Studieboeken

 • Lea Haar boeken
  Lea Haar - WISK-Y ISK route 3

  De wiskundeles in het middelbaar onderwijs is ontzettend ta¬lig. Deze 'wiskundetaal' kan anderstalige jongeren op de ISK belemmeren bij het begrijpen van de wiskunde. Doordat zij het taalgebruik uit de reguliere wiskundemethoden nog niet be¬heersen, krijgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,75
 • Library Bovenbouw Engels vmbo BK 4 Yearbook

  Je maakt met de hele klas een boek gevuld met jullie herinneringen aan je schooltijd. Je herhaalt en leert: - het gebruik van de verleden tijd; - een goede tekst te schrijven met een inleiding, kern en slot over een gebeurtenis die te maken heeft met je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,60
 • Jenneke de Nerée boeken
  Jenneke de Nerée - Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen 1

  Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau A1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. De spellen zijn afwisselend wat betreft vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad. De spellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rosalie Beekman, Yvette Verhoef boeken
  Rosalie Beekman, Yvette Verhoef - Persoonlijke verzorging, wonen en huishuiden voor het mbo, met Datzaljeleren.nl

  Met behulp van dit boek leer je alles wat nodig is om een zorgvrager op een goede manier te ondersteunen en te begeleiden, waarbij zijn zelfredzaamheid voorop blijft staan. Dat wat de zorgvrager nog zelf kan doen, doet hij zelf. Jij ondersteunt hem bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Eric Jan van Dorp boeken
  Eric Jan van Dorp - Kruiswoordpuzzels voor anderstaligen

  Dit puzzelboek voor anderstaligen is bedoeld als een speelse maar leerzame woordenschatoefening. U vindt in dit boekje maar liefst 32 verschillende kruiswoordpuzzels met elk 25 tot 40 woorden. Vrijwel alle van de 1000 gebruikte woorden komen uit de NT2… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J.H. Altena boeken
  J.H. Altena - Contacten onderhouden Niveau 2

  Dit informatieboek, bestemd voor de toekomstige receptionist, de medewerker secretariaat en de medewerker administratie, bevat de theorie over het ontvangen van bezoekers, de telefonische communicatie met klanten en het bijhouden van een zakelijke agenda.Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Rob van Schaik boeken
  Rob van Schaik - Witte vlekken

  In Witte Vlekken beschrijft Rob van Schaik de soms beklemmende wereld van een politieagent. Over de politie wordt door buitenstaanders al heel veel geschreven, maar de auteur werkt sinds 1981 zelf bij de politie. Hij is daar in uiteenlopende functies werkzaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lodewijk Scholtens boeken
  Lodewijk Scholtens - De Universele Wetten in het nieuwe Gouden Tijdperk

  De Wetten geven ons de handvatten over hoe we de mogelijkheid hebben om het heft (weer) in eigen handen te nemen en te leren dat wijzelf de scheppers zijn van ons eigen leven. Ze laten ons zien hoe we praktisch volgens deze Wetten kunnen leven en zo een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Rob Droog boeken
  Rob Droog - De spelers van Blijvend anders

  We hoeven dus niet een heel leven lang last te houden van ooit opgelopen beschadigingen, trauma's, angsten, teleurstellingen of wat ons dan ook ooit heeft verzwaard. We hoeven daardoor ook niet ons hele leven slachtoffer te zijn van een kind-redding-systeem.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Veldman boeken
  Hans Veldman - Het einde van strategie

  Alles van importantie is strategie! Sinds de Tweede Wereldoorlog is het vakgebied van strategische management bezig met een glorieuze opmars. Uitgangspunt van het vakgebied is dat de wereld van morgen weliswaar moeilijk te duiden is, maar dat met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Elvis Nicastia boeken
  Elvis Nicastia - Toeval der dimensies

  Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom het bij die ene persoon al bij deeerste ontmoeting het meteen klikt? Of waarom jij met die ene collega,klasgenoot, familielid zo goed kan opschieten en met de ander helemaalniet? Waarom bepaalde mensen zo goed aanvoelen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Shosha Lissauer boeken
  Shosha Lissauer - En dan ineens heb je kanker

  Als ex-borstkankerpatiënte wil Shosha Lissauer graag mensen bijstaan van de dag dat men naar de dokter gaat met een knobbeltje tot en met het traject en einde van de behandelingen. De afgelopen jaren heeft de auteur vaak mensen in haar omgeving kunnen steunen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mariëtte Lusse boeken
  Mariëtte Lusse - Van je ouders moet je het hebben

