneens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,95
 • Eny van Gelder boeken
  Eny van Gelder - Mijn reis met Tourette

  Het syndroom van Gilles de la Tourette wordt gekenmerkt door ongewenste bewegingen en geluiden die men tics noemt. Maar voor mij is het meer dan alleen maar tics. In mijn boek beschrijf ik hoe het bij mij allemaal begonnen is en hoe het syndroom zich verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Ben Hattink boeken
  Ben Hattink - Opgavenboek, Grip en Zicht

  Dit opgavenboek sluit erg goed aan bij het 'gele' boek: Grip en zicht op de financiële huishouding in sport- en recreatieorganisaties. In dit opgavenboek worden 20 financiële opgaven aangeboden uit het sport en recreatiedomein,Achterin staan de antwoorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sietse Werkman boeken
  Sietse Werkman - Voeding, gedrag en bijbelse heelheid

  Dit boek handelt over de specifieke problemen van deze tijd, zoals autisme, ADHD, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, echtscheiding, medische en geestelijke hulpverlening en andere zaken, waarmee ook jongeren te maken hebben. De auteur benadert deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Uitspraaktrainer in de les

  Uitspraaktrainer in de les is een docentenboek met oefenmateriaal voor cursisten. Het is een speelse en effectieve methode om de uitspraak te verbeteren van mensen die Nederlands leren als tweede taal. Het grootste deel van het boek bestaat uit gedetailleerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,00
 • Gertjan Laan boeken
  Gertjan Laan - Lineaire Algebra

  Lineaire Algebra met uitwerkingen is een boek voor de tweedegraads lerarenopleiding wiskunde. De eerste helft van het boek concentreert zich op Vectormeetkunde. In de tweede helft komen essentiële begrippen als lineaire combinatie, basis, lineaire afbeelding,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Ben Slavic boeken
  Ben Slavic - TPRS in één jaar!

  Zowel beginnende als meer ervaren TPRS-docenten vinden in dit boek een inspirerende verzameling technieken om taallessen nog levendiger, leuker en effectiever te maken. Ben Slavic weet als geen ander zijn jarenlange ervaring met TPRS beeldend onder woorden te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Iris Wijnen, Tom Uittenbogert boeken
  Iris Wijnen, Tom Uittenbogert - Het hele verhaal in Gebarentaal Niveau 3 Werkboek

  Het hele verhaal in Gebarentaal - Nederlandse Gebarentaal voor iedereen! is een TPRS-curriculum voor Nederlandse Gebarentaal. TPRS is een vernieuwende methodiek voor het talenonderwijs, waarin verhalen, humor en een persoonlijke benadering van cursisten de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Iris Wijnen, Tom Uittenbogert boeken
  Iris Wijnen, Tom Uittenbogert - Het hele verhaal in Gebarentaal Werkboek Niveau 1

  Het hele verhaal in Gebarentaal - Nederlandse Gebarentaal voor iedereen! is een TPRS-curriculum voor Nederlandse Gebarentaal. TPRS is een vernieuwende methodiek voor het talenonderwijs, waarin verhalen, humor en een persoonlijke benadering van cursisten de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jenny van der Toorn-Schutte boeken
  Jenny van der Toorn-Schutte - Nederland voor nieuwkomers

  Nieuwkomers die met het vliegtuig Nederland bereikten hebben het al kunnen zien: losse stukken laag land die van elkaar gescheiden zijn door rechte sloten. Brede rivieren 'die traag door oneindig laagland gaan' zoals de Nederlandse dichter H. Marsman het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Thomas Philippo boeken
  Thomas Philippo - Handreiking inkoop en aanbesteden 2018

  Als overheden, zoals: de staat, een provincie, een gemeente of een waterschap iets koopt, dan zijn zij gebonden aan hetaanbestedingskader. Dit kader wordt gevormd door: de Aanbestedingswet 2012, gids proportionaliteit 2016 en aanbestedingsreglement Werken 2016… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Route 2F deel 1 Woordenschat

