Stefanie Baert - Ready, Set, Go

Je slimme voorsprong op een gezonde week


Hoe combineer je een hectisch leven met gezond koken? Slim vooruitblikken, creatief kokerellen en quickies in the kitchen! Want yes, we kunnen wel degelijk "drukdrukdruk" zijn en toch een week lang de lekkerste energieke maaltijden op tafel toveren.

Stefanie Baert van FoodLove weet als geen ander haar liefde voor gezond eten te combineren met een drukke levensstijl. En deze kennis deelt ze maar al te graag met iedereen die geen tijd heeft om te koken. In elk hoofdstuk van het boek geeft ze tips om telkens in heen handomdraai de lekkerste voedzame gerechten te creëren.

Nooit gehoord van mealpreppen op zondag of roll-over-meals? De queen of creative cooking legt je uitgebreid uit hoe je met de juiste voorbereiding een hele week gezond kan eten. Bovendien geeft ze tips & tricks voor freezer-friendly food en koken uit de voorraadkast. Geen fan van afwas? Dan zijn de eenpansgerechten echt iets voor jou. Ook wie houdt van feestjes leert hoe je als gastvrouw of -heer niets van de gezelligheid moet missen, én toch showstoppers op tafel tovert.

Dit boek is een onmisbare handleiding voor iedereen die een druk leven leidt. Het geeft je meer tijd én energie om te genieten van je familie en vrienden. Dat wil jij toch ook?


Het boek ready, set, go van Stefanie Baert is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stefanie Baert boeken - Ready, Set, Go
ISBN 9789089319753
PAGINA’S 184
VERSCHENEN 06-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Borgerhoff & Lamberigts
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel