Stefan Verwey - Hoe open ik een boek

In een tijd van e-boeken, e-lezers en e-readers breekt Stefan Verwey een lans voor het papieren boek. In zijn wekelijkse tekeningen in de Volkskrant brengt hij alle facetten van het huidige literaire landschap in kaart. Van e-readerboekenkasten tot boekhandels in de uitverkoop en van inhalige uitgevers tot eenzame signeersessies.

In Hoe open ik een boek zijn de allerbeste boekentekeningen van de afgelopen jaren bijeengebracht. Op groot formaat, zodat Verweys heldere lijnvoering en rake grappen goed tot hun recht komen.

Verschijnt gelijktijdig met zijn 20-jarige jubileum bij de Volkskrant


Het boek hoe open ik een boek van Stefan Verwey is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Hoe open ik een boek"

Stefan Verwey boeken - Hoe open ik een boek
ISBN 9789076174273
VERSCHENEN 03-09-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij De Harmonie
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Stefan Verwey

 • Stefan Verwey - Alles op straat
  Stefan Verwey - Alles op straat

  STEFAN VERWEYAlles op straatDe tekenstijl van Stefan van Verwey is een tussenvorm van de humoristische cartoon en de politieke prent. Vaak hebben zijn tekeningen een kritische ondertoon als reactie op politiek-maatschappelijke zaken. In Doe je dat thuis ook? neemt Verwey naast de…

  Lees meer...
  12,50
 • Stefan Verwey - Beschaving zoekt sponsor
  Stefan Verwey - Beschaving zoekt sponsor

  In Beschaving zoekt sponsor neemt Stefan Verwey niet alleen actuele knelpunten zoals de economische crisis of het milieu onder de loep, maar ook verschijnselen als twitter en de bonuscultuur. Hij licht uit de hedendaagse maatschappij wat hem verbaast, opvalt of treft. Beschaving…

  Lees meer...
  13,50