Stichting Pelgrimswegen en -voetpaden - PeerkePad

Pelgrimeren met en zonder rondwandelingen


Het Peerkepad loopt van Wittem naar Tilburg of van Tilburg naar Wittem met een totale lengte van 165 km. Verdeeld over 7 stukken van 14 tot 30 km per dag. In eerste instantie bedoeld om ter nagedachtenis aan de zalig verklaarde redemptorist Peerke Donders aan bezinning en zingeving te doen in de vorm van pelgrimage. Maar het zijn natuurlijk ook ronduit aantrekkelijke wandelingen, die net als Pieterpad of Santiago over verspreide dagen kunnen worden verdeeld. Met elke dag een bepaald thema van de 'werken van barmhartigheid. De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert jaarlijks enkele voetreizen door deze unieke landschappen, weelderige bossen en prachtige vlakten in Limburg, België en Brabant.

Eraan toegevoegd voor de pure wandelaars zijn rondwandelmogelijkheden van 14 km tot 23 km waarbij routes van beide richtingen worden gecombineerd en de heilige huisjes niet worden overgeslagen.


Het boek peerkepad van Stichting Pelgrimswegen en -voetpaden is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stichting Pelgrimswegen en -voetpaden boeken - PeerkePad
ISBN 9789493048003
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 27-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Tic
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Stichting Pelgrimswegen en -voetpaden