Steven Sanders, Sabrina Crijns - Sous-Vide koken thuis

VacuUmgaren voor maximaal smaakbehoud


Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een volmaakt gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron.

In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de kooktechniek, de apparatuur, de voordelen, de ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor sous-vide. Daarna volgen meer dan 75 recepten die laten zien hoe makkelijk je het vacuümgaren onder de knie krijgt. En zodra je van het malse vlees, de sappige vis of de smaakvolle groenten hebt geproefd, wil je ze nooit meer anders bereiden. Buikspek met bierlak en zilveruitjes, Gevulde kipfilet, Fris slaatje van crunchy eendenborst, Perfect gegaarde zalm met een romige dillesaus, Tarbot met prei en tomatenconfit, Rozemarijnaardappeltjes, Witloof met sinaasappel, Rabarber met amandelkruim… Komt het water je al in de mond?


Het boek sous-vide koken thuis van Steven Sanders, Sabrina Crijns is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Steven Sanders, Sabrina Crijns boeken - Sous-Vide koken thuis
ISBN 9789022336014
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 27-08-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Manteau
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,50
Bestel