Stefan Ruysschaert - Bijzondere overeenkomsten en btw

Dit boek behandelt de btw-facetten van de meest voorkomende (bijzondere) overeenkomsten en de overeenkomsten in het handelsverkeer die een specifieke btw-behandeling krijgen.

Het gaat hierbij om de leveringen van goederen of diensten die gefactureerd worden en voortvloeien uit de onderliggende overeenkomst. Moet er mét of zonder btw gefactureerd worden?

Het boek heeft de bedoeling aan te sluiten bij klassieke handboeken die de bijzondere overeenkomsten vanuit het burgerlijk wetboek analyseren. De toepasselijke regels worden geïllustreerd met vele voorbeelden, topics en praktijkcasussen.

Stefan Ruysschaert is werkzaam bij de FOD Financiën als Adviseur. Hij is docent btw en schrijver van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Fiscalnet en het Tijdschrift Huur. Hij doceert het vak btw aan de faculteit Economische Wetenschappen van de UGent en is gastdocent aan de Fiscale Hogeschool.


Het boek bijzondere overeenkomsten en btw van Stefan Ruysschaert is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 79,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stefan Ruysschaert boeken - Bijzondere overeenkomsten en btw
ISBN 9789046609521
PAGINA’S 634
VERSCHENEN 15-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Maklu Uitgevers N.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
79,00
Bestel

Andere boeken van Stefan Ruysschaert