Stephen Cohen, Vladimir Pozner, Ann Applebaum, Garry Kasparov - Moet het Westen de banden aanhalen met Poetin's Rusland?

In dit boekje kruisen vier grote Rusland-kenners de degens over de relatie tussen het Westen en Rusland. Ann Applebaum en Garry Kasparov zijn tegenstanders van betere banden terwijl Stephen F. Cohen en Vladimir Pozner voorstander zijn.

Rusland en haar president Poetin verdelen de geesten in het Westen als nooit tevoren. De ouderwetse Rusland-haat is teruggekeerd in de media en politiek. De redenen daarvoor lijken eenvoudig: Ruslands bemoeienis met haar directe buurlanden. Maar is alles zo eenvoudig? Stellen we het niet te eenvoudig voor en welke eigen belangen zetten we op het spel door de relatie met Rusland op scherp te zetten?

Deze vragen komen langs in een van de beknopste en scherpste debatten over dit thema van de laatste tijd.

Dit boekje is de weerslag van een debat dat in Canada werd gehouden, de halfjaarlijkse Munk-debatten.

N.B. De cover is van de Canadese versie. De Nederlandse verschijnt zo spoedig mogelijk

BIOGRAFIE

Ann Applebaum is een van de bekendste Amerikaanse publicisten. Ze woont in Polen en is gehuwd met de Poolse fotograaf en (ex)-minister Sikorski

Garry Kasparov was 's werelds beste schaker en heeft zich nu opgeworpen als opponent van Vladimir Poetin.

Stephen F. Cohen is al decennia lang een bekende en door de media veelgevraagde Rusland-kenner. Hij is ook columnist voor The Nation.

Vladimir Pozner is een van de belangrijkste Russische journalisten en leidt al jarenlang het meest bekeken politieke debatprogramma op tv1 in Moskou.


Het boek moet het westen de banden aanhalen met poetin's rusland? van Stephen Cohen, Vladimir Pozner, Ann Applebaum, Garry Kasparov is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stephen Cohen, Vladimir Pozner, Ann Applebaum, Garry Kasparov boeken - Moet het Westen de banden aanhalen met Poetin's Rusland?
ISBN 9789492161185
PAGINA’S 150
VERSCHENEN 01-03-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij De Blauwe Tijger
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,90
Bestel