Studieboeken

 • C.J. Hocque boeken
  C.J. Hocque - Handen uit de mouwen

  Cornelis is een ondernemende jonge jongen, die overal op af stapt en probeert zijn kansen te grijpen als het gaat om het vinden van werk. Hij kon niet meer naar school, want in zijn tijd was het vaak zo dat er geld verdiend moest worden om rond te komen. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • BV in Balans Fiscale kennis 2019-2020 Leerwerkboek

  Het leerwerkboek Fiscale kennis 2019 - 2020 biedt de bedrijfsadministrateur en de junior assistent-accountant de kennis en wettelijke richtlijnen rond aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting en loonaangifte. Verder wordt de nodige kennis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Ghislaine Frison boeken
  Ghislaine Frison - Nieuwe buren in de Molenstraat

  Easy reader voor tieners die Nederlands leren. Niveau A2.Tessa stuurt een berichtje aan haar vriendin Yasmin. Een berichtje over jongens, want Tessa en Yasmin zijn allebei verliefd. Dan ziet ze een verhuiswagen bij het huis van de buren. Leuk, nieuwe buren!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Floortje Scheepers boeken
  Floortje Scheepers - Rondom zien

  Dit boekje is een weergave van een bijzonder symposium en aansluitende oratie ter gelegenheid van de benoeming van Floortje Scheepers op 21 Maart 2018 in Utrecht. Verhalen kunnen inspireren, bieden soms troost of een nieuw perspectief en verdienen daarom de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Rients Hofstra boeken
  Rients Hofstra - Roerig evenwicht

  In zijn derde boek ‘Roerig evenwicht’ komen er – naast het uitwerken van eerdere ideeën - nog zijn verwondering en afgrijzen over het functioneren van de farmamaffia. De macht van de farmacie, die medicijnen onnodig duur, en patiënten afhankelijk maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marc Goris boeken
  Marc Goris - Sleutelboek Computernetwerken (B&W)

  Dit cursusboek is geschreven voor het onderwijs in Vlaanderen (informaticabeheer) en Nederland (MBO ICT-opleidingen). Het sluit eveneens perfect aan bij het programma van bepaalde opleidingsonderdelen in het hoger en het volwassenenonderwijs. Dit boek belicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,14
 • TouchTech Elektriciteitsleer 1 Leerwerkboek

  TouchTech – Techniek die je raakt Dit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit standaardboek is opgebouwd uit een aantal opeenvolgende leereenheden van één vakgebied. TouchTech is zowel in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • TouchTech Lassen 1 Leerwerkboek

  TouchTech – Techniek die je raakt Dit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit standaardboek is opgebouwd uit een aantal opeenvolgende leereenheden van één vakgebied. TouchTech is zowel in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Anje Ros, Brigit van Rossum boeken
  Anje Ros, Brigit van Rossum - Kwaliteit door gespreid leiderschap

  De vraagstukken waar scholen voor staan worden steeds complexer. Het is daarom belangrijk dat alle expertise in de school optimaal wordt benut en versterkt. Daarbij verandert het leiderschap in de school en daarmee ook de rol van de schoolleider. Dit boek laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gertjan Laan boeken
  Gertjan Laan - Analyseboek

  Gertjan Laan is de afgelopen dertig jaar werkzaam geweest als docent wiskunde en informatica. Daarnaast is hij auteur van diverse succesvolle leerboeken over wiskunde en programmeren, waaronder Lineaire Algebra, Aan de slag met C++ en Aan de slag met Java. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs boeken
  Ilse van den Heuvel, Colette Montens-Nijs - Handel geweldloos

  Leerkrachten moeten geregeld hun energie steken in het balanceren tussen groepsdynamiek en het omgaan met leerlingen die probleemgedrag laten zien. En hoe kun je hiermee een bijdrage leveren aan het verbeteren van het pedagogisch klimaat op school? Door te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Spencer Kagan boeken
  Spencer Kagan - Breinvriendelijk onderwijs - beknopte uitgave

  Breinvriendelijk onderwijs - beknopte uitgave Door recent breinonderzoek weten we steeds beter hoe onze hersenen functioneren: op welke prikkels reageren ze en waarom? Als je deze kennis toepast in je klas, kun je onderwijs geven op een manier die aansluit bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Dieter Hammer, Diederick Sprangers, Jesse Mulder, Frank Storm boeken
  Dieter Hammer, Diederick Sprangers, Jesse Mulder, Frank Storm - Transhumanisme

  Wij staan aan het begin van de volgende technologiegolf: het transhumanisme. Tot nu toe beperkte de techniek zich voornamelijk tot onze leefomgeving. De volgende stap betreft de mens zelf: transhumanisme en human enhancement beogen de 'verbetering' van de mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Jack Cox boeken
  Jack Cox - Vlindereconomie

