Stichting Pelgrimswegen en -Voetpaden - Pelgrimspaden in Limburg

15 bezinningswandelingen met de Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden


Op donderdag 14 september a.s. wordt in het klooster Wittem de nieuwe wandelgids van de Stichting Pelgrimswegen- en Voetpaden gepresenteerd: Pelgrimspaden in Limburg.

Telkens weer weet deze stichting met wandelwegen haar liefde voor pelgrimeren op boeiende wijze uit te dragen. Dit is inmiddels de derde wandelgids van de stichting die bij Uitgeverij TIC wordt uitgebracht. Na 'Pelgrimswandelingen in Limburg' en 'Bidden bij de buren' volgt dan nu Pelgrimspaden in Limburg. Het zijn 13 bezinningswandelingen, meestal rondwandelingen, die door het directe contact met de natuur en het bezoek aan bijzondere plekken, de weg naar bezinning kunnen wijzen.

Want wie de natuur ingaat komt daar niet alleen dieren tegen of oude bomen en kleurrijke planten. Misschien kom je ook jezelf tegen of iemand waarmee je het contact al lang was verloren. Of een wildvreemde. Het doet zo goed om tijdens een wandeling herinneringen op te halen, ervaringen uit te wisselen en je te bezinnen op het verleden, de toekomst en de fase waarin je jezelf bevindt.

Aan een blokje om heb je dan niet genoeg. Dan moet je er echt op uit. En met wie gaat dat beter dan met de Stichting Pelgrimswegen en -Voetpaden die al meer dan twintig jaar wandelingen maakt met bezinning als thema. Niet alleen religieus getint. Om weer een connectie te maken met jezelf.

Deze 13 wandelingen door de gehele provincie Limburg voeren je over fijne paden langs vele punten waar je dieren, planten en mensen kunt tegenkomen en van de stilte kunt genieten. Met een verrassing om elke hoek. Met een lengte van 12 tot 26 kilometer.

De wandelgidsen van Uitgeverij TIC zijn een groot succes. Dit is inmiddels de 21-ste titel. Nieuwe wandelgidsen zijn in voorbereiding.


Het boek pelgrimspaden in limburg van Stichting Pelgrimswegen en -Voetpaden is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stichting Pelgrimswegen en -Voetpaden boeken - Pelgrimspaden in Limburg
ISBN 9789491561863
PAGINA’S 120
VERSCHENEN 20-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Tic uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,90
Bestel

Andere boeken van Stichting Pelgrimswegen en -Voetpaden