Studieboeken

 • Loco Mini Puzzelen met plaatjes 4-6 jaar groep 1-2

  Met dit unieke spelsysteem controleert je kind zelf of het de opdrachten goed heeft gemaakt. Zo ontwikkelt je kind zich spelenderwijs. Loco Mini is het meest gebruikte leerspel op de basisschool. Wat is hetzelfde plaatje? Tel de plaatjes. Hoe gaat de rij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mariëlle Theunissen boeken
  Mariëlle Theunissen - Samen opleiden

  "Vergeet maar snel wat je op de lerarenopleiding hebt geleerd, in de praktijk gaat het heel anders", is een vaak gehoorde uitspraak. Op opleidingsscholen, waarin scholen en lerarenopleidingen intensief samenwerken bij het opleiden van studenten tot leraren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wim Donders, Liesbeth Ruijs boeken
  Wim Donders, Liesbeth Ruijs - Praktische gespreksvoering (derde druk

  ‘Praktische gespreksvoering’ bevat de basisvaardigheden voor een goede aanpak van verschillende tweegesprekken. Je ontdekt stap voor stap hoe je gesprekken zoals kennismaking en een slechtnieuwsgesprek efficiënt kunt opbouwen. Ook leer je aanwijzingen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Tura Gerards boeken
  Tura Gerards - Een mens beter laten worden dankzij suggestieve taal 1 Basisprincipes van respectvolle gesprekstactieken en taaltechnieken

  Dit is het eerste van drie boeken met de volledige taalkrachttraining van Tura Gerards. Boek 1 bevat de basisprincipes van de respectvolle gesprekstactieken en taaltechnieken van de Amerikaanse psychiater Milton H. Erickson (1901-1980). Dit boek is gemakkelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  54,95
 • Berthel ter Steege boeken
  Berthel ter Steege - De vakantiereiziger

  Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.… (Losbladig)

  Lees meer...
  60,00
 • A.J. Verduijn boeken
  A.J. Verduijn - Basisveiligheid VCA

  Combinatie van een VCA-examen Basisveiligheid VCA en een cursusboek. Het examen kan naar keuze afgelegd worden op één van de meer dan 50 examenlocaties.Dit product is een compleet zelfstudiepakket voor het behalen van het VCA-examen. Het bestaat uit een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  109,95
 • Tin Chau Tsui boeken
  Tin Chau Tsui - Chinees? 'n Makkie! deel 1

  De communicatieve taalmethode Chinees? ’n Makkie! is speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Met behulp van deze cursus maken leerlingen op een actieve manier kennis met het Mandarijn Chinees. De methode richt zich op alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Berthel ter Steege boeken
  Berthel ter Steege - Vakantiereisbestemmingen

  Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Samen met De vakantiereiziger vormt Vakantiereisbestemmingen een zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen die studenten en stagiaires uitstekend… (Losbladig)

  Lees meer...
  60,00
 • Writing 2 Engels vmbo KGT 4

  Je gaat op allerlei manieren aan de slag met schrijven. Je chat, je schrijft notities en kaartjes, formele en informele e-mails en brieven naar bekenden en onbekenden. Je bereidt je voor op het examen. Je herhaalt en leert: - een berichtje sturen naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,35
 • Gerard van Heeswijk boeken
  Gerard van Heeswijk - Boekhouden voor het HBO theorie en opgaven

  Dit is een pakket van het theorie- en opgavenboek van Boekhouden voor het hbo deel 1 (tweede druk). Boekhouden voor het hbo is een serie boeken voor het economische onderwijs in het hbo. Deze tweede druk van het theorie- en opgavenboek is volledig herzien. Zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  95,00
 • Beheren van de voorraad Profieldeel Werkboek

  In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet de student weten hoe ze gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,25
 • L. Dalhuisen boeken
  L. Dalhuisen - Sprekend verleden VWO 4/5/6 Leerwerkboek

  Via examenblad is een nieuwe Syllabus met deels nieuwe Historische Contexten vastgesteld voor het jaar 2021 (havo) 2022 (vwo). De eerste leerlingen beginnen aug. 2019 met dit deels nieuwe programma. Sprekend verleden 7de druk en een serie nieuwe Examenkaternen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  82,50
 • Ben Groenendijk boeken
  Ben Groenendijk - Getting More Out of Excel 2019

  Many books on Excel are either limited and cover only the basic concepts in small steps or are exhaustive and explain in great detail everything the program can do. This book covers only those topics that are essential for professionals and for students in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • S.W. Couwenberg boeken
  S.W. Couwenberg - Hoe universeel is de westerse idee van moderniteit?