  De vragen die ondernemer en financieel expert Jack Cox (1969) zicht stelt in Vlindereconomie: Hoe houdbaar is ons financiële systeem en is ons economisch handelen te vergelijken met het gedrag van een rups die eet en eet zoveel hij kan? Onze Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Klokkijken Digitale klok Geschikt voor groep 5,6 7 en 8 Leer- en oefenboek (2)

  Digitaal Klokkijken? Geen probleem! Met het leer- en oefenboek van Junior Einstein word jij een kei in digitaal klokkijkenKlokkijken? Geen probleem! Klokkijken is een heel belangrijke vaardigheid in ons leven, maar voor jonge kinderen is tijd nog een vaag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lidy Groen boeken
  Lidy Groen - Z-Rekenen Rekenmeesters Stenvert groep 4 Werkboek

  9789006314724 Z-Rekenen groep 4 – Rekenmeesters - Stenvert Deze uitgave maakt deel uit van de serie Rekenmeesters, die in totaal uit zes delen bestaat. Elk blok bevat 30 uitdagende taken voor goede rekenaars. Enkele voorbeelden van prikkelende opdrachten:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Nico van Beusekom boeken
  Nico van Beusekom - Z-Taal groep 6-8 Woordenschat B Stenvert Werkboek

  9789006314793 Z-Taal groep 6-8 – NT2 Woordenschat B - Stenvert Dit Z-oefenboekje maakt deel uit van de serie NT2 Woordenschat (A tot en met C). Deze driedelige serie is speciaal ontwikkeld voor allochtone leerlingen om hen snel een flink aantal van de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Z-Taal groep 6 Taal oefenen Stenvert Werkboek

  9789006314861 Z-Taal groep 6 – Taal oefenen - Stenvert Dit Z-oefenboekje maakt deel uit van de zesdelige serie Taal, voor groep 3 tot en met 8. De serie biedt oefenstof voor taalstructuur, taalbetekenis, taalfunctie en spelling. Daarmee komen onder andere de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Evelien Klok boeken
  Evelien Klok - Z-Taal groep 5 Taalmeesters Stenvert Werkboek

  9789006314915 Z-Taal groep 5 – Taalmeesters - Stenvert Deze uitgave maakt deel uit van de zesdelige serie Taalmeesters. Elk deel biedt uitdagende taken voor uitblinkers in taal. Er komen prikkelende opdrachten aan de orde rondom bijvoorbeeld rijm,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Z-Spelling groep 7-8 Werkwoordspelling 2 Werkboek

  9789006314922 Z-Spelling groep 7-8 – Werkwoordspelling 2 - Stenvert Dit is deel 2 van een tweedelige serie Werkwoordspelling voor leerlingen uit groep 7 en 8. In dit Z-oefenboekje oefenen leerlingen op verrassende wijze met werkwoordspelling. In de vorm van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Chaimae Azarfane boeken
  Chaimae Azarfane - Tussen twee werelden in

  Mijn naam is Chaimae Azarfane en ik ben geboren en getogen in Nederland. Ik ben een Marokkaanse-Nederlandse moslima. Jarenlang heb ik me geschaamd voor mijn cultuur. Naarmate ik ouder word, denk ik steeds anders over de wereld. In dit boek zal mijn leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Een succesvol verbetertraject starten

  Dit boek is bedoeld voor mensen die zich op een of andere manier willen gaan bezig houden met verbeter-processen. Of organisaties die al te maken hebben met Lean, Lean6sigma, Operational Excellence en problemsolving. Maar hierin geen succes behalen Dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Aart Veldman boeken
  Aart Veldman - De IJssel van Westervoort naar Kampereiland

  Al jaren spookt het door mijn hoofd: een boek schrijven over de IJssel. Nu is het er eindelijk van gekomen. Begin dit jaar besloot ik me onder te dompelen in de rijke geschiedenis van de dorpen en steden langs de rivier en ben ik gaan praten met de mensen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Library 2nd Edition Grammar 2 Onderbouw

  Je werkt aan de beheersing van de Engelse taal; Je herhaalt en leert alle grammaticale onderdelen van jaar 2; Je oefent met de grammatica die in jaar 2 is behandeld. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,10
 • Bram Eidhof, Coen Gelinck, Hessel Nieuwelink boeken
  Bram Eidhof, Coen Gelinck, Hessel Nieuwelink - Handboek Burgerschapsonderwijs

  Het burgerschapsonderwijs staat de laatste tijd steeds meer in de belangstelling. Met het wetsvoorstel Verduidelijking burgerschapsopdracht in het funderend onderwijs wil de regering duidelijke eisen gaan stellen aan het burgerschapsonderwijs op scholen. Veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95