Studieboeken

 • August Fennet boeken
  August Fennet - Het dubbelwezen

  Hoe kan het, dat overal ter wereld homo's voor hun rechten opkomen en erkenning wensen, terwijl heteromannen met hetzelfde gemak elkaar in het kruis tasten, elkaar eeuwige trouw beloven en een blote stoeipartij niet uit de weg gaan, onder het mom van 'een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Robert J. Blom boeken
  Robert J. Blom - Ouder worden we allemaal

  Dit boek gaat over ouder worden en de manieren waarop je je jeugdigheid zo lang mogelijk kunt vasthouden. Dus ook over persoonlijke lichamelijke en geestelijke zorg en de mogelijkheden de klok terug te zetten en er dan jeugdiger uit te zien in plaats van ouder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sietse H.W. Werkman boeken
  Sietse H.W. Werkman - De autisme epidemie en bijbelse heelheid

  Was het enkele decennia geleden nog een zeldzaamheid dat er in een gezin een kind was met autisme, tegenwoordig kan ieder in zijn gezin of familiekring namen van neefjes en nichtjes, kinderen of kleinkinderen noemen die deze aandoening hebben. Autisme spectrum… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leen Dorsman, Peter Jan Knegtmans boeken
  Leen Dorsman, Peter Jan Knegtmans - Over de grens

  Sinds haar ontstaan in de twaalfde eeuw is de universiteit een internationale aangelegenheid geweest. Op zoek naar kennis en inzicht trokken zowel studenten als geleerden over de grens. In de negentiende en de twintigste eeuw kreeg dit verschijnsel echter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Ina Stabergh, Fred Jonckers boeken
  Ina Stabergh, Fred Jonckers - De dag dat alles anders werd

  Op vrijdag 5 oktober maakt Berthy met het klasje van kleindochter Sari een tocht vol avonturen door het Warandebos. Vier dagen later brengt haar man Fred haar naar de Spoed. Dagen van onzekerheid en heftige pijn houden B. en F. in hun greep tot de neuroloog de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Welkom in de klas! 1. Handreichung für den Unterricht + MP3-CD

  Für einen optimal vorbereiteten und lebendigen Unterricht Detaillierte Einführung in Konzeption und Aufbau des Lehrwerks Themen, Schwerpunkte und Lernziele jeder Lektion im Überblick Methodisch-didaktische Hinweise für die Planung und Gestaltung des… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • T.H.G. Steenmetser boeken
  T.H.G. Steenmetser - Huurrecht Wetteksten en Toelichtingen 2017-2018

  Deze bundel bevat alle voor de huurrechtpraktijk relevante regelgeving en toelichtingen daarop door de auteur. Dankzij de unieke combinatie van wetteksten en praktische -toelichtingen is Huurrecht Wetteksten en Toelichtingen geschikt voor zowel juristen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,10
 • Stefan Stroet, Peter van der Wel boeken
  Stefan Stroet, Peter van der Wel - Impact

  Spaceship Earth. Zo wordt onze aarde ook wel genoemd. En datruimteschip moet natuurlijk bestuurd worden. Maar staan we toe datslechts een paar individuen dat mogen doen of houden we de controlein eigen hand?Steeds meer mensen hebben het gevoel dat we met onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Daniella-Izabell V. Proshak boeken
  Daniella-Izabell V. Proshak - Het kleine steentje in bomenland

  Heb je zin om naar Bomenland te gaan? In dit avontuur beland het kleine steentje in Bomenland. Daar ontmoet hij de toverende Welf, de toverende Kat en de sluwe Vos. Maar wat voert de vos in zijn schild? Dan wil de kleine Steentje terug naar huis. Maar laat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Wiljan van den Berge, Remmert Daas, A.B. Dijkstra, Tahnee Ooms boeken
  Wiljan van den Berge, Remmert Daas, A.B. Dijkstra, Tahnee Ooms - Investeren in skills en competenties

  Skills en competenties zijn van belang voor individu en samenleving. Op individueel niveau renderen skills door zelfproductiviteit, economische opbrengsten en cultureel en sociaal kapitaal. Op collectief niveau generen ze innovatief vermogen, opbrengsten op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • S. van der Ree boeken
  S. van der Ree - Voor-schriften

  Voor-schriften is een elementaire schrijfcursus. Uitgangspunt is dat de cursisten ook in het schrijfonderwijs een ontwikkeling moeten doormaken van reproductief naar productief. Er wordt aandacht besteed aan schrijfconventies, woordenschat, idioom en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ben Groenendijk boeken
  Ben Groenendijk - Database-ontwikkeling met Access 2010

  Bij het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen (letterlijk twee belangrijke kerntaken van ICT- en mediabeheer, maar zeker ook relevant bij Applicatieontwikkeling) zijn er verschillende toepassingen. In het geval van Databases is gekozen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Jaap Blom, Hamid Çegerek boeken
  Jaap Blom, Hamid Çegerek - Stage lopen voor beginners

