Stefan Ruysschaert - Btw-eetjes

Dit boek maakt deel uit van de reeks Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Dit negende deel bevat opnieuw een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop u het antwoord niet onmiddellijk in een klassiek btw-handboek vindt. Het gaat om praktische vragen waarmee elke boekhouder, accountant of advocaat in zijn fiscale praktijk vroeg of laat mee in aanraking gebracht wordt.

Het gaat daarbij soms om schijnbaar eenvoudige vragen, maar waar men toch vaak het antwoord schuldig blijkt te zijn of twijfelt. Deze btw-eetjes werden zoals in de vorige delen op een bondige en aantrekkelijke wijze weergegeven waardoor u snel vindt wat u zoekt. Het antwoord op de vraag wordt telkens bondig en klaar geformuleerd zonder aan inhoudelijke kwaliteit en volledigheid in te boeten.

Over de schrijver

Stefan Ruysschaert heeft een economische vooropleiding genoten (UGent). Hij is adviseur bij de Federale Overheidsdienst Financiën. Hij is schrijver van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Fiscalnet en het Tijdschrift Huur. Hij is professor aan de faculteit Economie van de UGent, vakgroep Accountancy, bedrijfsfinanciering en fiscaliteit waar hij het vak btw doceert en is (plaatsvervangend) lid van de stagecommissie van het BIBF. Hij is ook gastdocent aan de Fiscale Hogeschool (Odysee).


Het boek btw-eetjes van Stefan Ruysschaert is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 43,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stefan Ruysschaert boeken - Btw-eetjes
ISBN 9789046609446
PAGINA’S 246
VERSCHENEN 06-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Maklu Uitgevers N.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
43,00
Bestel

Andere boeken van Stefan Ruysschaert