  Je leert:[br] - de betekenis van schooltaalwoorden[br] - hoe je achter de betekenis van woorden komt[br] - in welke situaties je spreekwoorden en gezegden kunt gebruiken[br] (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,90
 • Materialen voor de timmerindustrie

  Dit naslagwerk behandelt diverse materialen, behalve hout en plaatmaterialen, die verwerkt worden in bedrijven waar kozijnen, ramen, deuren, trappen en houtskeletbouwelementen gemaakt worden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Bakkerij de Toekomst

  Periodeboek "Bakkerij De Toekomst" is speciaal ontwikkeld voor de opleiding assistent bakker. Samen met het opdrachtenboek Assistent bakker vormt het één geheel en heeft het als doel jou te helpen bij je opleiding. Naast dit periodeboek heb je ook het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Jeroen Bakker, Spaans Dirk boeken
  Jeroen Bakker, Spaans Dirk - Handreiking briefing en debriefing politie

  Deze praktijkhandleiding geeft handvatten voor het organiseren, geven en verbeteren van een goede briefing en debriefing in de praktijk met de juiste balans tussen informatie en mens. "Informatie en mensen niet als twee losse elementen zien binnen briefing en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Jeroen Bakker, Sytse S. Algera boeken
  Jeroen Bakker, Sytse S. Algera - Slim surveilleren

  Surveilleren is een belangrijk onderdeel van de politiepraktijk. Maar tot op heden werd er, ondanks het grote belang van een goed uitgevoerde surveillance, weinig aandacht aan dit onderwerp besteed.Surveilleren kan op verschillende manieren; gericht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Jeroen Bakker, Middelham Ria boeken
  Jeroen Bakker, Middelham Ria - Praktijkgericht handhavingscommunicatie

  Deze praktijkgerichte handleiding geeft inzicht, en antwoord op de vraag hoe je op een goede manier kan communiceren tijdens het handhaven, met als doel het naleven van regels op en goede manier de bevorderen. Voor de politie, gemeentelijke toezichthouders en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Opdrachtenboek assistent bakker

  Dit opdrachtenboek is speciaal ontwikkeld voor de opleiding 'Assistent bakker'. Naast dit opdrachtenboek heb je ook het periodeboek 'Bakkerij De Toekomst' nodig voor je opleiding en een licentie voor FlexBase. Het opdrachtenboek vormt samen met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Jeroen Francois Bakker, Carola Bremer boeken
  Jeroen Francois Bakker, Carola Bremer - Het surveillanceplan

  Surveilleren kan op verschillende manieren plaatsvinden. Gericht en willekeurig surveilleren zijn de twee meest voorkomende wijzen van surveilleren. Gericht surveilleren is een specifieke manier om overlast en criminaliteit aan te pakken. In tegenstelling tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Jeroen Bakker boeken
  Jeroen Bakker - Sterk Blauw Junior

  Sterk Blauw Junior is een rijk geïllustreerd lesboek ter ondersteuning van docenten en ouders/verzorgers om kinderen van 4 tot 6 jaar op een educatieve wijze kennis te laten maken met de (kern-)taakstelling van de politie en haar partners, zoals de brandweer,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeroen Bakker, Carola Bremer boeken
  Jeroen Bakker, Carola Bremer - Aanpak Winkeldiefstal

  Winkeldiefstal, een grote ergernis van vele winkeleigenaren, winkelpersoneel en beveiligers. Maar wat kunt u zelf ondernemen tegen winkeldiefstal? En wat mag wel en wat mag niet? Het boek ?Aanpak Winkeldiefstal? geeft een overzicht van alle huidige technische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Materialen meubelindustrie

  Dit naslagwerk behandelt de diverse materialen die er in de meubelindustrie, interieurbouw en scheepsinterieurbouw worden gebruikt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,25