Studieboeken

 • Ghislaine Frison boeken
  Ghislaine Frison - Nieuwe buren in de Molenstraat

  Easy reader voor tieners die Nederlands leren. Niveau A2.Tessa stuurt een berichtje aan haar vriendin Yasmin. Een berichtje over jongens, want Tessa en Yasmin zijn allebei verliefd. Dan ziet ze een verhuiswagen bij het huis van de buren. Leuk, nieuwe buren!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Floortje Scheepers boeken
  Floortje Scheepers - Rondom zien

  Dit boekje is een weergave van een bijzonder symposium en aansluitende oratie ter gelegenheid van de benoeming van Floortje Scheepers op 21 Maart 2018 in Utrecht. Verhalen kunnen inspireren, bieden soms troost of een nieuw perspectief en verdienen daarom de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Rients Hofstra boeken
  Rients Hofstra - Roerig evenwicht

  In zijn derde boek ‘Roerig evenwicht’ komen er – naast het uitwerken van eerdere ideeën - nog zijn verwondering en afgrijzen over het functioneren van de farmamaffia. De macht van de farmacie, die medicijnen onnodig duur, en patiënten afhankelijk maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guus Beenhakker boeken
  Guus Beenhakker - Omgaan met digitalisering op school

  In dit boek komen actuele en relevante onderwerpen aan bod over digitalisering en sociale media, zowel binnen als buiten de muren van het klaslokaal. Er staan tips in over het hanteren van een goede en gemakkelijke manier om de sociale media van de school goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • A.J.I. van Dam boeken
  A.J.I. van Dam - Examenbundel vmbo-gt/mavo Frans 2019/2020

  Geen examenstress met de Examenbundel! Ieder jaar wordt de inhoud van de Examenbundel aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Vandaar dat er jaarlijks een nieuwe Examenbundel is. Zodat je altijd oefent met de juiste stof en jij je op de beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sietse Kuipers boeken
  Sietse Kuipers - Leren en oefenen met ontleden voor groep 7 en 8

  De opgaven zijn onderverdeeld in 25 categorieën, zoals het onderwerp, gezegde, lijdend en meewerkend voorwerp, werkwoorden, lidwoorden en zelfstandige naamwoorden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Rekenen Oefenboek deel 1 groep 6

  De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen. Dit Rekenen Oefenboek (deel 1 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 6. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen zoals het getoetst wordt in de LVS-toetsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rekenen Oefenboek deel 2 groep 6

  De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen. Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 6. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen zoals het getoetst wordt in de LVS-toetsen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Klokkijken Analoog en Digitaal gemengd

  Analoog en Digitaal Klokkijken? Geen probleem! Met het leer- en oefenboek van Junior Einstein word jij een kei in analoog en digitaal klokkijkenKlokkijken? Geen probleem! Klokkijken is een heel belangrijke vaardigheid in ons leven, maar voor jonge kinderen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Klokkijken Oefenboeken Analoog en Digitaal

  Leer klokkijken op de analoge en digitale klok met de boeken van Junior Einstein.Klokkijken? Geen probleem! Klokkijken is een heel belangrijke vaardigheid in ons leven, maar voor jonge kinderen is tijd nog een vaag begrip. Het klokkijken is een lastig proces… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Jan Zandstra boeken
  Jan Zandstra - O, zeg dat dan

  Voor nieuwe Nederlanders. Doelgroep: NT2.In het Nederlands hoor je heel veel woorden en uitdrukkingen die onbegrijpelijk of heel raar zijn voor immigranten en die je soms niet in woordenboeken kunt terugvinden. In dit boek vind je er ongeveer 1200 en daarnaast… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Iris Brik boeken
  Iris Brik - Advocaat van de duivel

  Advocaat van de duivel Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappenplan dat jou samen met je partner op een logische manier door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • TouchTech Verspanen 1 deel A Leerwerkboek

  TouchTech – Techniek die je raakt Dit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit standaardboek is opgebouwd uit een aantal opeenvolgende leereenheden van één vakgebied. TouchTech is zowel in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Mariska Bruinenberg boeken
  Mariska Bruinenberg - Mees en haar gekke buik