  Sinds de liberale triomf in de Koude Oorlog en de ondergang van het reëel bestaande socialisme als alternatief concept van de moderniteit is de westerse wereld praktisch identiek geworden met het liberale concept ervan. Dat dit concept, althans in de westerse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Miranda Koning boeken
  Miranda Koning - Verpleegkundige vaardigheden

  Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra's waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  122,95
 • Berthel ter Steege boeken
  Berthel ter Steege - De zakenreiziger

  Reisbureaus die diensten en producten voor de zakelijke markt aanbieden vragen steeds beter opgeleide werknemers. De zakenreiziger is een zeer complete onderwijsmodule over zakenreizen waarmee de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid zullen zijn op de… (Losbladig)

  Lees meer...
  60,00
 • Mayke Tieleman boeken
  Mayke Tieleman - Levensfasen

  Levensfasen. De psychologische ontwikkeling van de mens geeft een overzicht van de biopsychosociale ontwikkeling van de mens, vanaf de conceptie tot aan de dood. Allereerst worden de lichamelijke veranderingen besproken. Vervolgens komen de cognitieve en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Stathis Papaloukas boeken
  Stathis Papaloukas - Correspondentie Gids - ?????? ?????????????

  Het boek "Correspondentie Gids" richt zich tot studenten die Grieks of Nederlands leren. Dit boek heeft als doel hen te helpen om de correcte formulering van de taal te leren wanneer ze hun gevoelens willen uiten, enz. Het eerste en tweede deel bevat algemeen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Hendrien Kaal Jan Dirk de Jong boeken
  Hendrien Kaal Jan Dirk de Jong - Kom me horen

  De verhalen van jongeren die in dit boekje zijn opgetekend zijn bedoeld voor een breed publiek: voor (jeugd)zorgmedewerkers die werken met deze doelgroep, en die meer inzicht willen krijgen in achtergronden van deze jonge mensen of die – alleen of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,57
 • Letterkaarten

  Letterkaarten alfabet geschikt voor groep 2 en 3Leer alle letters van het alfabet kennen. Dankzij de letters van het alfabet kun je leren lezen en schrijven. Hoe schrijf je de letters eigenlijk? Of hoe spreek je ze uit? Dat zijn de klanken. Leer alle letters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Zinsontleding Werkboek Grammatica voor groep 5 en 6

  Leer alle regels rondom zinsontleding op een leuke en verantwoorde manier.Leer en oefen de zinsontleding met dit werkboek. Zinsontleding is het verdelen van een zin in de juiste delen. Een zin bestaat bijvoorbeeld uit een onderwerp, een persoonsvorm, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Iris Verhagen, Asaf Gafni boeken
  Iris Verhagen, Asaf Gafni - Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg voor het mbo met datzaljeleren.nl

  Methodisch werken is de basis van verpleegkundige zorg en de sleutel tot het verbeteren van de kwaliteit van zorgprocessen. Methodisch werken en kwaliteitsverbetering in de zorg biedt je de benodigde hulpmiddelen voor planmatig en doelgericht werken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,95
 • Stacey Seedorf boeken
  Stacey Seedorf - De 7 sleutels naar... JEZELF!

  ZELFKENNIS IS HET BEGIN VAN ALLE WIJSHEID Met dit boek wil ik proberen je meer inzicht te geven in jezelf en van daaruit in jouw persoonlijke mogelijkheden. Soms kan je je in de war en onrustig zijn omdat je voor je gevoel stilstaat in je leven, of zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,47
 • Dr. Arnold Heertje boeken
  Dr. Arnold Heertje - De Kern van de Economie onderbouw havo-vwo tekstboek

  Geheel herzien De Kern van de Economie - Onderbouw De Kern van de Economie - Onderbouw (voorheen Elementaire Economie) is geheel herzien en in een schitterend nieuw jasje gestoken. De Onderbouweditie is bestemd voor ge¬bruik in klas 3 havo en vwo. De methode… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Simon Oostra boeken
  Simon Oostra - Psychologie en opvoeden

  Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra's waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50