  De stage is een cruciaal onderdeel van de studie. Ieder jaar kijken talloze studenten met spanning uit naar deze meedogenloze vuurproef, maar gaan onvoorbereid van start. Een goede voorbereiding is van essentieel belang. Vele duizenden stagiair(e)s hebben al… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,78
 • Maud Verberne boeken
  Maud Verberne - (Van) luisteren kun je leren

  Muziek en taal, twee totaal verschillende dingen zou je zo op het eerste gezicht denken. Muziek óf taal, dat was de keuze waar ik na mijn middelbare schooltijd voor stond. Ga ik verder in de muziek of verder in de taal? Het leek in ieder geval duidelijk dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,47
 • C.J.A. de Bruijn boeken
  C.J.A. de Bruijn - Vooropgestelde arresten 2016

  Vooropgestelde arresten 2016 geeft een beeld van de ontwikkeling van de strafrechtelijke jurisprudentie in 2016. Net als in de voorgaande jaarlijkse bundels gaat het in deze selectie primair om de gegeven gezaghebbende oordelen. De uitspraken in deze bundel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,00
 • A.J.W. van Veldhuizen, S.W. Adelaar boeken
  A.J.W. van Veldhuizen, S.W. Adelaar - Compact Afval 2017-2018

  Veranderingen in deze druk komen voort uit de voortdurend veranderende wet- en regelgeving en voortschrijdende inzichten. Dit zowel op nationaal als internationaal niveau (toenemende invloed van Europa). Diverse recente ontwikkelingen zijn in deze pocket… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  110,25
 • Niels Posthumus boeken
  Niels Posthumus - Een hongerbuik is snel gevuld

  Afrika-optimisme lijkt vandaag de dag bijna net zo in zwang als Afrika-pessimisme twintig jaar geleden. Hongerbuikjes zijn in de beeldvorming ingeruild voor potentie. Maar in de praktijk is er minder veranderd. De toekomst van veel Afrikanen ziet er niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Daniël Doorn boeken
  Daniël Doorn - 3x3 Evaluatie

  Spinam hanteert drie kernwaarden: samenwerking, groei en kans. Dit is ook precies waarom Spinam het werkboek 3x3 evalueren heeft ontwikkeld. Het werkboek biedt u namelijk de kans om te groeien door middel van samenwerking. Samenwerken om een goede evaluatie te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • P.G.F.A. Geerts, P.A.C.E. van der Kooij boeken
  P.G.F.A. Geerts, P.A.C.E. van der Kooij - VNW Intellectuele Eigendom editie 2017-2018

  VNW - Intellectuele Eigendom 2017/2018 bevat een op het onderwijs afgestemde selectie van Nederlandse en internationale wet- en regelgeving op het terrein van het intellectuele eigendomsrecht. De opgenomen wetten en regelingen zijn geclusterd op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Godfried Westen boeken
  Godfried Westen - Vraagkunde

  In dit boek staat de vraag en vragenstellen centraal. Het is geschreven voor iedereen. Want iedereen verdient het een betere vragensteller te worden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Randy Noorman boeken
  Randy Noorman - Afghanistan, tussen oorlog en wederopbouw

  Dit boek geeft als geen ander boek een directe inkijk in het dagelijkse leven van onze jongens in Afghanistan. De auteur vertelt het waargebeurde verhaal van zijneenheid in Uruzgan. Het is het verhaal van gevechten en de drang die de Nederlandse militairen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dago Steenis boeken
  Dago Steenis - Een wereld zonder staten

  De mensheid leeft nog in de overgang van een dierlijk naar een humaan bestaan. Dit wordt gekenmerkt door onder meer zaken als oorlogen, geweldpleging en inhumaniteit. Geen wonder. Het hele aardoppervlak is tegenwoordig verdeeld over staten, gemeenschappen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frits Gubbels, Hans van den Bent boeken
  Frits Gubbels, Hans van den Bent - Aan de slag met IT-service management

  Aan de slag met IT Service Management beschrijft de processen die een centrale rol spelen binnen het vakgebied IT-beheer. Hiermee krijgen studenten een goed overzicht van en inzicht in het opzetten en inrichten van IT Service Management. Het boek is gebaseerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Cokky Stolze boeken
  Cokky Stolze - Beter in rekenen

  Beter in rekenen helpt je om je rekenkennis en rekenvaardigheden snel op het niveau te brengen dat je voor je hbo-opleiding nodig hebt. In zes hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die daarbij belangrijk zijn binnen de vier domeinen Getallen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Gerard van Heeswijk, David Bouman, Stef Stienstra boeken
  Gerard van Heeswijk, David Bouman, Stef Stienstra - Boekhouden voor het hbo 1 Opgaven

  Dit opgavenboek hoort bij Boekhouden voor het hbo, deel 1 ISBN 978 90 395 2810 5). Op de hbo-portal www.AcademicX.nl zijn onder andere Excel-werkbladen beschikbaar voor het maken van de opgaven. Voor docenten en studenten zijn de uitwerkingen eveneens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,95