  Educatief medisch kinderprentenboek over Mees met haar gekke buik vol ratelende machines. Mees heeft last van het prikkelbaardarmsyndroom en middels hypnotherapie is Mees in korte tijd klachtenvrij. Het boek beschrijft de beperkingen van iemand met PDS en hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sprekend verleden - vmbo-gt/havo 1 - werkboek - 6de druk

  Sprekend verleden - vmbo-gt/havo 1 - werkboek - 6de drukSprekend verleden is een complete geschiedenismethode voor de onderbouw en de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.De nieuwe 6de druk van Sprekend verleden onderbouw is geheel herzien. Belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Peter Altink boeken
  Peter Altink - De kleine Je scriptie schrijven voor Dummies

  Een scriptie is de bekroning van een jarenlange studie. Toch worstelen veel studenten met dit verplichte sluitstuk van hun opleiding. Hoe kies je een geschikt onderwerp voor de scriptie? Waar kun je betrouwbare informatie vinden? Welke tekstopbouw is handig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sprekend verleden - vmbo-gt/havo 1 - leerboek - 6de druk

  Sprekend verleden - vmbo-gt/havo 1 - leerboek - 6de drukSprekend verleden is een complete geschiedenismethode voor de onderbouw en de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.De nieuwe 6de druk van Sprekend verleden onderbouw is geheel herzien. Belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Jan Velsen boeken
  Jan Velsen - 3 - DIMENSIONAAL SYSTEMISCH WERK

  De laatste jaren is er een toenemende belangstelling voor familieopstellingen. De inzichten die opstellingen opleveren bieden de mogelijkheid om nieuwe wegen in te slaan in plaats van onbewust oude patronen te blijven volgen. Jan Velsen beschrijft in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  150,01
 • P.E. Kuijper, S.C. Kuijper boeken
  P.E. Kuijper, S.C. Kuijper - Overstijgen interculturele verschillen

  De rol van internationalisering in het mbo is sterk aan het veranderen en het belang van internationaliseren neemt toe. Werknemers op mbo-niveau krijgen in toenemende mate te maken met verschillende culturen op de werkvloer alsmede met buitenlandse klanten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Janske Wittgen boeken
  Janske Wittgen - Ridders en Johan

  Ridders en Johan gaat over werken in het basisonderwijs. Over de onmacht die je als leerkracht voelt, dat het werk nooit af is, dat je nooit kunt doen wat je eigenlijk zou willen, om allerlei redenen. Maar ook over het mooie beroep dat je hebt als leerkracht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alie Weerman boeken
  Alie Weerman - Professioneel inzetten van ervaringsdesk

  Met ‘Professioneel inzetten van ervaringsdeskundigheid’ willen de auteurs informatie, inspiratie en inzicht geven over de ontwikkeling en implementatie van ervaringsdeskundigheid op het gebied van zorg en welzijn. Zij behandelen hierbij zowel het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • TouchTech Plaat- en profielbewerking 1 niveau 3&4 Leerwerkboek

  TouchTech – Techniek die je raakt Dit boek is onderdeel van TouchTech, een complete modulaire methode voor MBO Techniek niveau 3 en 4. Dit standaardboek is opgebouwd uit een aantal opeenvolgende leereenheden van één vakgebied. TouchTech is zowel in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Z-Info Groep 8 - Op naar het VO2 Werkboek

  9789006840810 Z-Info groep 8 – Informatieverwerking Op naar het VO 2 - Ajodakt Dit Z-oefenboekje biedt uitdagende taken ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Het bestaat o.a. uit: grafieken, coördinaten, negatieve getallen, verhoudingen, creatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Julia Cook boeken
  Julia Cook - De allerergste dag van mijn leven

  Julia Cook, de auteur van het kinderboek De allerergste dag van mijn leven!, heeft een activiteitengids samengesteld met 24 aantrekkelijke spelletjes en activiteiten die een fantastische aanvulling zijn op het boek. De gids is daardoor niet alleen uitstekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • R. Boeklagen boeken
  R. Boeklagen - Inventor 2020

  Dit is het basisboek Inventor 2020 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen van 3D CAD met onder andere: solid modelling, samenstellingen met constraints, 2D tekenen en animaties. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50