  Wat hebben ouders nodig om hun kind optimaal te begeleiden naar een kansrijke toekomst? En wat hebben professionals in Rotterdam Zuid - waar kinderen een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken - nodig om ouders hierin te faciliteren? Een goed gekozen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bureau Bijles boeken
  Bureau Bijles - Entreetoets oefenen

  Dit boek bevat meer dan 550 unieke oefeningen voor de Entreetoets en vormt daarmee een uitstekende voorbereiding. Vragen op het gebied van rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen, woordenschat en studievaardigheden komen uitgebreid aan bod. Deze uitgave… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  137,00
 • Baud Vandenbemden boeken
  Baud Vandenbemden - Teampower

  'We voelden de goede energie in de groep.' Of: 'Er was geen chemie tussen de groepsleden.' Iedereen die met groepen mensen werkt, als docent, trainer, begeleider, coach of manager, herkent deze woorden. Soms lijkt het alsof we als leider geen invloed hebben op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • J.H. Altena boeken
  J.H. Altena - Contacten onderhouden Niveau 2

  Dit praktijkboek bevat realistische opdrachten met betrekking tot de beroepspraktijk van de toekomstige receptionist, de medewerker secretariaat en de medewerker administratie. Waar nodig wordt verwezen naar het bijbehorende informatie­boek. Daarin is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • J.H. Altena boeken
  J.H. Altena - Post verzorgen en archiveren Niveau 2

  Dit praktijkboek bevat realistische opdrachten met betrekking tot de beroepspraktijk van de toekomstige receptionist(e), de medewerker secretariaat en de medewerker administratie. Waar nodig wordt verwezen naar het bijbehorende informatie­boek. Daarin is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ronald Wanrooy boeken
  Ronald Wanrooy - Help! Ik ben fitnessinstructeur

  Na meer dan vijfentwintig jaar werkzaam te zijn binnen de fitnessbranche voel ik mij geroepen om dit boek te schrijven voor de beginnende fitnessinstructeur. Uit mijn ervaringen is gebleken dat beginnende fitnessinstructeurs het als lastig ervaren om hun weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karel Lund boeken
  Karel Lund - Meer Niet dan wel

  De onderwerpen die aan de orde komen zijn observaties van mensen in hun gedragingen en aantekeningen uit gesprekken zowel individueel als collectief maatschappelijk. Het doel daarbij is te relativeren, te leren, keuzes te maken en te toetsen aan de favoriete… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan Brussee boeken
  Jan Brussee - Enige opstellen op het gebied van de wijsbegeerte van de economie

  Dit boek bevat een aantal opstellen op het gebied van de wijsbegeerte van de economie, die werden geschreven of geconcipieerd tijdens de jaren waarin de auteur dit vak doceerde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. De opstellen gaan vooral over de ethische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cor Both boeken
  Cor Both - Pensioen! Hoe nu verder?

  Jaarlijks bereiken ruim 200.000 Nederlanders de AOW-leeftijd. Zij worden geconfronteerd met belangrijke veranderingen van het inkomen. Zoeken veelal een andere invulling voor de hun beschikbare tijd en hebben door hun leeftijd recht op nationale- en regionale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • G. Kramer boeken
  G. Kramer - Als ik kon toveren...

  Voorwoord door Gert-Jan KramerHet is vreemd plotseling een zoon te hebben die boeken schrijft over heel andere dingen dan in het verleden.Drie boeken in een half jaar over beschavingen, contacten van culturen, wetenschap en cijfers. Vooral de cijfers worden op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,96
 • Pieter van Nieuwkerck boeken
  Pieter van Nieuwkerck - Bo en het koekiemonster

  Pieter van Nieuwkerck (pseudoniem) beschrijft op indringende en humoristische wijze hoe zijn dochter Bo, haar gezin en haar naaste omgeving reageerden op de plotselinge mededeling dat zij borstkanker had. Een veelbewogen jaar wordt in kroniekvorm verteld en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Robert J. Blom boeken
  Robert J. Blom - Chiropractie

  Dit boek gaat over chiropractie, een bekende en populaire therapie. Chiropractie omvat diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen. De meeste klachten die een chiropractor behandelt betreffen rug, schouders en nek. Maar ook hoofdpijn, migraine,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sigrid Voorspoels boeken
  Sigrid Voorspoels - Een waarde(n)vol geschenk

  'Geluk' wint aan belang in onze maatschappij. De focus op geluk enwelbevinden is niet langer iets voor dromers. Het staat op de politiekeén maatschappelijke agenda. Geluk is daarom een werkwoord voor dewereldwijde economie!Een waarde(n)vol geschenk wil alvast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95